Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後
電視遊戲討論版>Final Fantasy XV l ファイナルファンタジー XV 情報區 2 l 已售
lodar 06:50 PM 12-07-16
強化女主角阿哥既劇情係非常好既事,但唔係要我由頭玩過下嘛?
aquarius 06:54 PM 12-07-16
作者: RPG之鬼:
將ONLINE元素加入單機裡面……
覺得佢有時間不如執返個故事好過
玩就個人十分滿意,自由度大,想去邊處就去邊處,搞到開波唔得LV10就要係礦洞打LV52的武士丫
我又唔介意佢用online元素update落單機度
反而加番D interactive要素可以同唔同玩家合作打吓ベヒモス可能仲正
野良猫 06:57 PM 12-07-16
作者: lodar:
強化女主角阿哥既劇情係非常好既事,但唔係要我由頭玩過下嘛?
劇情哩啲到時上網睇好過啦

佢講嗰堆根本就係被刪走嘅原有要素嚟
機就爆咗,你仲叫我等你慢慢UPDATE完再叫我重頭玩?
aquarius 07:20 PM 12-07-16
作者: 野良猫:
劇情哩啲到時上網睇好過啦

佢講嗰堆根本就係被刪走嘅原有要素嚟
機就爆咗,你仲叫我等你慢慢UPDATE完再叫我重頭玩?
咁我keep住打支線hea等update版本..
最怕到時lvl99仲停留喺chapter 3..
wuxu 07:24 PM 12-07-16
咁搞法睇黎真係要二週目…
野良猫 07:25 PM 12-07-16
作者: aquarius:
咁我keep住打支線hea等update版本..
最怕到時lvl99仲停留喺chapter 3..
短期目標應該好快,但中期目標…
中期目標としてしっかり取り組みます。計画の詳細は、決まりましたらお知らせします
定都未決,等佢決定要點改進再整你估要幾耐吖喇
STRIFE 07:27 PM 12-07-16
二週目繼承唔該快少少,唔想由頭重新黎過
Marco 07:50 PM 12-07-16
二週目如果又要打返哂d無聊支線先夠 Level 入主線真係你玩埋我o個份好過

既然係咁咁我都係停留係 Chapter 3 打下d無聊支線算

真心,呢個唔係我想見到既 FF

即係本來Game Disc既內容就唔齊,其實…不如再延多一年好過啦,反正全世界既玩家都應該麻木哂
enishi 08:05 PM 12-07-16
作者: Marco:
即係本來Game Disc既內容就唔齊,其實…不如再延多一年好過啦,反正全世界既玩家都應該麻木哂
S-E 個財報唔等得
IDGAF 08:16 PM 12-07-16
作者: wuxu:
係隻青虹係七彩顏色咁解(我英文版直譯返黎)
我以為要捉紅橙黃綠青藍紫,另加彩虹蛙,共8次咁多的意思。

因為我只捉到黃蛙同巨蛙咋。

作者: wuxu:
金已課,好唔好玩以後都要玩埋佢
(上次做咁既傻事已經係《The Division》個陣)
唔知佢個線上擴充包係玩乜的呢?

GTA果類賽車、運動嘢?

二週目如果又要打返哂d無聊支線先夠 Level 入主線真係你玩埋我o個份好過

既然係咁咁我都係停留係 Chapter 3 打下d無聊支線算

真心,呢個唔係我想見到既 FF

我玩到CH8,就打夠80個支配任務,
開獎盃一刻做緊日清杯麵加餸任以為睇廣告都有獎盃…

去到CH9個"澳門威尼斯人酒店"又有Vivienne Westwood設計的婚紗,
唔知玩落去會唔會見到Audi汽車個Showroom了?

奇怪佢GAME入面有油站,
點解唔搵Shell、Caltex、Esso呢類油公司做合作夥伴,
多D資金開發隻GAME都好啦~!
歌絲˙暮斯 08:17 PM 12-07-16
作者: LEGOCAPTOR:

去到CH9個"澳門威尼斯人酒店"又有Vivienne Westwood設計的婚紗,

點解唔搵Shell、Caltex、Esso呢類油公司做合作夥伴,
玩真車既人唔多會玩 game XD
由手機版發出
Marco 08:23 PM 12-07-16
作者: enishi:
S-E 個財報唔等得
呢個就不得而知了
但我覺得會係呢個 Project 拖太耐,Management 方面覺得推左出黎之後再算
Marco 08:25 PM 12-07-16

我仲磨緊 Chapter 3
太多支線根本推進唔到個主線
IDGAF 08:39 PM 12-07-16
我仲磨緊 Chapter 3
太多支線根本推進唔到個主線
我玩法同你差唔多都係係CH3磨好耐盡量玩晒堆支線先,(應該都玩咗廿幾個鐘…)
不過可以預告你聽CH4係直線進行好短的,(45分鐘-1小時以內的事)
之後CH5、6、7等都係有限制你可以移動的區域嚟焗你去玩返主線,
到CH8開始先正常返,之後CH9又會要你離開最初的大陸。

由於我都完成咗80個支線的獎盃條件了,
我諗我之後都係衝埋主線爆機,拎埋飛天車先再繼續玩其他嘢了~!
wuxu 08:42 PM 12-07-16
因為我只捉到黃蛙同巨蛙咋。

做緊稿所以慢回:之後佢會要你打埋雙足飛龍,同埋一個分佈係成個版圖既彩虹蛙(詳細請睇攻略別冊)(唔好ban我 >w<)

-------
唔知佢個線上擴充包係玩乜的呢?
GTA果類賽車、運動嘢?

我估就係其中兩個基友中途離隊時發生既故事,外加Promtos個VR mode一個,另外再加Co-op模式同應該今個月推出果個Holiday Pack(二週目、社長大戰)
Marco 08:44 PM 12-07-16
我玩法同你差唔多都係係CH3磨好耐盡量玩晒堆支線先,(應該都玩咗廿幾個鐘…)
不過可以預告你聽CH4係直線進行好短的,(45分鐘-1小時以內的事)
之後CH5、6、7等都係有限制你可以移動的區域嚟焗你去玩返主線,
到CH8開始先正常返,之後CH9又會要你離開最初的大陸。

由於我都完成咗80個支線的獎盃條件了,
我諗我之後都係衝埋主線爆機,拎埋飛天車先再繼續玩其他嘢了~!
聽你咁講我都係留守 Chapter 03 清哂d支線再推故事好過啦
IDGAF 08:44 PM 12-07-16
作者: 歌絲˙暮斯:
由手機版發出
但佢引到Audi合作出埋真車喎~!

不過架車應該係CG片KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV度登場吧?
所以又未必會有Audi嘢出現係FF XV隻GAME入面的。

The Audi R8 Star of Lucis has come to the real world from FFXV

https://youtu.be/0USrtc7-sjc

( ゚ω゚)? 08:46 PM 12-07-16
食杯麵救世界
Cup Noodle XV

cupnoodle.jp/cupnoodle15

IDGAF 08:48 PM 12-07-16
聽你咁講我都係留守 Chapter 03 清哂d支線再推故事好過啦
我建議係騎多d陸行鳥代步,因為騎的距離越多隻陸行鳥就會升LV的,
我宜家隻陸行鳥暫時升到LV9,唔知最高係幾多呢?

同埋隻陸行鳥有時會係戰鬥時幫下手,可能係幫手攻擊或事前幫你加一d對你有優勢的效果。
aquarius 08:49 PM 12-07-16
作者: 歌絲˙暮斯:
由手機版發出
明白了
宅男只會打機所以只會食杯面..
aquarius 08:53 PM 12-07-16
但佢引到Audi合作出埋真車喎~!

不過架車應該係CG片KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV度登場吧?
所以又未必會有Audi嘢出現係FF XV隻GAME入面的。

The Audi R8 Star of Lucis has come to the real world from FFXV

https://youtu.be/0USrtc7-sjc
四個主角揸果㗎都係audi
當concept car第時整到架識飛嘅都幾好笑..w
豪傑公子 09:07 PM 12-07-16
咁樣搞一搞, PRO機個60FPS PATCH咪要再遲D?
反正都係不如一炮過搞掂佢啦...
wuxu 09:09 PM 12-07-16
有d支線要第九章後再返去大陸先開到

我建議係騎多d陸行鳥代步,因為騎的距離越多隻陸行鳥就會升LV的,
我宜家隻陸行鳥暫時升到LV9,唔知最高係幾多呢?

同埋隻陸行鳥有時會係戰鬥時幫下手,可能係幫手攻擊或事前幫你加一d對你有優勢的效果。
陸行鳥最高Lv10好快你就唔騎再被洗腦歌催眠
細路翔 09:20 PM 12-07-16
其實我真係好想知點解電影版一個兵仔就可以召喚11隻巨神兵幫手打

但game入面完全覺醒王之力既王子最後返到去要靠自己清怪仔
tylau 09:29 PM 12-07-16
頂唔順太多無聊支任

第三章

棄game算 浪費我時間

下下做物流咁 無聊到爆 開車又慢
標籤:FFXV, Final Fantasy XV, ファイナルファンタジー XV, 最終幻想15
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後

返回主題版面