Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 
電視遊戲討論版>ゼルダの伝説 | 薩爾達傳說 曠野之息 | The Legend of Zelda: Breath of the Wild | 已售 | 繁體中文免費更新
neo2046 12:29 PM 11-27-17
作者: :
a summary of BotW game engine's features:

Global Illumination (more specifically, Radiosity)
Local Reflections (calculated along Fresnel)
Physically-based Rendering
Emissive materials/area lights
Screen Space Ambient Occlusion
Dynamic Wind Simulation system
Real-time cloud formation (influenced by wind)
Rayleigh scattering/Mie Scattering
Full Volumetric Lighting
Bokeh DOF and approx. of Circle of Confusion
Sky Occlusion and Dynamic Shadow Volumes
Aperture Based Lens Flares
Sub-surface Scattering
Dynamically Localized Lightning Illumination
Per-Pixel Sky Irradiance
Fog inscatter
Particle Lights
Puddle formation and evaporation

Zelda: Breath of the Wild: The Technical Analysis
https://www.resetera.com/threads/zel...analysis.8197/
sugoteam 07:44 PM 11-29-17

本書印得好正,本來應該等埋 XB2 套淨特典,不過見下個月又有Poster集埋就算,話時話 如果 Nintendo Store 可改善部分貨品因出貨時間唔同而唔可以一次過出貨呢d問題就最好了....

Sent from my iPhone using Gaforum
AhTin 09:34 PM 11-29-17
作者: sugoteam:

本書印得好正,本來應該等埋 XB2 套淨特典,不過見下個月又有Poster集埋就算,話時話 如果 Nintendo Store 可改善部分貨品因出貨時間唔同而唔可以一次過出貨呢d問題就最好了....

Sent from my iPhone using Gaforum
本日版書仔好過美版好多,不過地圖就美版好少少
天野 10:21 PM 11-29-17

見到你的廣告咁吸引
都忍唔住去左買
風間鈴木仁 10:23 PM 11-29-17
作者: AhTin:
本日版書仔好過美版好多,不過地圖就美版好少少
作者: 天野:
見到你的廣告咁吸引
都忍唔住去左買
請問大家NS美版
之後會可以更新中文字幕嗎?
AhTin 10:27 PM 11-29-17
作者: 風間鈴木仁:
請問大家NS美版
帶應該是共帶,因為日美卡我調換過,一樣用到
風間鈴木仁 11:10 PM 11-29-17
作者: AhTin:
帶應該是共帶,因為日美卡我調換過,一樣用到
謝謝你分享。
charcsc2000 11:59 AM 11-30-17
作者: 風間鈴木仁:
請問大家NS美版
佢話有呢點好過psn...唔駛話專登買"中文版"....
ns遊戲基本上係共通...
風間鈴木仁 12:09 PM 11-30-17
作者: charcsc2000:
佢話有呢點好過psn...唔駛話專登買"中文版"....
ns遊戲基本上係共通...
良心企業 極正。

支持 任天堂 。
Terry仔 12:21 PM 11-30-17
其實10幾年前,老任已經講過
俾錢買game ,online 玩係唔應該收費
ELT 12:28 PM 11-30-17
作者: Terry仔:
依家有好多廠, 買左佢隻game, 仲要DLC, 都未夠, 有D仲要課埋金

早兩三個星期見到我阿哥滿心歡喜買左隻need for speed返黎
玩左排覺得唔對路, 勁難玩
因為好似話唔知D零件定咩野要抽, 抽來抽去都抽唔到好野, 玩到冇哂心機
要抽多D好野就要比錢再抽
風間鈴木仁 12:30 PM 11-30-17
作者: Terry仔:
真的嗎? 真的今日的我打倒昨天的我。

因為眼見 SONY 盈利大增都要照跟。

但是如果 任天堂 ONLINE D GAME 是即月用 ,
下個月就沒有得玩,咁我要考慮了,或者果個月正先 JOIN 了
我對 ONLINE 沒有特別需要。
Terry仔 06:10 PM 11-30-17
當年初發佈GC 時係咁樣講,果番話主要係針對sega 講
PSO1&2一開波就講明要收
1pi 11:33 PM 11-30-17

邊間轉運公司, 轉運老任D野穩陣
sugoteam 02:47 AM 12-01-17
Tenso 同 Buy and Ship 都 ok, 我就用 Tenso 多但貴d

1pi 12:54 AM 12-06-17
Tenso 同 Buy and Ship 都 ok, 我就用 Tenso 多但貴d

Thank you, 巴打
我會試下Tenso
enishi 10:41 AM 12-06-17
中文版 2 月 1 日,會出中文版 explorer edition
http://www.nintendo.com.hk/pressrele...w_20171206.htm
DevilElvis 10:44 AM 12-06-17
作者: enishi:
中文版 2 月 1 日,會出中文版 explorer edition
http://www.nintendo.com.hk/pressrele...w_20171206.htm
掂呀

必買支持下
蒼之星雲 11:07 AM 12-06-17
正啊~ 到時直接買中文版
唔知會唔會包埋DLC出呢
charcsc2000 11:34 AM 12-06-17
作者: 蒼之星雲:
肯定不會啦...dlc先係最賺錢...
charcsc2000 11:34 AM 12-06-17
估唔到中文版會另外出...
好想要果本書...但我已經有日版...
過年可以重玩隻game啦...
風間鈴木仁 11:59 AM 12-06-17
我剛剛買左 美版特別版 , 中文版特別又會再支持

Wiiu 日版 又已經買左了 ,
一隻GAME 買左3個版本。

支持 任天堂 。
神名レオ 12:50 PM 12-06-17
舊有版本一樣可更新支援中文
lodoss 12:59 PM 12-06-17
作者: 神名レオ:
舊有版本一樣可更新支援中文
係, 我都等緊佢個中文化先玩埋master mode
天野 01:10 PM 12-06-17
作者: 蒼之星雲:
佢出得explorer edition
短期應該唔會連dlc出
識做生意嘅應該出左dlc一年後先出連dlc版
但現在d廠就急不及待咁出
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 

返回主題版面