Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 41 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 61 101 151  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol 1
bomber 11:35 PM 01-21-17
連訂figure鋪都撈埋一份....

Sent from my iPhone using Gaforum
2009 11:52 PM 01-21-17
作者: bomber:
連訂figure鋪都撈埋一份....

Sent from my iPhone using Gaforum
衫同食都有喇
Tannhauser Gate 11:57 PM 01-21-17
幾粒鐘前睇賣二千九
DevilElvis 12:02 AM 01-22-17
作者: MO:
炒唔炒睇供求啫

今次有行貨, 除非出貨量極少, 或專登hold起餓下你..
否則應該唔會炒太耐.

但以香港商人慣性,
一定炒一陣炒少少, 賺下一批心急人既錢...
所以剩係笑下D心急人都幾歡樂
八仙果 12:04 AM 01-22-17
投票:大家預訂了 Nintendo Switch 嗎?

赤武神 12:19 AM 01-22-17
作者: DevilElvis:
所以剩係笑下D心急人都幾歡樂
早買早享受姐呢d野,如果係差幾舊水
DevilElvis 12:41 AM 01-22-17
作者: 赤武神:
早買早享受姐呢d野,如果係差幾舊水
享受,自我安慰嚟姐
鷹柳 01:06 AM 01-22-17
其實新機炒或唔夠貨已經未必關香港客事了
PRO就一定係比上掃番上去加 $ONY 逐批放
忍者 01:33 AM 01-22-17
觀乎PS4 PRO O既情況
我覺得都係訂左先穩陣
DreamyLuigi 02:01 AM 01-22-17
mario kart, splatoon
呢啲upgrade少少野, 又要買過switch 新版
如果mario marker 都出switch 版
加埋都千幾二千蚊....

呢3隻係WiiU 加埋真係玩左幾百粒鍾都有
Y.Bird 02:04 AM 01-22-17
今次炒價唔買住啦,
反正沒乜時間玩,
買就買硬,
首發唔同大家爭。
風間鈴木仁 02:08 AM 01-22-17
作者: Y.Bird:
今次炒價唔買住啦,
反正沒乜時間玩,
買就買硬,
首發唔同大家爭。
Me TOO
我6月先考慮買入
先時間玩
Kain 02:14 AM 01-22-17
要我食1.2.SWITCH已經NO TNANK YOU
利申無練過左右互搏
chibiyuchan 02:23 AM 01-22-17
作者: DreamyLuigi:
mario kart, splatoon
呢啲upgrade少少野, 又要買過switch 新版
如果mario marker 都出switch 版
加埋都千幾二千蚊....

呢3隻係WiiU 加埋真係玩左幾百粒鍾都有
馬車8我同意(WiiU時已經全DLC購入

但splatoon有新場,新武器,全部SP翻新,全新單人模式(仲唔知會唔會有新真劍
更加唔好計新衫新髮型果d
點都唔算只係upgrade少少野掛
野良猫 09:53 AM 01-22-17
作者: chibiyuchan:

但splatoon有新場,新武器,全部SP翻新,全新單人模式(仲唔知會唔會有新真劍
魷魚根本第二集嚟,唔同瑪車8

舊SP應該仲存在吧
起碼SP越多表示武器量越多

單人MODE應該要加番個NPC對戰
一來出街都可以操,二來可以打錢
不過NPC智能要好高先得,唔係又係練唔到
lovexjapan2008 10:05 AM 01-22-17
作者: kwankwan:
3ds我係首發約一星期後連1game1mon貼加個usb火牛$3000落樓,
當時喺game鋪試機覺得3d幾正, 今次switch咁多人訂咪應該冇得試?
如果有得試又幫客痴mon貼有排等~

我鐘意拎去街先買3DS
izumo 02:31 PM 01-22-17
作者: 風間鈴木仁:
Me TOO
我6月先考慮買入
先時間玩
+1 賣2340 真係有吸引力買來試下
但store 玩法未明+ 食咁多骨真係等下算
由手機版發出
DreamyLuigi 03:02 PM 01-22-17
作者: chibiyuchan:

其實我覺得都類似fifa 2015 續集2016咁...
咁點都係有新野新mode
但真係唔似係一隻完整續集

始終想拎出去同fd 玩, 點都會買
DreamyLuigi 03:20 PM 01-22-17
repeated
kain_plus 05:27 PM 01-22-17
其實部機都仲未講個touch screen 有咩用
你話佢想做到好似wii u咁dual screen 玩又做唔到
個dock 又冇chips,充其量都只係一個叉座咁大把
除非一年後又出個新dock可以比你玩dual screen game
harakuma 05:35 PM 01-22-17
作者: kain_plus:
你話佢想做到好似wii u咁dual screen 玩又做唔到
個dock 又冇chips,充其量都只係一個叉座咁大把
除非一年後又出個新dock可以比你玩dual screen game
我都有過同樣既問題,

估計任記從WIIU所收集到既經驗, Dual screen(手上screen+tv)係唔太受歡迎.

3ds既雙mon, 一眼睇晒, wiiu就唔同, 要低頭舉頭咁, 好唔舒服.
96neko 06:38 PM 01-22-17
作者: harakuma:
我都有過同樣既問題,

估計任記從WIIU所收集到既經驗, Dual screen(手上screen+tv)係唔太受歡迎.

3ds既雙mon, 一眼睇晒, wiiu就唔同, 要低頭舉頭咁, 好唔舒服.
應該係for掌機mode個時用
我睇到有個去左英國試玩會既人話
Splatoon2開map之後可以touch mon泥jump
harakuma 06:42 PM 01-22-17
作者: 96neko:
應該係for掌機mode個時用
我睇到有個去左英國試玩會既人話
Splatoon2開map之後可以touch mon泥jump
居然有D咁既事?!!
12號四分衛 06:43 PM 01-22-17
作者: kain_plus:
方便本來出係手機上的Game移植 / 一雞兩味
赤武神 06:53 PM 01-22-17
可能出隻應援團手提mode專用
標籤:Nintendo Switch, Switch NS NX, ニシッチ
第一 ... 41 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 61 101 151  ... 最後

返回主題版面