Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 05-23-09, 03:06 AM   #76
lwl
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
引用:
作者: A.Kazuma 查看文章
我o地都冇人知....

BTW o岩o岩順手解埋all cheat, 係咪只要disable cheat就可以賺番錢同REP?
all cheat???
用左解唔解到杯???

舊 05-23-09, 03:08 AM   #77
lwl

引用:
作者: lph_1818 查看文章
已經拎左兩個盃
係呢,點解你架車入面果個係女人黎既
可以自己選online character 的

舊 05-23-09, 03:11 AM   #78
lwl

另外岩岩同林8 解左呢隻杯, 唔該晒

-Master Thief Silver Trophy

Steal 80 flags while playing Capture the Flag or other battle matches.

This sounds like it takes along time but it does not. Just go online with a friend in a private room Start the keepaway game. Park your cars next to each there, they have to be touching. And watch the flag jump back and forth.

呢隻杯真係超弱智
互撞一場半時間就拎左

引用:
作者: subzero 查看文章
1.4GB.. 決定放棄..
唔好放棄
midnight 團需要你

此篇文章於 05-23-09 03:16 AM 被 lwl 編輯。
lwl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-09, 09:11 AM   #79
subzero
Game Master

註冊日期: Mar 2007
PSN  IDSubzeroHK
引用:
作者: lwl 查看文章
唔好放棄
midnight 團需要你
我係話昨晚放棄, 不過都已經 download 左個 Free DLC. 可以再約~

白金完成
Killzone 2 / Dead Space / Resident Evil 5 / Transformers: Revenge of the Fallen / inFamous / Call of Juarez: BiB / Demon's Souls / Marvel Ultimate Alliance 2 / Uncharted 2 / Borderlands / Fallout 3 / The Saboteur / Darksiders / Army of Two: 40th Day / Dante's Inferno / MAG / FF13 / Mafia 2 / Red Dead Redemption / Medal of Honor / Dead Space 2 / Killzone 3 / Heavy Rain / LA Noire / BRINK
subzero 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-09, 11:51 AM   #80
alexchrome
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2006
今晚有冇團?
alexchrome 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-09, 02:28 PM   #81
hin0404
Crazy Gamer
+HiN+

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code0645 5723 1961
PSN  IDhin0404
引用:
另外岩岩同林8 解左呢隻杯, 唔該晒

-Master Thief Silver Trophy
Steal 80 flags while playing Capture the Flag or other battle matches.

This sounds like it takes along time but it does not. Just go online with a friend in a private room Start the keepaway game. Park your cars next to each there, they have to be touching. And watch the flag jump back and forth.

呢隻杯真係超弱智
互撞一場半時間就拎左
撞人就會搶左支旗?要互撞百幾次?
無mic同唔到大家講野,sorry

hin0404 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-09, 03:03 PM   #82
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
呢隻GAME好唔好玩O架?
係咩形式的?似RR定BOP?

我尋晚玩BOP都見好似幾多人玩緊,賣好平?

睇睇下又有盃解~!
評分都唔錯。

http://www.ps3trophies.org/game/midn...eles/trophies/

http://ps3.ign.com/objects/906/906843.html

舊 05-23-09, 03:27 PM   #83
Gary~K
Crazy Gamer

引用:
作者: 機場美少年 查看文章

睇睇下又有盃解~!
評分都唔錯。

http://www.ps3trophies.org/game/midn...eles/trophies/

http://ps3.ign.com/objects/906/906843.html
我都有興趣,邊度有?幾錢到?
Gary~K 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-09, 03:52 PM   #84
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDKazuma81
引用:
all cheat???
用左解唔解到杯???
可能唔得, 我都係齋用o的cheat o黎飛車去目的地打career, 唔係實比警車周

引用:
作者: alexchrome 查看文章
今晚有冇團?
一陣我就唔係陸地, 你o地玩得開心o的

引用:
快o的買mic啦~ (不過擒晚我又玩到一半BT冇電)
擒晚見你一個人drop o左challenge都唔知發生咩事

引用:

睇睇下又有盃解~!
評分都唔錯。

除o左個online friend list冇BOP咁方便之外其他都唔錯

引用:
作者: Gary~K 查看文章
我都有興趣,邊度有?幾錢到?
MK HL $199歐版, 可以上UK PSN download免費map (仲有盃)

A.Kazuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-09, 05:38 PM   #85
\ot_to/
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
引用:

睇睇下又有盃解~!
評分都唔錯。

冇BOP咁多野玩, 畫面亦有少少LAG, 因為車裡面有人、有途人再加大量街車

架車撞左唔會好似BOP咁炒, 只不過係令到架車慢左/停低, 冇實質撞車感覺

不過有得拉花、改車, 其他車亦要比錢買

188地下賣緊$188
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-09, 03:33 AM   #86
lwl

引用:
無錯
撞人就會搶左人地支旗
不過互撞百幾次其實好快
10分左右攪掂

其實現在有d usb mic 幾十蚊就買到
十分抵玩

引用:

睇睇下又有盃解~!
評分都唔錯。

初時我覺得bop 好玩d
但玩落又有好多唔同

呢隻game 係週街撩人隻揪
level 高左,名氣大左, 就會有人撩番你隻揪
而且任務多元化
eg, 賭車, 幫手送車, etc
目的係要earn 多d money 改車, 買車
d 車可以有絶招去攻擊對手

至於online
online d 杯全部可以屈番黎
搶旗仔有d 似bop 既兵捉賊
可以自己make race 比人玩
仲有其他的, 不過未試晒

引用:
作者: \ot_to/ 查看文章
冇BOP咁多野玩, 畫面亦有少少LAG, 因為車裡面有人、有途人再加大量街車

架車撞左唔會好似BOP咁炒, 只不過係令到架車慢左/停低, 冇實質撞車感覺

188地下賣緊$188
其實物理效果方面, 呢隻唔會比bop 差
d 車有行血的
越扣得多, 爆得越勁
eg, 爆軚, 爆玻璃等等
撞得勁會有特寫比你睇
會反車,甩尾翼, etc
爆軚架車仲會自動向左行.................

此篇文章於 05-24-09 04:08 AM 被 lwl 編輯。
lwl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-09, 04:26 AM   #87
lwl

引用:
作者: alexchrome 查看文章
今晚有冇團?
不如下星期6 晚la (5月30)
好ng好??

舊 05-24-09, 06:11 PM   #88
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

引用:
不如下星期6 晚la (5月30)
好ng好??
逢星期六晚都唔洗預我

o岩o岩終於夠錢買EVO 9, 但係想改爆佢同打爆機真係冇咩分別....

舊 05-24-09, 08:08 PM   #89
lwl

引用:
逢星期六晚都唔洗預我

o岩o岩終於夠錢買EVO 9, 但係想改爆佢同打爆機真係冇咩分別....
你星期幾得閑???

架車GROUP 幾架???

舊 05-24-09, 08:13 PM   #90
IDGAF
The One

引用:
可能唔得, 我都係齋用o的cheat o黎飛車去目的地打career, 唔係實比警車周

一陣我就唔係陸地, 你o地玩得開心o的

快o的買mic啦~ (不過擒晚我又玩到一半BT冇電)
擒晚見你一個人drop o左challenge都唔知發生咩事

除o左個online friend list冇BOP咁方便之外其他都唔錯

MK HL $199歐版, 可以上UK PSN download免費map (仲有盃)
引用:
作者: \ot_to/ 查看文章

188地下賣緊$188
引用:
無錯
撞人就會搶左人地支旗
不過互撞百幾次其實好快
10分左右攪掂

其實現在有d usb mic 幾十蚊就買到
十分抵玩

初時我覺得bop 好玩d
但玩落又有好多唔同

呢隻game 係週街撩人隻揪
level 高左,名氣大左, 就會有人撩番你隻揪
而且任務多元化
eg, 賭車, 幫手送車, etc
目的係要earn 多d money 改車, 買車
d 車可以有絶招去攻擊對手

至於online
online d 杯全部可以屈番黎
搶旗仔有d 似bop 既兵捉賊
可以自己make race 比人玩
仲有其他的, 不過未試晒

其實物理效果方面, 呢隻唔會比bop 差
d 車有行血的
越扣得多, 爆得越勁
eg, 爆軚, 爆玻璃等等
撞得勁會有特寫比你睇
會反車,甩尾翼, etc
爆軚架車仲會自動向左行.................
本來想買,但只見到有貨的地方賣$239,未買。
太遲玩又怕無玩了…

舊 05-24-09, 09:19 PM   #91
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

引用:
你星期幾得閑???

架車GROUP 幾架???
最好一至五2230打後
GROUP 3, 但係upgrade得o黎我都買到GROUP 4

舊 05-24-09, 09:20 PM   #92
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

引用:
本來想買,但只見到有貨的地方賣$239,未買。
太遲玩又怕無玩了…
你去HL買infamous唔見佢標$199?

舊 05-24-09, 09:47 PM   #93
IDGAF
The One

引用:
你去HL買infamous唔見佢標$199?
佢今曰標$239喎,可能你帶起咗個熱潮又貴返
宜家BOP都$279啦。

舊 05-24-09, 10:19 PM   #94
xima
Game Master
待機男

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDxi-ma
信和入手$199
最少有兩間鋪有
xima 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-09, 10:51 PM   #95
lwl

引用:
最好一至五2230打後
GROUP 3, 但係upgrade得o黎我都買到GROUP 4
我都買左架group 3
現在有任務叫我去destroy d 車
同埋要用luxury 車去比賽.......
自問無$$ 買luxury車
希望玩玩下有車送

引用:
作者: xima 查看文章
信和入手$199
最少有兩間鋪有
歡迎加入

舊 05-25-09, 04:51 PM   #96
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

引用:
我都買左架group 3
現在有任務叫我去destroy d 車
同埋要用luxury 車去比賽.......
自問無$$ 買luxury車
希望玩玩下有車送

歡迎加入
我發覺用電單車打career幾好, 一場easy都有兩千幾
而家坐底都有幾皮o野係手
luxury我諗住打到GROUP 4先打, 一鑊過買架老ben

舊 05-26-09, 03:58 PM   #97
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

o的錢越o黎越多又冇車買住搞到我連架兩個轆都喪改

暫時用o左幾招SP, 都係wave同電最有用, 拳頭同慢動作真係有o的多餘....

舊 05-26-09, 06:28 PM   #98
林柏淇
Game Master
初心者

註冊日期: Apr 2005
PSN  IDsiuhouse
XBox Live Gamertag
今個星期有聚會嗎?

林柏淇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-09, 06:33 PM   #99
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

引用:
作者: 林柏淇 查看文章
今個星期有聚會嗎?
三四我唔得, 禮拜五晚要晏少少, 因為約o左irwin試o下屈SF4

舊 05-26-09, 08:40 PM   #100
lwl

我要星期6 先得閑.........

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Midnight Club: Los Angeles 神祕人1號 電視遊戲討論版 146 01-26-11 12:50 PM

現在的時間是 07:59 PM

手機版 | APP版