Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 298 348 388 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 408 448 498  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
亍 ◣ 11:47 PM 10-06-17
有3神速只要唔係對防減速差唔多無腦全殺......
6078 11:50 PM 10-06-17
THX
轉月再睇下點執陣再打

180日
普通機要抽既真係無幾多隻
ShinDou 06:28 PM 10-07-17
原來強敵真係會跌SSR機 @@ 岩岩220跌左最舊果隻筆頭 @@
亍 ◣ 07:53 PM 10-07-17
450斬0ssr
LordofNightmare 10:42 PM 10-07-17
290斬0
但90000幣6抽4ssr
ShinDou 11:40 AM 10-08-17
岩岩9萬中左盾黑兔 @@ 之前十SSR中左拳黑兔,而家凸1,突然間需要好多限凸 @@ 攻人盾黑兔應該好用過13號機
J+1 03:28 PM 10-08-17
部Ω SF得番一招6珠MAP? 好似好唔值....

另外DC娘部機根本奪魂者
由手機版發出
ShinDou 03:33 PM 10-08-17
呢隻OMEGA SF應該係當升必肥用,俾大SF食呢隻會繼續有另外2招技,6珠鬥雞真係用唔著

隻偽SOUL GAIN好廢

隻盾魔神就好似OK,不過而家行得慢已經係死罪咁濟 XD

今次應該都唔射,不過都係得73石
J+1 05:01 PM 10-08-17
應該Ω食大器....部大器都按唔入去.....

由手機版發出
LordofNightmare 05:05 PM 10-08-17
各位,雙征有新版
ShinDou 05:22 PM 10-08-17
係咪大SF編成左所以唔俾食﹖試下2隻都放番出去

精VS都幾多版唔同左,而家卡緊精VS24仲試緊,我D射機太廢打拳隊好難

終於過到,原來0凸13號機都擋到中線,堅屈 XD 個65%輕減特殊甲超正
J+1 05:32 PM 10-08-17
佢灰左係因為突爆晒唔係卡喺隊伍...幅圖係選擇強化機體畫面,唔係揾機食畫面

過兩日先刷精...而家忙緊偶大...
由手機版發出
ShinDou 06:48 PM 10-08-17
精VS25都難左好多,而家先過到 @@

精VS26試左好耐先殺剩上面隻主角,打到佢半血就黎贏果陣,射豹馬超電磁又中BUG HANG左,好煩,幾時先肯整番好2段必HANG機﹖好似都成年了,FPS60果陣開始咁﹖試下轉番FPS30先
亍 ◣ 07:20 PM 10-08-17
再對一對兩隻d技...原來第4技都唔同埋,冇左減行動......呢個比少左兩招大問題好多.....
鬥雞用佢好多時都係用佢呢招減行動,而家基本等於直接判斷原本隻大器唔食得......

ShinDou 07:29 PM 10-08-17
轉番30FPS終於唔HANG了

之前睇片明明大SF可以食OMEGA SF升第3招技架喎﹖

精VS27 愁哥閣下都俾射F忍1開波全場幾萬秒晒 @@ 點打﹖應該用降攻﹖

用拳老老修降左佢60%攻都打到全場6萬幾秒左 @@

閣下好彩避左但俾大作1刀斬6萬幾又秒 @@

忍唔食減行動喎 @@ 原來佢6萬幾攻,擋罩都冇效,唔怪得俾佢射幾萬啦,又冇100%分身機,唔知D人點解可以打到 @@

原來要忍開砲前秒到佢,頭先試到個陣爭少少秒到 @@
亍 ◣ 08:15 PM 10-08-17
你一路用60FPS ??o個時話有問題之後都一路30....
ShinDou 08:23 PM 10-08-17
係呀因為岩岩出60FPS果陣試過平時LOAD快好多,所以1直60FPS

終於過到精VS27 @@ 如果唔係岩岩抽到盾黑兔我應該都過唔到 @@

精VS28就好似差唔多,都係靠VMAX

精VS29係全新版喎 @@

D齒輪命300%回350%可以點打﹖@@
dragonar226 08:53 PM 10-08-17
感應+MAP一炮掃
ShinDou 09:10 PM 10-08-17
盾閣下感應左佢都係0%,SPEC2就45%,必中先100%,前面又最少要搵2隻野擋,但我仲未試到有咩機擋得到 @@

光之翼得75%,成日殺剩1隻 @@ 放棄,鬥下雞算
dragonar226 10:03 PM 10-08-17
點解要用D咁燒珠既必......簡簡單單用剎帝利啦
ShinDou 10:06 PM 10-08-17
打得中咩﹖白12﹖試下先遲D XD
dragonar226 10:07 PM 10-08-17
豪將軍+剎帝利直感+感應就巳經100%
V-PARTS推高D攻就可以掃晒
ZeroChow 10:44 PM 10-08-17
好懶,加個字就當新機,咁之前個d 全部再加個字

隻final 斷空我而家好似好勁咁,以前成日打唔中人,而家自己狂加命中
ShinDou 10:58 PM 10-08-17
埋單1608,成日眼殘手殘出錯陣搞到無啦啦輸好煩,而家要打上去都好難
ryvius123 11:00 PM 10-08-17
vs29想問0突12妹夠唔夠打? 隻boss點清?
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 298 348 388 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 408 448 498  ... 最後

返回主題版面