Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-03-17, 06:02 PM   #37376
空調
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
黑肉池真係抽唔落
第一次令我覺得中五星慘過中四星的池

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 07-03-17, 06:54 PM   #37377
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
最有意義係代表7月中旬會update個app, 即係好大機會有活動, 唔駛長草到8月....
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-17, 07:17 PM   #37378
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
應該話班英靈個個都內置GOOGLE知道GD做瓜左2.5隻BEAST點解哥倫布會覺得靠隻大B叔就已經贏硬

係依章前半段哥倫布表現出黎完全唔係會老馬係依種地方既角色,佈左個局咁耐唔係應該有多幾重計劃先係?

仲有隻黑船長個設定一整個無厘頭,比起德翁同阿褔不如換有錢宅宅黑鬍子過黎同潮潮哥倫布鬥過仲比較容易製造劇情張力

黑鬍子隻船就係可以玩"我有朋友我超強"依套既最好解法,用黎打隻大B叔最適合

今次仲要又玩女兒國又多囡,真係理解唔到點解劇本唔用黑鬍子

唔好話同新宿比,我覺得明治維新個劇本都寫得好過依章

英國說大家抱團死

此篇文章於 07-03-17 07:36 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-17, 07:51 PM   #37379
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
當年B叔連天之鎖都扯得爛
今次full armor但反而比隻船扯住
我覺得好唔合理

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-17, 09:42 PM   #37380
細路翔
The One

引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
我覺得好唔合理
由此可証伊莉亞係b叔既禮裝,效果係異常狀態取消一次(ry

點睇都係媽媽比較好

其實依章比人鬧得最甘既黑肉我反而覺得描寫得最好同唯一無吃書自打嘴巴

英國說大家抱團死

此篇文章於 07-03-17 09:49 PM 被 細路翔 編輯。
舊 07-03-17, 09:50 PM   #37381
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
我覺得好唔合理
"master" 的關係嘛, 魔力都不同啦

==========
睇了配置後打14-2, 二姐3發先行送走, 顏藝王最後由莉莉絲和黑J 收掉

==========
雖然未打完, 劇情直線而三勢力拉不埋攏, 結果劇情張力完全比不上新宿; 如果亂入模式開始時已有反而會加分, 有點浪費這新效果
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-17, 09:53 PM   #37382
細路翔
The One

大B+哥倫布個關我今次又係死剩最強無敵沖田桑一個人劈走大B最後一條血

英國說大家抱團死
舊 07-03-17, 09:54 PM   #37383
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
因為冇復仇者,最後兩關都出左自己孔明
故事微妙
死咁少SERVANT都咁大件事
CCC EVENT個SCALE真係大好多
黑肉小剛官配

此篇文章於 07-03-17 09:56 PM 被 Hextor 編輯。
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-17, 07:27 AM   #37384
細路翔
The One

又係時候貼舊圖感謝美國佬誤導現代人

雖然我堅覺得fgo將愛迪生同電王都洗得太白,不過依兩位實際又真係無哥倫布咁渣

英國說大家抱團死

此篇文章於 07-04-17 07:30 AM 被 細路翔 編輯。
舊 07-04-17, 08:42 AM   #37385
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
雷電王係桜井個人喜好
冇計

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-17, 04:16 PM   #37386
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
Fate/Grand Order [アガルタの女]黑雨訊號將掛出,請做好防雨措施

【カルデア広報局より】
7月5日(水)18:00より「アガルタピックアップ2召喚」開催!7月19日(水)までの期間限定ピックアップです!詳しくは→news.fate-go.jp/2017/agarta2/ #FateGO

無哥倫布有d意外

此篇文章於 07-04-17 04:20 PM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-17, 04:22 PM   #37387
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
Pickup2反而吸引過Pickup1
船長同b叔我都冇
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-17, 04:23 PM   #37388
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
繼續留石等水著
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-17, 04:33 PM   #37389
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
傳聞中既大陸預言話來緊會有換裝...
(由CCC>鬼島只係預測錯passionslips係5星)

唔通

舊 07-04-17, 04:37 PM   #37390
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
有換裝就好了

還要感謝官方讓我又可存石一陣子,雖然我是未有船長的

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-17, 04:39 PM   #37391
c12
Senior Gamer
王道を征く

註冊日期: Apr 2010
繼續bug到冇wifi就玩唔到
c12 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-17, 04:48 PM   #37392
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
換裝?即係skin喇!
唔該直接比錢喇~~~~~
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-17, 05:03 PM   #37393
gingq7

無阿福, 無哥倫布,
唔會有part 3掛? 但無晒關事的5星啦喎, 唔會突然殺隻大B叔出黎掛?
舊 07-04-17, 06:37 PM   #37394
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: gingq7 查看文章
無阿福, 無哥倫布,
唔會有part 3掛? 但無晒關事的5星啦喎, 唔會突然殺隻大B叔出黎掛?
黑船長差不多。。。。。。。

大b叔沒理由我方用的吧

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-17, 06:44 PM   #37395
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
新宿PICKUP2都只PICKUP了黑A同黑S
唔一定有五星PICKUP既

只係當時應該無人諗到之後黑A會抽到唔想再抽
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-17, 07:50 PM   #37396
gingq7

黑船長無寶具無立繪, 機會只會比有齊既巨英雄更細

其實阿福,哥倫布有無pick up都無所謂, 因為我估7月中好大機會係復刻水著2016接2周年兼水著2017
舊 07-04-17, 08:11 PM   #37397
細路翔
The One

全力留石符比羅馬(然後爆死

英國說大家抱團死
舊 07-04-17, 10:22 PM   #37398
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing

聽番BGM回想下CCC神Story黎療下傷先

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-17, 10:23 PM   #37399
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 細路翔 查看文章
應該話班英靈個個都內置GOOGLE知道GD做瓜左2.5隻BEAST點解哥倫布會覺得靠隻大B叔就已經贏硬

係依章前半段哥倫布表現出黎完全唔係會老馬係依種地方既角色,佈左個局咁耐唔係應該有多幾重計劃先係?

仲有隻黑船長個設定一整個無厘頭,比起德翁同阿褔不如換有錢宅宅黑鬍子過黎同潮潮哥倫布鬥過仲比較容易製造劇情張力

黑鬍子隻船就係可以玩"我有朋友我超強"依套既最好解法,用黎打隻大B叔最適合

今次仲要又玩女兒國又多囡,真係理解唔到點解劇本唔用黑鬍子

唔好話同新宿比,我覺得明治維新個劇本都寫得好過依章
如果黑鬍子黎到見到船長比人咁屈法
應該會暴走變5星角

btw 我都係而家先知哥倫布原來有咁黑既一面
果然偉人永遠都只會比人記著好果一面

雷電博士同愛迪生雖然爭權同專利係幾醜
但再醜其實都唔離開人道
哥倫布直頭係現代價值觀黎講根本就係十大惡人之首sosad

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新

此篇文章於 07-04-17 10:31 PM 被 鈴蘭 編輯。
舊 07-04-17, 10:35 PM   #37400
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
其實我覺得本身個故事問題性就不大既
但最精辟都係如鈴蘭師兄所講

同新宿套路太似
由盾妹幾句獨白覺得有奇怪感覺開始
已經約略估到後面會係點樣
(我呢方面就唔係太叻既

所以大家先覺得少左d新鮮感

其實我又未致於對今次故事評價感覺大差既(?)
但我覺得有如哥倫布呢種完全惡既角色既出現
都未嘗唔係一個突破黎既(?)
其實我覺得如果連哥倫布都唔係完美copy無臉司令既話
今個故事無野值得讚:o)
成個故事真係睇到眼前一亮既就係哥倫布成個無臉司令咁
其他好夾硬黎,而且仲要你感覺唔到有必要性要用guda本身有既從者去做敵人
特別係船長 其實我堅嬲

ペルソナ5

隨時更新

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 09:32 PM

手機版 | APP版