Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-18-18, 03:45 PM   #3776
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
食爆pot成2752攻,返去篤下機睇下用奧丁係咪仲高先

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-18, 06:53 PM   #3777
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
乜咁好,今次打足咁多日武具出過1次rare咁大把。。。

個10000box我都買左,射哂都中到1隻axtar...

你隻錫哥點上2650攻?應該同我一樣都唔係好多strust架咋bor,我得2300攻。。。

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-18, 06:54 PM   #3778
ShinDou

篤過機7星錫生我SET裝上到2650攻

即係我AXTER而家著緊果SET,你可以開黎望下

我冇有用既S TRUST,我得兩個S TRUST 1個RINOA 1個TIDUS,錫生同AXTER 被動加攻刀技好多,被動真兩手又高所以咁高攻,基本上上到真兩手300%攻400%爆左燈,黎緊要再高攻D既話就真係要換S TRUST

此篇文章於 07-18-18 06:58 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-19-18, 01:11 AM   #3779
GP03D

原來自己傻,唔記得技能醒覺,不過醒覺完都係得2478攻,應該就係差2個新既刀極意服70%,已家就係升盡加得360%,冇辦法,射哂都係中得1隻。。。
反而電劍第3隻,應該換多隻返嚟攞strust?定係換隻axtar返嚟上7星?

舊 07-19-18, 06:59 AM   #3780
ShinDou

要換既1定係axter,180攻大劍同174攻正宗ffbe唔爭好遠,而家最勁果堆全部渣刀既

舊 07-19-18, 04:44 PM   #3781
jackiecyho
Game Master
特殊戰技教導隊

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDSiulok
而家全個list 都係師傅冇晒老師, 明明師傅冇killer 只係帳面條數睇落勁D

舊 07-19-18, 04:54 PM   #3782
ShinDou

如果打人系應該4眼勁好多,不過axter d招都好用既,易chain又補mp又大力,而家真係好似當年出錫生咁洗版XD

舊 07-19-18, 10:53 PM   #3783
GP03D

冇啦啦入去睇下武具個rare list, 點解弓rare有lv6既,攻魔+30%,係正常?佢只係話個4種特別咋喎

舊 07-19-18, 11:05 PM   #3784
ShinDou

出面果4種係比平時高1個LV

攻魔6雖然加晒攻魔30%,物魔用既話同單物/魔30%加既差唔多,其實唔係特別勁

你唔講我都唔知而家有晒機率睇,乜最後果層有成2.23%中RARE﹖唔係好覺,有時行到8層都係垃圾都費事入埋十層,出去算
舊 07-20-18, 12:20 AM   #3785
GP03D

我覺得d%係假既,今次我出過1次rare咁大把。。。

舊 07-20-18, 04:46 PM   #3786
jackiecyho
Game Master
特殊戰技教導隊

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDSiulok
弓lv6 係常駐, 不過只有女妖精會用

舊 07-20-18, 06:37 PM   #3787
ShinDou

今次RAID又易左定AXTER太屈﹖覺醒都打到4億 XD

此篇文章於 07-20-18 06:40 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-20-18, 10:43 PM   #3788
Cube
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: ShinDou 查看文章
今次RAID又易左定AXTER太屈﹖覺醒都打到4億 XD
老師一hit ko...
Cube 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-18, 11:42 PM   #3789
GP03D

出完axtar出d咁既crossover人,邊個會抽呢?

舊 07-20-18, 11:42 PM   #3790
ShinDou

正常,我AXTER都係W絕明鏡扣7百萬秒左佢 XD

而家出到咁基本上唔係勁野都好難抽得落手,除非好有愛姐

不過我FD LIST有D課長期期掛新5星 今期都見佢中左 XD

此篇文章於 07-20-18 11:45 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-27-18, 11:07 PM   #3791
ShinDou

嘩8月1至8月十每日冇料十料咁正﹖咁咪送1百連﹖

仲有1次冇料5星,不過係大毒池

終於有PARTY保存呼出用,唔駛成日執到傻,賣卻又有得1括唔駛逐個揀咁白痴了,D位又加150個,之前仲晒晒D石係度開位

此篇文章於 07-27-18 11:10 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-28-18, 10:55 AM   #3792
GP03D

又ff7 event。。。
Areis係有感情,不過現有奶媽已經好勁啦bor...
連red13都係5星。。。

真心覺得呢隻野算佛心,多野送,又真係keep住update個介面之類,可能係慢d,但至少一直有做。。。

舊 07-28-18, 10:59 AM   #3793
ShinDou

賣花女可能會整到勁白魔攻同補﹖隻狗就真係唔知點解會出5星,又唔係高人氣 @@ 貓都係得4星

派野黎講隔離隻DFFOO仲派得誇張,仲要5星率高,D PICKUP同呢隻比係堅PICKUP

介面DFFOO都1路有執下,而家SE既GAME我淨係打呢兩隻

此篇文章於 07-28-18 11:13 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-28-18, 11:30 AM   #3794
GP03D

係呀,原來隔離隻ff仲勁,不過我一早棄左了,se我剩返呢隻。。。

連隻機戰我都棄左了,營運真心xx鬼。。。

舊 07-28-18, 11:38 AM   #3795
ShinDou

做乜棄DFFOO﹖而家唔差喎,雖然1周年前我都棄過1排

機戰就我都係為鬥雞先打,唔計鬥雞既話佢平時個戰鬥悶過CC好多
舊 07-28-18, 12:50 PM   #3796
ShinDou

睇ALTEMA先知原來又出番4星肥佬同3星貓

好似淨番YUFIE同CID未出,即係會係5星﹖

已經講左刀70%攻個4星TRUST冇SET錯,之後會再出4星加咁多攻既TRUST,即係又會有大劍,劍之類啦,咁即係3周年應該係再解放%上限俾人再谷啦﹖

此篇文章於 07-28-18 01:31 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-29-18, 04:37 PM   #3797
Cube
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2004
太7出到點廢我都會儲齊一隊當玩FF7 手機版
最好出隻坦角黎
Cube 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-18, 08:07 PM   #3798
ShinDou

賣花有全體HPMP全回應該有D用

今日5點至5點37全回水咁正 @@ 不過冇新POOL正常冇咩人呢個時間射,而家個POOL又冇用,唔怪得佢咁豪,最多都係刷首抽果D有得回啦應該

嘩今次生放派果十張係4星飛黎咁正﹖

FF7 POOL 之前有隻肥佬同貓,不過淨係留左1隻,是但射多2隻BONUS人番黎就刷算

此篇文章於 07-30-18 08:09 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-31-18, 12:17 PM   #3799
ShinDou

D人好似凸然間棄晒鬥雞咁既?每日淨係做日任打5場都排到萬幾,平時要等跌出3萬先打5場

舊 08-01-18, 02:02 AM   #3800
GP03D

賣花真係超勁,一開場就可以buff140%,仲有mp全回復同技有w可以出2野。。。射哂二十幾張飛有3虹!點知2隻錯棚0既双劍同ff12槍佬,叫做中到隻狗。。。已家有2萬1石有d想抓埋爬山添。。。
入去抽人聽到個bgm已經感動了。。。

標籤
FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 21 03-24-24 02:10 AM
Final Fantasy X jerry 電視遊戲討論版 6 02-05-23 08:40 PM
Final Fantasy Heroines Matamata 收藏品討論版 10 07-14-04 07:37 PM
Final Fantasy i? Exellen 電視遊戲討論版 1 03-15-04 04:07 PM
Final Fantasy X Chris皇 電視遊戲討論版 7 02-19-04 12:10 AM

現在的時間是 11:47 PM

手機版 | APP版