Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 01-21-17, 11:35 PM   #1251
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
連訂figure鋪都撈埋一份....

Sent from my iPhone using Gaforum

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線  
舊 01-21-17, 11:52 PM   #1252
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
Wink

引用:
作者: bomber 查看文章
連訂figure鋪都撈埋一份....

Sent from my iPhone using Gaforum
衫同食都有喇

可PM
2009 目前離線  
舊 01-21-17, 11:57 PM   #1253
Tannhauser Gate
Crazy Gamer
薛西佛斯

註冊日期: Mar 2007
幾粒鐘前睇賣二千九

and bones in their noses I just flat
out wouldn't of believed you.」
Tannhauser Gate 目前離線  
舊 01-22-17, 12:02 AM   #1254
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: MO 查看文章
炒唔炒睇供求啫

今次有行貨, 除非出貨量極少, 或專登hold起餓下你..
否則應該唔會炒太耐.

但以香港商人慣性,
一定炒一陣炒少少, 賺下一批心急人既錢...
所以剩係笑下D心急人都幾歡樂

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線  
舊 01-22-17, 12:04 AM   #1255
八仙果
God of Gamer
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

投票:大家預訂了 Nintendo Switch 嗎?

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線  
舊 01-22-17, 12:19 AM   #1256
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
所以剩係笑下D心急人都幾歡樂
早買早享受姐呢d野,如果係差幾舊水

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
赤武神 目前離線  
舊 01-22-17, 12:41 AM   #1257
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 赤武神 查看文章
早買早享受姐呢d野,如果係差幾舊水
享受,自我安慰嚟姐

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線  
舊 01-22-17, 01:06 AM   #1258
鷹柳
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2005
其實新機炒或唔夠貨已經未必關香港客事了
PRO就一定係比上掃番上去加 $ONY 逐批放
鷹柳 目前離線  
舊 01-22-17, 01:33 AM   #1259
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
觀乎PS4 PRO O既情況
我覺得都係訂左先穩陣

舊 01-22-17, 02:01 AM   #1260
DreamyLuigi

註冊日期: Aug 2013
mario kart, splatoon
呢啲upgrade少少野, 又要買過switch 新版
如果mario marker 都出switch 版
加埋都千幾二千蚊....

呢3隻係WiiU 加埋真係玩左幾百粒鍾都有
DreamyLuigi 目前離線  
舊 01-22-17, 02:04 AM   #1261
Y.Bird
Ultimate Gamer
度日如日

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code1676 3642 5459
今次炒價唔買住啦,
反正沒乜時間玩,
買就買硬,
首發唔同大家爭。

隱藏、二周目、儲齊裝備、獎杯等都放棄了啦,
因為跟本唔夠時間打機,
買一隻爆一隻都好難...。
Y.Bird 目前離線  
舊 01-22-17, 02:08 AM   #1262
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
引用:
作者: Y.Bird 查看文章
今次炒價唔買住啦,
反正沒乜時間玩,
買就買硬,
首發唔同大家爭。
Me TOO
我6月先考慮買入
先時間玩

PS系總共 5826隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,341
全球最佳排名10771,11717 ,https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html
風間鈴木仁 目前離線  
舊 01-22-17, 02:14 AM   #1263
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
要我食1.2.SWITCH已經NO TNANK YOU
利申無練過左右互搏
Kain 目前離線  
舊 01-22-17, 02:23 AM   #1264
chibiyuchan
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: DreamyLuigi 查看文章
mario kart, splatoon
呢啲upgrade少少野, 又要買過switch 新版
如果mario marker 都出switch 版
加埋都千幾二千蚊....

呢3隻係WiiU 加埋真係玩左幾百粒鍾都有
馬車8我同意(WiiU時已經全DLC購入

但splatoon有新場,新武器,全部SP翻新,全新單人模式(仲唔知會唔會有新真劍
更加唔好計新衫新髮型果d
點都唔算只係upgrade少少野掛
chibiyuchan 目前離線  
舊 01-22-17, 09:53 AM   #1265
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: chibiyuchan 查看文章

但splatoon有新場,新武器,全部SP翻新,全新單人模式(仲唔知會唔會有新真劍
魷魚根本第二集嚟,唔同瑪車8

舊SP應該仲存在吧
起碼SP越多表示武器量越多

單人MODE應該要加番個NPC對戰
一來出街都可以操,二來可以打錢
不過NPC智能要好高先得,唔係又係練唔到
野良猫 目前離線  
舊 01-22-17, 10:05 AM   #1266
lovexjapan2008

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: kwankwan 查看文章
3ds我係首發約一星期後連1game1mon貼加個usb火牛$3000落樓,
當時喺game鋪試機覺得3d幾正, 今次switch咁多人訂咪應該冇得試?
如果有得試又幫客痴mon貼有排等~

我鐘意拎去街先買3DS

http://sagajap.blogspot.com/
lovexjapan2008 目前離線  
舊 01-22-17, 02:31 PM   #1267
izumo

PSN  IDizumo000
引用:
作者: 風間鈴木仁 查看文章
Me TOO
我6月先考慮買入
先時間玩
+1 賣2340 真係有吸引力買來試下
但store 玩法未明+ 食咁多骨真係等下算
由手機版發出
izumo 目前離線  
舊 01-22-17, 03:02 PM   #1268
DreamyLuigi

引用:
作者: chibiyuchan 查看文章

其實我覺得都類似fifa 2015 續集2016咁...
咁點都係有新野新mode
但真係唔似係一隻完整續集

始終想拎出去同fd 玩, 點都會買
舊 01-22-17, 03:20 PM   #1269
DreamyLuigi

repeated
舊 01-22-17, 05:27 PM   #1270
kain_plus
Crazy Gamer

其實部機都仲未講個touch screen 有咩用
你話佢想做到好似wii u咁dual screen 玩又做唔到
個dock 又冇chips,充其量都只係一個叉座咁大把
除非一年後又出個新dock可以比你玩dual screen game

US TV Series Fan: X-Files, Six Feet Under, CSI, Las Vegas, Monk, Nip Tuck, Hustle, Prison Break, Lost, Numb3rs, House, Supernatural, Heroes, Dexter, Vanished, Cold Case, Dresden Files, Cane, Big Bang Theory
kain_plus 目前離線  
舊 01-22-17, 05:35 PM   #1271
harakuma
Game Master

引用:
作者: kain_plus 查看文章
你話佢想做到好似wii u咁dual screen 玩又做唔到
個dock 又冇chips,充其量都只係一個叉座咁大把
除非一年後又出個新dock可以比你玩dual screen game
我都有過同樣既問題,

估計任記從WIIU所收集到既經驗, Dual screen(手上screen+tv)係唔太受歡迎.

3ds既雙mon, 一眼睇晒, wiiu就唔同, 要低頭舉頭咁, 好唔舒服.
harakuma 目前離線  
舊 01-22-17, 06:38 PM   #1272
96neko
Junior Member

註冊日期: Sep 2016
引用:
作者: harakuma 查看文章
我都有過同樣既問題,

估計任記從WIIU所收集到既經驗, Dual screen(手上screen+tv)係唔太受歡迎.

3ds既雙mon, 一眼睇晒, wiiu就唔同, 要低頭舉頭咁, 好唔舒服.
應該係for掌機mode個時用
我睇到有個去左英國試玩會既人話
Splatoon2開map之後可以touch mon泥jump
96neko 目前離線  
舊 01-22-17, 06:42 PM   #1273
harakuma
Game Master

引用:
作者: 96neko 查看文章
應該係for掌機mode個時用
我睇到有個去左英國試玩會既人話
Splatoon2開map之後可以touch mon泥jump
居然有D咁既事?!!
harakuma 目前離線  
舊 01-22-17, 06:43 PM   #1274
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
引用:
作者: kain_plus 查看文章
方便本來出係手機上的Game移植 / 一雞兩味
12號四分衛 目前離線  
舊 01-22-17, 06:53 PM   #1275
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
可能出隻應援團手提mode專用

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
赤武神 目前離線  
關閉主題

標籤
Nintendo Switch, Switch NS NX, ニシッチ

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0) neo2046 電視遊戲討論版 5808 03-26-24 02:09 PM
[NS] FIFA 18 - Nintendo Switch | 已售 | enishi 電視遊戲討論版 205 11-10-17 01:06 PM
NINTENDO Switch 改裝MINI DOCK 新月 買賣專區 0 06-30-17 08:53 PM
[WiiU] Wii U 情報區 6 |Nintendo Switch 3 月 3 日發售 | HK$2,340 | 29,980 日圓 | US$299.99 八仙果 電視遊戲討論版 3738 04-19-17 12:12 PM
收 Nintendo SWITCH DQ HERO kinpingk 買賣專區 0 03-04-17 12:13 AM

現在的時間是 02:59 AM

手機版 | APP版