Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 637 1137 1537 1587 1627 1631 1632 1633 1634 1635 1636 1637 1638 1639 1640 1641 1642 1643 1647 1687 1737  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
細路翔 12:43 PM 02-08-18
我收完鬼舅個朱古力回禮

深深覺得鬼舅雕得好過尼祿自己雕
gingq7 05:52 PM 02-08-18
http://gamebiz.jp/?p=203095

ディライトワークスは、本日(2月1日)、2つの新部門「DELiGHT Art Works」(ディライトアートワークス)と「DELiGHT Graphic Works」(ディライトグラフィックワークス)を設立したことを発表した。
【DELiGHT Art Works 直良有祐氏】(写真左)
【DELiGHT Graphic Works 辻畑孝信氏】(写真右)

終於打算在劇情中加入CG?
定還是無意義地空降兩個manager?
讓我們看下去
T.K. 06:21 PM 02-08-18
d龍牙俾朱古力蛀晒?難出到呢
pet3 11:02 PM 02-08-18
原來情人節的男性池沒有日替up....
咁我去抽舊劍孔明熱沙up還是3術職up好.....

舊劍又完全無用
好像3術容易抽/價值高點?
已有小玉,沒有單體術(不過之後有莉莉絲,好像沒有需要)
the fool 01:40 AM 02-09-18
作者: fami~yan:
基本上,大家都會狂打到跌禮為止的...
有時真係唔跌就唔跌,當年三藏event張風雲仙姬雖然唔會用,但可以o既話都想凸左佢

作者: pet3:
月神團子活動
第一次玩
佢真的沒設錯交易數嗎?

交換禮裝講緊幾千粒一張(500,2000,5000)
當年第一次打都以為佢set錯

作者: 細路翔:
p.s.多謝女帝派杯,嫁王終於100lv
恭喜,打埋今次event應該夠獸肉血&攻+2000?
我仲努力緊...(目前得2千幾萬,仲要打幾日先夠數)
pet3 10:54 AM 02-09-18
抽術福袋吧
希望這次真的比我中到孔明吧
成年次次up 次次抽都沒有
OTL
大破人間 11:39 AM 02-09-18
作者: the fool:
有時真係唔跌就唔跌,當年三藏event張風雲仙姬雖然唔會用,但可以o既話都想凸左佢
三藏呢類event復刻機會極高, 應該唔駛擔心

我唔跌親既都係第一次尼祿祭和第一次情人節呢D無復刻張禮裝, 丟左去黃方黑店既活動禮裝...
除非我黃方多到用唔完, 否則都係永遠突唔爆
gingq7 01:12 PM 02-09-18
其實刑部姬+師匠(絆禮裝)+光頭有無得諗?

昨日下午見pick up係傑克+女帝, 夜晚見大成功諗住入去抽一抽, 點知發現變左女帝+刑部姬(又係你...)
fami~yan 04:17 PM 02-09-18
作者: 大破人間:
三藏呢類event復刻機會極高, 應該唔駛擔心

我唔跌親既都係第一次尼祿祭和第一次情人節呢D無復刻張禮裝, 丟左去黃方黑店既活動禮裝...
除非我黃方多到用唔完, 否則都係永遠突唔爆
黃方一粒/三粒就可以換爆喎,唔駛X5

作者: seks:
加油啊. 試下不同時段打吧.
今次EVENT撞岩MH,我每次LOADING都入一場打,每日都打到4點...都係冇...

作者: the fool:
呢樣係真,上幾次一係唔跌,一係臨活動完先黎跌
大破人間 11:08 PM 02-09-18
作者: fami~yan:
黃方一粒/三粒就可以換爆喎,唔駛X5
係五粒黃方一張

有五粒黃方真係寧願換四星狗
T.K. 11:22 AM 02-10-18
唔計合作,過一年無復刻既就係三藏同saberwar
T.K. 11:23 AM 02-10-18
型步機同X-alter夾就尚可考慮
maxwaver 10:25 PM 02-10-18
想抽張農具黎farm糖換牙,抽足廿幾萬都無一張....放棄
digiharuka 11:45 PM 02-10-18
復刻 空境

停車場停車場停車場停車場....
鈴蘭 01:31 AM 02-11-18
果然係打算復刻版權作直到春天.........
the fool 02:50 AM 02-11-18
今日終於攞夠4星獸肉,可以完成隻究極エミヤ
之前都猶豫緊升エミヤ先定升カルナ好,エミヤ絆10左之後一直雪藏住,係得尼祿祭唔夠時間打先拎返出o黎用過一次,其他時間都係黑貞算(雖然都有考慮過黑貞,但Lv100基本上都夠哂暴力)
カルナ就真係好喜歡(唔理係神話定CCC入面),不過始終喜歡上Fate o既原因都係エミヤ,結果都係升左エミヤ先
作者: digiharuka:
復刻 空境

停車場停車場停車場停車場....
復刻得空境,即係Zero都有機啦,希望快D可以抽返征服王
話時話,雖然而家有2張凸QP禮好左好多,但好似停車場QP效率都仲係好過QP關少少?
pet3 12:14 PM 02-11-18
作者: T.K.:
唔計合作,過一年無復刻既就係三藏同saberwar
牛魔王錯手食掉了突破版,只留了張未破版
希望能再有機會拿

------------------------
https://kazemai.github.io/fgo-vz/event_newyear2017.html

這網址最下的登入禮物

只有新人能拿嗎
gingq7 07:24 AM 02-12-18
剛剛睇一睇,只係得1600萬朱古力,和6000萬相距甚遠,但其他掉落物應該農得齊有餘,
禮裝我已經係全程用晒加靈藥(因為根本無石抽農具),
咁係正常?
heyman774 09:03 AM 02-12-18
邊有可能1600萬換晒野
打到5000万都未換完
casio 09:08 AM 02-12-18
作者: gingq7:
剛剛睇一睇,只係得1600萬朱古力,和6000萬相距甚遠,但其他掉落物應該農得齊有餘,
咁係正常?
如果靈藥係夠數就即換咁一個一個換,應該唔止千六萬咁少,我依家千四萬都只係夠換狗肉同神酒
同全程全加靈藥禮裝
digiharuka 10:07 AM 02-12-18
咁係正常?
除了銀火外未到2500萬就換完.
正如上面說靈藥沒換設施就差很多了
gingq7 10:10 AM 02-12-18
金素材欠1000換完
銀素材欠500換完
銅素材欠1200(狗)和900(金銀肥)

靈藥 朱古力劍欠1支未換, 朱古力聖杯君未換過

朱古力得14,913,800

靈藥我唔係換得十分貼, 但頂盡4-5件內都有換, 無理由差咁遠
digiharuka 10:13 AM 02-12-18
金素材欠1000換完
銀素材欠500換完

靈藥我唔係換得十分貼, 但頂盡4-5件內都有換, 無理由差咁遠

差不多吧. 太空船後直接等換到聖杯君才補前面 (不然打不到高難度)

唯一肯定要打6000萬不吃蘋果是不行的 (時間不多了)
fami~yan 03:47 PM 02-12-18
終於跌左一張禮,而家只需要打多2000萬就畢業
大破人間 04:11 PM 02-12-18
金素材欠1000換完
銀素材欠500換完

算正常速度

朱古力聖杯都要唔少香料
一般你農到有足夠香料可以開發同增建哂所有設施, 應該差不多有2000萬朱古力以上

生產倍率是1001倍.

也就是所有設施建好後還需要農多3500-4000萬朱古力
以騎關計都仲要打多五十幾場以上
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 637 1137 1537 1587 1627 1631 1632 1633 1634 1635 1636 1637 1638 1639 1640 1641 1642 1643 1647 1687 1737  ... 最後

返回主題版面