Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 潮流版

主題工具 顯示模式
舊 03-07-06, 01:56 PM   #1
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

註冊日期: Mar 2005
Hong Kong Bape Store 最新消息, 12/5 Camo Mesh Cap, 版主獨家照!

Hong Kong Bape Stores
Address : UG/F,中航大廈,皇后大道中10號,中環

Latest news:27,march,06

首先HK Bape stores 出面有人話Hold 40個位係假的~
因為我剛去了,係hold 50個先真..5條友排...
叫lee 班人去排隊既人...有兩班我都識的~

貨品上...Hong Kong Open T-shirt sell $499
this price...應該都係HK Bape stores TEE 既selling price 來的~
Suggest 大家如果諗住this open TEE 炒得起想買既話,請give up吧~
我幾sure this TEE 炒唔倒好多...頂多都係$680 ar ja~

Bape Camo sweat shirts 就$1590..平水貨around $300-400
但第一批around 得10件倒~ Colour..not confirm~

雙面Ape Tee 就$1050...平水貨around $230-250

水鑽Tee....就$2690 平水貨around $200

牛仔褲...由$1350起....洗水 ga around $1850-3000 不等

Bape Sta 方面...就$1450-1590...平水貨around $100

今次根據我私人資料看..排隊班人應該係掃 Camo Cap的..最炒得吧~
即this one

HK如無意外會返齊6隻色的(Green,Blue,Red,Purple,Pink,White)

另外d Camo sweat shirt 因為日本也出得少~且HK天氣較suitable
HK there數量又少...d 人實掃~

暫時公佈甘多先~

P.S*開店後一至兩個星期後,好似仲有d HK special ga Bape item 會出,但this news have not confirm!

www.hkprokicker.com

此篇文章於 03-30-06 06:28 PM 被 HuGo_達之礦工 編輯。
HuGo_達之礦工 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-06, 04:41 PM   #2
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: HuGo_Hong
小弟會去的! haha
如果到時有正野會更早去~
拿去炒!! 奸商<=me

Address : UG/F,中航大廈,皇后大道中10號,中環
請問有甚麼o野賣的??

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-06, 04:50 PM   #3
van仔仔
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
應該會去
估佢都有特別版t吧
van仔仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-06, 07:01 PM   #4
alexc
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
會唔會有人早幾日去排隊呢.......... ?
alexc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-06, 08:30 PM   #5
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

特別版Must have ar la
but see see valuable or not la haha~

舊 03-07-06, 08:32 PM   #6
realpeople
Insane Gamer

引用:
作者: DevilElvis
請問有甚麼o野賣的??
佢地應該講緊Bape在港既首間專門店喇~
我去唔到……個幾日考緊AL…
我都想去買番幾件黎抄
自用就免喇~~~

舊 03-07-06, 08:48 PM   #7
naruto2320
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
我諗會前一日去。

舊 03-07-06, 08:57 PM   #8
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

排隊黨會係開店前3-4日已開始聚集呀啦
我識唔少lee d friend haha~
其實去看下d人排隊既偉大場景也不錯呢...哈

此篇文章於 03-07-06 09:09 PM 被 HuGo_達之礦工 編輯。
舊 03-07-06, 10:10 PM   #9
景*
Crazy Gamer
..........

註冊日期: Sep 2005
我日日放學都見到間野,去排下都好wo

舊 03-07-06, 10:46 PM   #10
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: realpeople
佢地應該講緊Bape在港既首間專門店喇~
係咪猿人(猴子!?)果個brand呀??
香港好多人like E個 brand o架咩

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 03-07-06, 11:25 PM   #11
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

GAF 組織排隊團中 haha~

舊 03-07-06, 11:49 PM   #12
realpeople

引用:
係咪猿人(猴子!?)果個brand呀??
香港好多人like E個 brand o架咩
香港唔係好多人like…係好多magazine如milk,東touch等…
差唔多全部都在吹捧bape,所以咪個個都要潮囉!~
事實上呢個brand近年已經係毫無創意…淨係鐘意變下色就話咩超限定既食錢product~

舊 03-07-06, 11:51 PM   #13
realpeople

引用:
GAF 組織排隊團中 haha~
我都想去呀…
我好想要bape d限量product黎抄呀!~~~

舊 03-08-06, 12:20 AM   #14
肥雞
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
未必排到隊吧.....果度係中環.咁多人排,實比人投訴
肥雞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-06, 12:26 AM   #15
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
我好想要bape d限量product黎抄呀!~~~
真係有市o架

此篇文章於 03-08-06 12:28 AM 被 DevilElvis 編輯。
舊 03-08-06, 12:33 AM   #16
RYOCHOI
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2003
香港賣幾錢到..-.-"
費時到時去到無錢買啦!
RYOCHOI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-06, 12:58 AM   #17
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

引用:
香港唔係好多人like…係好多magazine如milk,東touch等…
差唔多全部都在吹捧bape,所以咪個個都要潮囉!~
事實上呢個brand近年已經係毫無創意…淨係鐘意變下色就話咩超限定既食錢product~
你有d矛盾出了黎real兄
我不是撐Bape
但玩色..撞色 係bape ga design and style really
佢d Bape sta colour 之前really have not other brand
can do it ar~

therefore,毫無創意 this sentence..i disagree

舊 03-08-06, 01:02 AM   #18
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

引用:
作者: RYOCHOI
香港賣幾錢到..-.-"
費時到時去到無錢買啦!

咩price and 咩款未公佈
一有news i will post it ar la~

舊 03-08-06, 01:23 AM   #19
realpeople

引用:
真係有市o架
一件紫色迷彩zip up抄到過萬…
其他迷彩zip up如紅藍等都好似要6000+…

舊 03-08-06, 01:27 AM   #20
realpeople

引用:
你有d矛盾出了黎real兄
我不是撐Bape
但玩色..撞色 係bape ga design and style really
佢d Bape sta colour 之前really have not other brand
can do it ar~

therefore,毫無創意 this sentence..i disagree
Hugo兄,
咁其實講真…
佢d色唔係話差…而且有幾隻我都覺得ok…但係我既main point係…
單單係撞色其實無甚style與design可言…因為款全部都係一樣…
zip up黎講…自從shark parka之後佢俾唔到一種突破既感覺我…
尤其係tee…佢d tee真係睇到我眼火爆!!

舊 03-08-06, 04:51 AM   #21
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

我估real兄你ga style and design really need quite high quality haha
我認為bape d item係 9 d,有d really "7" tim
不過佢既經營技巧同那時那破格既撞色colour,真係值得我欣賞~

舊 03-08-06, 01:36 PM   #22
realpeople

引用:
我估real兄你ga style and design really need quite high quality haha
我認為bape d item係 9 d,有d really "7" tim
不過佢既經營技巧同那時那破格既撞色colour,真係值得我欣賞~
我呢d 邊有style可言架~~
係呀…我覺得Nigo呢條友其實唔理人地點話佢唔掂…
照樣有大把人buy佢…佢真係識做生意,我都好佩服!佢真係好識有得點賺就賺盡佢!
真係賺到佢笑…連鑽石都整埋落排牙到…

舊 03-10-06, 08:42 PM   #23
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

有消息指...HK busy work shop d 貨將同 Japan busy work shop
同步on sale 的~
if really...各大水貨店大獲了

舊 03-11-06, 02:52 PM   #24
Bigwater
God of Gamer

註冊日期: Aug 2003
聽講
美國的LA會開BUSY WORK SHOP

版主有冇收到料

舊 03-11-06, 03:00 PM   #25
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

有..confirm 了會開了~
好似6月開~

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[日,美]遊戲發售時間表(不定期更新) 神祕人1號 電視遊戲討論版 9 11-26-05 02:09 PM
香港有咁靚!!?? 6402oen 照相館 24 12-22-03 02:10 PM
歐洲各大球會出game 龍寶寶 體育版 8 06-21-03 08:56 PM
點樣可以d/l到now.com.hk D movies ar? majicman 手機資訊/電腦軟硬討論 10 01-09-03 02:19 PM

現在的時間是 05:33 AM

手機版 | APP版