Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-08-18, 12:43 PM   #40901
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
我收完鬼舅個朱古力回禮

深深覺得鬼舅雕得好過尼祿自己雕

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-18, 05:52 PM   #40902
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
http://gamebiz.jp/?p=203095

ディライトワークスは、本日(2月1日)、2つの新部門「DELiGHT Art Works」(ディライトアートワークス)と「DELiGHT Graphic Works」(ディライトグラフィックワークス)を設立したことを発表した。
【DELiGHT Art Works 直良有祐氏】(写真左)
【DELiGHT Graphic Works 辻畑孝信氏】(写真右)

終於打算在劇情中加入CG?
定還是無意義地空降兩個manager?
讓我們看下去
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-18, 06:21 PM   #40903
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
d龍牙俾朱古力蛀晒?難出到呢

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-18, 11:02 PM   #40904
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
原來情人節的男性池沒有日替up....
咁我去抽舊劍孔明熱沙up還是3術職up好.....

舊劍又完全無用
好像3術容易抽/價值高點?
已有小玉,沒有單體術(不過之後有莉莉絲,好像沒有需要)

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-18, 01:40 AM   #40905
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: fami~yan 查看文章
基本上,大家都會狂打到跌禮為止的...
有時真係唔跌就唔跌,當年三藏event張風雲仙姬雖然唔會用,但可以o既話都想凸左佢

引用:
作者: pet3 查看文章
月神團子活動
第一次玩
佢真的沒設錯交易數嗎?

交換禮裝講緊幾千粒一張(500,2000,5000)
當年第一次打都以為佢set錯

引用:
作者: 細路翔 查看文章
p.s.多謝女帝派杯,嫁王終於100lv
恭喜,打埋今次event應該夠獸肉血&攻+2000?
我仲努力緊...(目前得2千幾萬,仲要打幾日先夠數)

舊 02-09-18, 10:54 AM   #40906
pet3
The One

抽術福袋吧
希望這次真的比我中到孔明吧
成年次次up 次次抽都沒有
OTL

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 02-09-18, 11:39 AM   #40907
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: the fool 查看文章
有時真係唔跌就唔跌,當年三藏event張風雲仙姬雖然唔會用,但可以o既話都想凸左佢
三藏呢類event復刻機會極高, 應該唔駛擔心

我唔跌親既都係第一次尼祿祭和第一次情人節呢D無復刻張禮裝, 丟左去黃方黑店既活動禮裝...
除非我黃方多到用唔完, 否則都係永遠突唔爆
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-18, 01:12 PM   #40908
gingq7

其實刑部姬+師匠(絆禮裝)+光頭有無得諗?

昨日下午見pick up係傑克+女帝, 夜晚見大成功諗住入去抽一抽, 點知發現變左女帝+刑部姬(又係你...)
舊 02-09-18, 04:17 PM   #40909
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: 大破人間 查看文章
三藏呢類event復刻機會極高, 應該唔駛擔心

我唔跌親既都係第一次尼祿祭和第一次情人節呢D無復刻張禮裝, 丟左去黃方黑店既活動禮裝...
除非我黃方多到用唔完, 否則都係永遠突唔爆
黃方一粒/三粒就可以換爆喎,唔駛X5

引用:
作者: seks 查看文章
加油啊. 試下不同時段打吧.
今次EVENT撞岩MH,我每次LOADING都入一場打,每日都打到4點...都係冇...

引用:
作者: the fool 查看文章
呢樣係真,上幾次一係唔跌,一係臨活動完先黎跌

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-18, 11:08 PM   #40910
大破人間

引用:
作者: fami~yan 查看文章
黃方一粒/三粒就可以換爆喎,唔駛X5
係五粒黃方一張

有五粒黃方真係寧願換四星狗
舊 02-10-18, 11:22 AM   #40911
T.K.
很黃很暴力

唔計合作,過一年無復刻既就係三藏同saberwar

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 02-10-18, 11:23 AM   #40912
T.K.
很黃很暴力

型步機同X-alter夾就尚可考慮

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 02-10-18, 10:25 PM   #40913
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
想抽張農具黎farm糖換牙,抽足廿幾萬都無一張....放棄

舊 02-10-18, 11:45 PM   #40914
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
復刻 空境

停車場停車場停車場停車場....
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-18, 01:31 AM   #40915
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
果然係打算復刻版權作直到春天.........

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-18, 02:50 AM   #40916
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
今日終於攞夠4星獸肉,可以完成隻究極エミヤ
之前都猶豫緊升エミヤ先定升カルナ好,エミヤ絆10左之後一直雪藏住,係得尼祿祭唔夠時間打先拎返出o黎用過一次,其他時間都係黑貞算(雖然都有考慮過黑貞,但Lv100基本上都夠哂暴力)
カルナ就真係好喜歡(唔理係神話定CCC入面),不過始終喜歡上Fate o既原因都係エミヤ,結果都係升左エミヤ先
引用:
作者: digiharuka 查看文章
復刻 空境

停車場停車場停車場停車場....
復刻得空境,即係Zero都有機啦,希望快D可以抽返征服王
話時話,雖然而家有2張凸QP禮好左好多,但好似停車場QP效率都仲係好過QP關少少?

舊 02-11-18, 12:14 PM   #40917
pet3
The One

引用:
作者: T.K. 查看文章
唔計合作,過一年無復刻既就係三藏同saberwar
牛魔王錯手食掉了突破版,只留了張未破版
希望能再有機會拿

------------------------
https://kazemai.github.io/fgo-vz/event_newyear2017.html

這網址最下的登入禮物

只有新人能拿嗎

FGO 目標預算

此篇文章於 02-11-18 01:19 PM 被 pet3 編輯。
舊 02-12-18, 07:24 AM   #40918
gingq7

剛剛睇一睇,只係得1600萬朱古力,和6000萬相距甚遠,但其他掉落物應該農得齊有餘,
禮裝我已經係全程用晒加靈藥(因為根本無石抽農具),
咁係正常?
舊 02-12-18, 09:03 AM   #40919
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
邊有可能1600萬換晒野
打到5000万都未換完
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-18, 09:08 AM   #40920
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: gingq7 查看文章
剛剛睇一睇,只係得1600萬朱古力,和6000萬相距甚遠,但其他掉落物應該農得齊有餘,
咁係正常?
如果靈藥係夠數就即換咁一個一個換,應該唔止千六萬咁少,我依家千四萬都只係夠換狗肉同神酒
同全程全加靈藥禮裝

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-18, 10:07 AM   #40921
digiharuka

引用:
咁係正常?
除了銀火外未到2500萬就換完.
正如上面說靈藥沒換設施就差很多了
舊 02-12-18, 10:10 AM   #40922
gingq7

金素材欠1000換完
銀素材欠500換完
銅素材欠1200(狗)和900(金銀肥)

靈藥 朱古力劍欠1支未換, 朱古力聖杯君未換過

朱古力得14,913,800

靈藥我唔係換得十分貼, 但頂盡4-5件內都有換, 無理由差咁遠
舊 02-12-18, 10:13 AM   #40923
digiharuka

引用:
金素材欠1000換完
銀素材欠500換完

靈藥我唔係換得十分貼, 但頂盡4-5件內都有換, 無理由差咁遠

差不多吧. 太空船後直接等換到聖杯君才補前面 (不然打不到高難度)

唯一肯定要打6000萬不吃蘋果是不行的 (時間不多了)

此篇文章於 02-12-18 10:16 AM 被 digiharuka 編輯。
舊 02-12-18, 03:47 PM   #40924
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
終於跌左一張禮,而家只需要打多2000萬就畢業

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-18, 04:11 PM   #40925
大破人間

引用:
金素材欠1000換完
銀素材欠500換完

算正常速度

朱古力聖杯都要唔少香料
一般你農到有足夠香料可以開發同增建哂所有設施, 應該差不多有2000萬朱古力以上

生產倍率是1001倍.

也就是所有設施建好後還需要農多3500-4000萬朱古力
以騎關計都仲要打多五十幾場以上

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 04:10 PM

手機版 | APP版