Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 09-30-02, 05:38 PM   #26
tamho
Account Locked
燒牒員,天天有空望天空

註冊日期: Aug 2002
公道自在人心
tamho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-02, 04:08 PM   #27
owen10
Game Master

註冊日期: Jul 2002
引用:
Originally posted by 燎原-火 :
孫繼海一個中國球員
水準低mark唔掂佢正常o者
個三球
冇球似樣,一d都唔清脆
第一個附錄到佢
個波彈比佢射咁
個個距離我都入啦
第二球省中龍門再彈人, 55波黎
咁岩比佢中龍
第三球咁大個龍門都特中柱
55波, 一係彈出一係彈入,佢彈入
幾好運既一場
邊有咁多55波呀:@_@":
owen10 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-02, 12:58 AM   #28
某F
God of Gamer
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
Originally posted by dragonquest :
個人實力係同國籍冇關架,事實上老孫係mark佢唔掂,連基瑾賽後都點名批評佢
個時後防走晒上去助功...又無人幫老孫分擔下負擔...得佢一個點頂....:@_@":

舊 10-08-02, 01:15 AM   #29
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
有前無後先係奇雲基慬黎嘛

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-02, 07:18 PM   #30
<實業家>
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2002
你覺得佢屎, 唔緊要喎.
我覺得佢勁.

<實業家> 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-02, 02:53 PM   #31
Dreamer

註冊日期: Apr 2002
事實勝於雄辯
我都好希望歐xx勁過奧雲
我都好想香港聯賽好睇過英超
或者港隊打入世界杯八強都好o架
不過事實係...

講番奧雲
我覺得佢狀態回一回好正常
好多勁球星勁完一輪後都會回一回
但係佢算快有番狀態
至於佢o既技術
我覺得佢o既速度絕對係S 級
只靠速度都可以o係英超勁旅立足o甘耐
把握機會應該都有A
把握機會 = 把機會變成入球
唔計之前果d, 佢起碼有一場做到三次
而腳法就真係無乜啦
射術都唔係o甘勁
但係佢成日都有入球
唔係呢樣先係最重要o羊?
同埋利物浦都唔係要佢o既腳法
大把隊友可以補其不足

如果話Henry 或者Totti 先算S 級
o甘世界杯果時佢o地夠一d 都唔似S 級啦
可能世界杯係有好多問題
但係如果真係成日都o甘勁
入一兩球有o羊問題? 對d 強隊都係o甘啦
對d 垃圾矛隊反而無計?
Dreamer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-02, 04:47 PM   #32
koyasu
地獄領隊侯利亞

註冊日期: Jan 2002
henry,totti都叫S級,那bergkamp,litmanen不就是神???肥馬那些不就超越了認知範圍???
koyasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-02, 07:15 PM   #33
<實業家>

註冊日期: Sep 2002
引用:
Originally posted by Dreamer :

如果話Henry 或者Totti 先算S 級
o甘世界杯果時佢o地夠一d 都唔似S 級啦
可能世界杯係有好多問題
但係如果真係成日都o甘勁
入一兩球有o羊問題? 對d 強隊都係o甘啦
對d 垃圾矛隊反而無計?
講都無錯, 大家睇下世界杯d所謂s級球星表現就知啦, 無可能個個都長期在最佳狀態, 你睇法國隊打d咩波?? 波都入唔到就俾人foul埋出局,阿根廷呢? 更死得不明不白. 你話佢地打假波, 又唔似喎. 唔可以單憑一兩場波就睇死佢地.
奧雲而家在英超都入左5粒啦, 一場入3粒都返哂本啦.

第一次打世界杯一個人中場扭過幾個阿根廷球員再勁射破網--Michael Owen

<實業家> 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-02, 07:49 PM   #34
Kessoon
機動戰士開發計劃

奧雲既質素,點都比亞洲球員超班的,,,
Kessoon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-02, 03:50 PM   #35
realpeople
Insane Gamer