Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 
電視遊戲討論版>ナルティメットストーム Trilogy | 4 月 26 日
enishi 01:43 PM 02-23-18
http://naruto-t.bn-ent.net/about/?about_nsw

https://gematsu.com/2018/02/naruto-s...-coming-switch
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy includes Naruto: Ultimate Ninja Storm, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2, and Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3. Previously released downloadable content will also be included.
wsx360 01:56 PM 02-23-18
switch又有冷飯

https://nintendoeverything.com/narut...ed-for-switch/
neo2046 02:10 PM 02-26-18
http://naruto-t.bn-ent.net/about/

作者: :

wsx360 02:17 PM 02-26-18
手提mode得540p
笨大証明switch機能廢過ps3
david 02:26 PM 02-26-18
作者: wsx360:
手提mode得540p
好明顯係笨大技不如人咋...

有得出街玩又對應體感已經完勝啦,可以落酒吧玩。

另外,標題要加翻PS4。
wsx360 02:46 PM 02-26-18
作者: david:

笨大技術太強 唔應該係Switch呢部垃圾三墳機出game

我支持笨大同老任斷交

Switch呢個垃圾版本點可以同PS4同一個topic
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=247234
david 04:39 PM 02-26-18
原來已經有TOPIC,咁做乜又無啦啦亂開新TOPIC喇...
pet3 05:05 PM 02-26-18
原來已經有TOPIC,咁做乜又無啦啦亂開新TOPIC喇...
仲要ps4 係1234合集(含全部DLC)
而且只需要380-420到
WAL1 06:23 PM 02-26-18
叫得Trilogy會包4集?
pet3 06:59 PM 02-26-18
作者: WAL1:
叫得Trilogy會包4集?
ns 得123
ps4 先有1234合集 (香港)
charcsc2000 10:20 AM 02-27-18
作者: pet3:
仲要ps4 係1234合集(含全部DLC)
而且只需要380-420到
放心....明顯佢要屈多次錢...
第4集+dlc又一隻冷飯新game啦~
charcsc2000 10:34 AM 02-27-18

手提mode得540p....dock mode又沒1080p...我真心接受唔到,
如果呢隻係新game都仲講得通, 但佢係移植PS3....
技術上肯定做到, 呢次就睇到笨大有沒誠意...
charcsc2000 10:38 AM 02-27-18
作者: wsx360:
手提mode得540p
係囉..今時今日仲540P...搵鬼買咩...
玩過XB2個手提MODE...已經唔想再講啦....
Akira 明 03:02 PM 02-27-18
之前都會整D額外BOUNS,獨家野吸引人買
依家無之餘仲要畫質FPS再差D
真係除非完全未玩過,好難吸引人買

炒冷飯我想佢出3DS個類橫向過版GAME
SWITCH好啱出呢類GAME
charcsc2000 04:09 PM 02-27-18
作者: Akira 明:

其實FPS沒差到...PS4版都係30FPS...
iu fu pig 06:13 PM 02-27-18
作者: Akira 明:

之前出過隻割草式嘅火影,個人覺得幾好玩(有啲似無雙系列)
可惜無再出過,明明去到忍界大戰好適合,尾獸玉炸死一大堆卒仔
由手機版發出
WAL1 07:00 PM 02-27-18
其實如果switch ver優勢係手提MODE,根本無乜問題
本身都係30FPS,手提MODE 720P/540P唔係好大差異
玩過DOOM就知,不過呢啲PS3移植做唔到720又確實有點那個
charcsc2000 10:58 AM 02-28-18
作者: WAL1:
其實如果switch ver優勢係手提MODE,根本無乜問題
本身都係30FPS,手提MODE 720P/540P唔係好大差異
玩過DOOM就知,不過呢啲PS3移植做唔到720又確實有點那個
又係喎...原來DOOM係SWITCH手提MODE係540P...DOCK MODE係720P,
唔怪得我成日係大電視玩覺得咁濛...以為自己未到40就老花...
咁樣呢隻火影仲有可能買得過...
seed2005 10:01 PM 12-12-19
第4集

武藤遊戲 12:23 AM 12-13-19
松山洋三款企畫遊戲還未搞好

成日去少年jump出完全版
[X-MEN] 02:28 PM 12-17-19
Switch版直接包埋DLC.

pet3 02:53 PM 12-17-19
作者: [X-MEN]:
Switch版直接包埋DLC.

新dlc

不過仔仔傳的漫畫
太難看

不太想玩
mrk 05:01 AM 01-10-20

[X-MEN] 02:46 PM 02-20-20
Nintendo Switch「NARUTOーナルトー 疾風伝 ナルティメットストーム4 ROAD TO BORUTO」PV

stephen1980 05:31 PM 02-20-20
係要分開搵錢
1 2 

返回主題版面