Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 03-18-17, 02:13 AM   #1
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
[新電波少年]港青2人東京到京都~東海道徒步之旅

(Part 1) https://lihkg.com/thread/143274/page/1
(Part 2) https://lihkg.com/thread/148046/page/1
(Part 3) https://lihkg.com/thread/153246/page/1
每晚不斷更新中

已經行咗成2個禮拜,到而家都仍然只係行到中途站名古屋。睇嚟要行多個零禮拜先會到達京都。

都幾熱血吓。

此篇文章於 03-18-17 06:28 PM 被 Kinny Riddle 編輯。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-17, 04:13 PM   #2
RPG之鬼
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
真係好熱血,第一次覺得啲人講粗口係咁抵死咁好笑

舊 03-19-17, 10:29 PM   #3
mkmonkey
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
追 live 仲有兩日就到京都,睇黎真係行得晒,好強!

舊 03-19-17, 10:55 PM   #4
windart
Moderator
海產類

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
今日開到Part4
https://lihkg.com/thread/161305/page/1

一直有追live,真係好堅,預定行多兩日就到京都

之前見有人想接力由京都行去九州門司港,唔知會唔會成真

201102 台北Fancy Frontier17之旅(coming soon)
201012 コミケ79因果之旅・壱(coming soon)
201003 博麗神社例大祭7之旅
201002 台北Fancy Frontier15之旅
200908 コミケ76砲灰之旅

此篇文章於 03-19-17 10:58 PM 被 windart 編輯。
windart 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-17, 10:45 PM   #5
mkmonkey
Crazy Gamer

引用:
作者: windart 查看文章
今日開到Part4
https://lihkg.com/thread/161305/page/1

一直有追live,真係好堅,預定行多兩日就到京都

之前見有人想接力由京都行去九州門司港,唔知會唔會成真
接力係好,但要有豆芽同朋友A既生動報告先有氣力去追,如果係記事式咁樣就好難吸引人睇落去。

舊 03-21-17, 07:11 PM   #6
windart
Moderator
海產類

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
兩人+一桔剛剛終於到達京都

201102 台北Fancy Frontier17之旅(coming soon)
201012 コミケ79因果之旅・壱(coming soon)
201003 博麗神社例大祭7之旅
201002 台北Fancy Frontier15之旅
200908 コミケ76砲灰之旅
windart 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-17, 08:33 PM   #7
mkmonkey
Crazy Gamer

可喜可賀!

舊 03-22-17, 10:36 AM   #8
Game Master

終於到啦。

由第一日跟到而家,見證班友仔為港爭光,可喜可賀。

舊 03-23-17, 12:03 AM   #9
Game Master

(Part 5 - 大結局) https://lihkg.com/thread/166905/page/1

原來蜜柑一心係佛祖嚟嘅,得兩位港青相助後成功成仙。XD

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:54 PM

手機版 | APP版