Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-10-17, 08:27 PM   #10001
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
對面咩機,可能有耐性....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-17, 09:47 AM   #10002
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
鬥雞d加減分有冇修正過.? 好似加少左?

呢個禮拜試下殺上去睇吓d而家d陣咩料...
由手機版發出

此篇文章於 10-11-17 09:50 AM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-17, 09:55 AM   #10003
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
上星期個個放黑白交響+安琪, 基本好易打, 今個星期開始有人剩係放白交安琪同3P主角再加13號/KS之類, 沒射命運變得難打佐
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-17, 10:04 AM   #10004
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
鬥雞贏人加多過以前1兩分架,輸左都減少左分

射路人真勁咩?佢死buff淨係加1次?我試過殺剩佢1隻都打得中佢既?

打多左新主角機真係幾煩,要同佢鬥磨,好多時個陣要有晒擋冇效貫又有力先得,搏佢分身唔到
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-17, 10:15 AM   #10005
J+1
望過黎呀!!!!!!

而家1400 打1300左右得9分? 之前好似仲係10分? 不過差唔多分就冇點變...

引用:
作者: ryvius123 查看文章
上星期個個放黑白交響+安琪, 基本好易打, 今個星期開始有人剩係放白交安琪同3P主角再加13號/KS之類, 沒射命運變得難打佐
如果當中冇行動減防止仲易比神速隊爆...
不過神速隊最大死穴係普攻有弱勢..只要對面落一隻低傷害回血就隨時變百日戰爭...

見對面d迪士尼幾好用,我都拿拿林練好佢先...但佢獻頭會buff幾多次?
由手機版發出

此篇文章於 10-11-17 10:24 AM 被 J+1 編輯。
舊 10-11-17, 10:23 AM   #10006
ShinDou

可能打低分人少左分,佢想人打高分人,我贏親多數都十幾分,試過加15分

我自己search1定係高分過我既先打,反就低我少少都反,其實你打低分陣未必有著數,反正而家打黎打去都係果d陣,但你打低分既贏又贏少左分,輸又輸多左分,其實好蝕

其實鬥雞守陣我覺得你擺個好難殺要磨好耐既陣,好過鬥快鬥火力秒,個個都係最尾個零鍾先爆水打,你個陣拖到佢好耐先有機會俾人殺到既話,佢已經比你打少左場數, 你擺d鬥秒既,1分鐘分勝負佢又好快可以再打第2個

此篇文章於 10-11-17 10:28 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-11-17, 10:27 AM   #10007
J+1
望過黎呀!!!!!!

對我嚟講最緊要連勝
呢個兩週年用晒手上4粒突移...之後幾個月雞場都要用多6000 換突移....
重申我唔識打鬥雞
由手機版發出
舊 10-11-17, 10:31 AM   #10008
J+1
望過黎呀!!!!!!

係喎呢期隻獎品係白南十字....想點...?
由手機版發出

此篇文章於 10-11-17 10:34 AM 被 J+1 編輯。
舊 10-11-17, 10:36 AM   #10009
ShinDou

你應該都儲落唔知幾多萬鬥雞coin啦,唔駛咁執著個連勝bonus啦,凸移植2個月先1次6千,限凸1個月2千1,其實唔單求其打2個月點都儲到1萬啦,應該夠用
舊 10-11-17, 10:42 AM   #10010
J+1
望過黎呀!!!!!!

3萬幾咋

呢個幾月落黎,我發覺虐殺下層仲多d快感
由手機版發出
舊 10-11-17, 03:28 PM   #10011
J+1
望過黎呀!!!!!!

行左5,6步就冇晒mp

感覺會好食data? 實時updata同地圖嘅玩家...變左右上成日connect...

玩法應該係行地圖揾boss, 之後就圍打..?
一個地圖唔知有冇時限...?
由手機版發出
舊 10-11-17, 04:01 PM   #10012
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
Black screen, 又有石送
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-17, 04:21 PM   #10013
ShinDou

頭先試左陣行到冇晒mp係咁探索,見佢探出d卒但冇即刻打,係咪要過turn先1次過打?
舊 10-11-17, 04:24 PM   #10014
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: ShinDou 查看文章
頭先試左陣行到冇晒mp係咁探索,見佢探出d卒但冇即刻打,係咪要過turn先1次過打?
要自己捺入去打
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-17, 04:27 PM   #10015
ShinDou

係喎thanks, 其實打法係咪應該要盡快殺大佬?大佬應該最多分?佢重生緊先周圍打卒開箱?
舊 10-11-17, 04:56 PM   #10016
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: ShinDou 查看文章
係喎thanks, 其實打法係咪應該要盡快殺大佬?大佬應該最多分?佢重生緊先周圍打卒開箱?
咁你一係要拎夠分,一係幾兩日個boss先會出嚟
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-17, 06:04 PM   #10017
J+1
望過黎呀!!!!!!

中boss要1000mp入場....仲要1個鐘走人...
由手機版發出
舊 10-11-17, 08:08 PM   #10018
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

暫時行動順序....
1.入map第一時間睇下次最近boss出現時間
2.用呢段時先移到map中心位置待機
3.boss出現就追擊
4.擊破完又回中心待機...

不過不確定點還是要確定d寶箱有冇稀有物呢....d發光顏色又有冇關係呢...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-11-17, 08:32 PM   #10019
ShinDou

大佬係RANDOM出﹖原來打大佬同設施先扣MP﹖應該彩色探索會易D出高RARE箱﹖

頭先打左個設施出左SSR必肥,3140分 @@ 有冇MP水﹖開頭亂行乜都冇打過 @@

此篇文章於 10-11-17 08:40 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-11-17, 08:53 PM   #10020
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
岩岩擊破完個大佬,1張普通blaster飛+c必殺肥+改造資材+2舊3星v-parts
感覺打黎晒氣
改變目標周圍執垃圾+打雜卒衝分拎到ssr飛就停

不如改名叫拾荒mode啦
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-17, 09:10 PM   #10021
ShinDou

殺大佬會唔會多好多分﹖

即係周圍執彩星星仲好﹖

淨打卒會唔會打好耐都未夠分﹖
舊 10-11-17, 09:14 PM   #10022
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

至少打boss先易出好野...而家beta當係探索下點先最有效益......

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-11-17, 09:17 PM   #10023
dragonar226

殺大佬就係好少分,跌d咁既野但每打一下就要1千mp都無著數,我d mp拎去衝分拎張ssr卷仲實際
但為左拎3星v-parts既話有d用既,打既過程都出左2次
加埋出左4件

打完一次大佬之後下次大約全體合計衝3萬分之後(我入去見擊破左個時要儲2萬8),lv2大佬就會出黎
或者有可能設計上係要人不斷call大佬,衝高lv先跌d好d既報酬掛
舊 10-11-17, 09:19 PM   #10024
ShinDou

3星V PART而家鋪頭無限買喎 @@ 唔駛等佢派

隻大佬每次扣到佢幾多%血度﹖
舊 10-11-17, 09:21 PM   #10025
dragonar226

我一下扣50萬,個boss lv1 600萬血

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 10:53 PM

手機版 | APP版