Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7  ... 最後
潮流版>Hong Kong Bape Store 最新消息, 12/5 Camo Mesh Cap, 版主獨家照!
HuGo_達之礦工 01:56 PM 03-07-06
Hong Kong Bape Stores
Address : UG/F,中航大廈,皇后大道中10號,中環

Latest news:27,march,06

首先HK Bape stores 出面有人話Hold 40個位係假的~
因為我剛去了,係hold 50個先真..5條友排...
叫lee 班人去排隊既人...有兩班我都識的~

貨品上...Hong Kong Open T-shirt sell $499
this price...應該都係HK Bape stores TEE 既selling price 來的~
Suggest 大家如果諗住this open TEE 炒得起想買既話,請give up吧~
我幾sure this TEE 炒唔倒好多...頂多都係$680 ar ja~

Bape Camo sweat shirts 就$1590..平水貨around $300-400
但第一批around 得10件倒~ Colour..not confirm~

雙面Ape Tee 就$1050...平水貨around $230-250

水鑽Tee....就$2690 平水貨around $200

牛仔褲...由$1350起....洗水 ga around $1850-3000 不等

Bape Sta 方面...就$1450-1590...平水貨around $100

今次根據我私人資料看..排隊班人應該係掃 Camo Cap的..最炒得吧~
即this one

HK如無意外會返齊6隻色的(Green,Blue,Red,Purple,Pink,White)

另外d Camo sweat shirt 因為日本也出得少~且HK天氣較suitable
HK there數量又少...d 人實掃~

暫時公佈甘多先~

P.S*開店後一至兩個星期後,好似仲有d HK special ga Bape item 會出,但this news have not confirm!
DevilElvis 04:41 PM 03-07-06
作者: HuGo_Hong:
小弟會去的! haha
如果到時有正野會更早去~
拿去炒!! 奸商<=me

Address : UG/F,中航大廈,皇后大道中10號,中環
請問有甚麼o野賣的??
van仔仔 04:50 PM 03-07-06
應該會去
估佢都有特別版t吧
alexc 07:01 PM 03-07-06
會唔會有人早幾日去排隊呢.......... ?
HuGo_達之礦工 08:30 PM 03-07-06
特別版Must have ar la
but see see valuable or not la haha~
realpeople 08:32 PM 03-07-06
作者: DevilElvis:
請問有甚麼o野賣的??
佢地應該講緊Bape在港既首間專門店喇~
我去唔到……個幾日考緊AL…
我都想去買番幾件黎抄
自用就免喇~~~
naruto2320 08:48 PM 03-07-06
我諗會前一日去。
HuGo_達之礦工 08:57 PM 03-07-06
排隊黨會係開店前3-4日已開始聚集呀啦
我識唔少lee d friend haha~
其實去看下d人排隊既偉大場景也不錯呢...哈
景* 10:10 PM 03-07-06
我日日放學都見到間野,去排下都好wo
DevilElvis 10:46 PM 03-07-06
作者: realpeople:
佢地應該講緊Bape在港既首間專門店喇~
係咪猿人(猴子!?)果個brand呀??
香港好多人like E個 brand o架咩
HuGo_達之礦工 11:25 PM 03-07-06
GAF 組織排隊團中 haha~
realpeople 11:49 PM 03-07-06
係咪猿人(猴子!?)果個brand呀??
香港好多人like E個 brand o架咩
香港唔係好多人like…係好多magazine如milk,東touch等…
差唔多全部都在吹捧bape,所以咪個個都要潮囉!~
事實上呢個brand近年已經係毫無創意…淨係鐘意變下色就話咩超限定既食錢product~
realpeople 11:51 PM 03-07-06
GAF 組織排隊團中 haha~
我都想去呀…
我好想要bape d限量product黎抄呀!~~~
肥雞 12:20 AM 03-08-06
未必排到隊吧.....果度係中環.咁多人排,實比人投訴
DevilElvis 12:26 AM 03-08-06
我好想要bape d限量product黎抄呀!~~~
真係有市o架
RYOCHOI 12:33 AM 03-08-06
香港賣幾錢到..-.-"
費時到時去到無錢買啦!
HuGo_達之礦工 12:58 AM 03-08-06
香港唔係好多人like…係好多magazine如milk,東touch等…
差唔多全部都在吹捧bape,所以咪個個都要潮囉!~
事實上呢個brand近年已經係毫無創意…淨係鐘意變下色就話咩超限定既食錢product~
你有d矛盾出了黎real兄
我不是撐Bape
但玩色..撞色 係bape ga design and style really
佢d Bape sta colour 之前really have not other brand
can do it ar~

therefore,毫無創意 this sentence..i disagree
HuGo_達之礦工 01:02 AM 03-08-06
作者: RYOCHOI:
香港賣幾錢到..-.-"
費時到時去到無錢買啦!

咩price and 咩款未公佈
一有news i will post it ar la~
realpeople 01:23 AM 03-08-06
真係有市o架
一件紫色迷彩zip up抄到過萬…
其他迷彩zip up如紅藍等都好似要6000+…
realpeople 01:27 AM 03-08-06
你有d矛盾出了黎real兄
我不是撐Bape
但玩色..撞色 係bape ga design and style really
佢d Bape sta colour 之前really have not other brand
can do it ar~

therefore,毫無創意 this sentence..i disagree
Hugo兄,
咁其實講真…
佢d色唔係話差…而且有幾隻我都覺得ok…但係我既main point係…
單單係撞色其實無甚style與design可言…因為款全部都係一樣…
zip up黎講…自從shark parka之後佢俾唔到一種突破既感覺我…
尤其係tee…佢d tee真係睇到我眼火爆!!
HuGo_達之礦工 04:51 AM 03-08-06
我估real兄你ga style and design really need quite high quality haha
我認為bape d item係 9 d,有d really "7" tim
不過佢既經營技巧同那時那破格既撞色colour,真係值得我欣賞~
realpeople 01:36 PM 03-08-06
我估real兄你ga style and design really need quite high quality haha
我認為bape d item係 9 d,有d really "7" tim
不過佢既經營技巧同那時那破格既撞色colour,真係值得我欣賞~
我呢d 邊有style可言架~~
係呀…我覺得Nigo呢條友其實唔理人地點話佢唔掂…
照樣有大把人buy佢…佢真係識做生意,我都好佩服!佢真係好識有得點賺就賺盡佢!
真係賺到佢笑…連鑽石都整埋落排牙到…
HuGo_達之礦工 08:42 PM 03-10-06
有消息指...HK busy work shop d 貨將同 Japan busy work shop
同步on sale 的~
if really...各大水貨店大獲了
Bigwater 02:52 PM 03-11-06
聽講
美國的LA會開BUSY WORK SHOP

版主有冇收到料
HuGo_達之礦工 03:00 PM 03-11-06
有..confirm 了會開了~
好似6月開~
1 2 3 4 5 6 7  ... 最後

返回主題版面