Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 09-01-08, 03:51 PM   #476
jerrypandadada
Senior Gamer

註冊日期: May 2008
PSN  IDjerryy2k740
XBox Live Gamertagjerrypandadada
引用:
作者: ~ViVi~ 查看文章
拎唔到呀......................
我唔知道要同一周sm班boss.....sm成就就開哂,但係...........

btw....隱迷咁煩架....打一轉先得4coins...........
一轉有4coins..?你算打得多啦...
唔知係我唔好彩定點...
幸運d有2個/round
唔好彩ge1個都冇...
我係o係到升到200lv同1000萬都未有15個coins...
jerrypandadada 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-08, 03:56 PM   #477
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
想問下 スピードゲーマー 呢個成就
2週目15小時內完成遊戲得唔得 ?
還是要1週目完成 ? "

舊 09-01-08, 03:59 PM   #478
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
[吃不到的葡萄是酸的mode]一d都唔靚,套黑衣斷罪者+頂黑帽型好多!! [/吃不到的葡萄是酸的mode]

btw, 謝post圖
黑衣斷罪戈度
義翔 虎牙已經習得了 點解去到沙漠戈村 冇事件發生-.- 時期未到?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-08, 04:50 PM   #479
~ViVi~
God of Gamer

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code1435 4592 2031
PSN  IDVivi1112
引用:
作者: GN00508771 查看文章
黑衣斷罪戈度
義翔 虎牙已經習得了 點解去到沙漠戈村 冇事件發生-.- 時期未到?
好似要拎左條飛龍去先有event,我又係未拎前去冇料到

想問有冇人知打完隱迷個大佬個迷宮會唔會消失?我驚未行哂就夠coins打佢搞到check唔哂怪..
~ViVi~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-08, 07:26 PM   #480
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
引用:
作者: Marco 查看文章
想問下 スピードゲーマー 呢個成就
2週目15小時內完成遊戲得唔得 ?
還是要1週目完成 ? "
2週目 ok!

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-08, 07:29 PM   #481
YFW
何でも遊ぶよ~~

註冊日期: Mar 2007
3DS Friend Code5284 1386 7359
PSN  IDbabyhime
XBox Live GamertagHeihime
引用:
好似要拎左條飛龍去先有event,我又係未拎前去冇料到

想問有冇人知打完隱迷個大佬個迷宮會唔會消失?我驚未行哂就夠coins打佢搞到check唔哂怪..
個迷宮唔會消失、but D coins要再拾過 (因為打完隱迷個大佬會無哂coins)
YFW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-08, 07:56 PM   #482
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
作者: GP03D 查看文章
2週目 ok!
唔該哂,夜d開始玩先

舊 09-02-08, 01:46 AM   #483
YFW
何でも遊ぶよ~~

有無人完左個犬map?好難開洒;;
真係吾知差辺度未開
舊 09-02-08, 01:50 AM   #484
遊戲人間
"oui"

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagark0811
引用:
作者: YFW 查看文章
有無人完左個犬map?好難開洒;;
真係吾知差辺度未開
犬Map係好麻煩...
亂咁搞最後會亂晒分唔清邊D未搞(因為有部份field重疊左,肉眼分唔到....)

要嚮Menu度選Map,再逐個field搞先得...

舊 09-02-08, 02:12 AM   #485
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

犬Map其實係點玩的 ? "
囉左但唔知點玩

舊 09-02-08, 02:52 AM   #486
YFW
何でも遊ぶよ~~

引用:
作者: 遊戲人間 查看文章
犬Map係好麻煩...
亂咁搞最後會亂晒分唔清邊D未搞(因為有部份field重疊左,肉眼分唔到....)

要嚮Menu度選Map,再逐個field搞先得...
我会試下依個方法thx;;
我比個Map'玩'到頭都爆 要休息下
舊 09-02-08, 03:07 AM   #487
~ViVi~

有冇人開到全save pt果個成就?
我玩完二周都未開到,唔知漏左邊個save pt....街都發展埋啦
舊 09-02-08, 03:14 AM   #488
YFW
何でも遊ぶよ~~

引用:
犬Map其實係點玩的 ? "
囉左但唔知點玩
選Menu>Map>Y会show d 藍色/紅色部分(藍=自己地盤、紅=人地地盤)、去到紅色地方用任可ー種回復帳幕就可
我爆機之後先開到50%、其他要自己開 (其他=無顔色個50%)
有d地方要最後迷宮出現/爆機之後先有
Hope its helpful
舊 09-02-08, 03:21 AM   #489
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
作者: YFW 查看文章
選Menu>Map>Y会show d 藍色/紅色部分(藍=自己地盤、紅=人地地盤)、去到紅色地方用任可ー種回復帳幕就可
我爆機之後先開到50%、其他要自己開 (其他=無顔色個50%)
有d地方要最後迷宮出現/爆機之後先有
Hope its helpful
Thanks,關了機,明天再試

舊 09-02-08, 05:37 AM   #490
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
請問一下 陽炎指環 除左故事升做 LV2後 之後的LV係咪都要靠自己升?

如果係 請問相關的SUB EVENT係....

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-08, 10:37 AM   #491
GP03D

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
引用:
作者: GN00508771 查看文章
請問一下 陽炎指環 除左故事升做 LV2後 之後的LV係咪都要靠自己升?

如果係 請問相關的SUB EVENT係....
LV3跟故事
LV4,5係魔裝event

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-08, 12:21 PM   #492
sonickwok
Junior Member

註冊日期: Mar 2008
XBox Live Gamertagsonickwok
我唔覺意賣左一開頭既初始武器...
搞到而家狗仔合唔到傷害1既skill......

究竟之後仲有冇其他武器都學到傷害1 ga??
sonickwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-08, 05:55 PM   #493
Jamie
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
SM10超容易達成, 連復活藥都用過....
反而巨大螳螂打了好幾次才嬴到, 而且還屈到100COMBO!! XD

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-08, 05:56 PM   #494
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
作者: sonickwok 查看文章
我唔覺意賣左一開頭既初始武器...
搞到而家狗仔合唔到傷害1既skill......

究竟之後仲有冇其他武器都學到傷害1 ga??
好似有得買返......

引用:
作者: Jamie 查看文章
SM10超容易達成, 連復活藥都用過....
反而巨大螳螂打了好幾次才嬴到, 而且還屈到100COMBO!! XD
我未有屈 Combo 技時,最高都係 77 Combo

舊 09-02-08, 06:33 PM   #495
sonickwok
Junior Member

註冊日期: Mar 2008
XBox Live Gamertagsonickwok
引用:
好似有得買返......

我未有屈 Combo 技時,最高都係 77 Combo
真架? 等我仲以為要重玩....
sonickwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-08, 06:54 PM   #496
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
引用:
作者: sonickwok 查看文章
真架? 等我仲以為要重玩....
就算冇左都唔駛重玩丫... 二週目拿返都得

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-08, 07:06 PM   #497
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

隱藏迷宮係唔係有15個 イミティションガルド 的 ? a

舊 09-02-08, 07:42 PM   #498
~ViVi~

引用:
隱藏迷宮係唔係有15個 イミティションガルド 的 ? a

有,問題係要行幾多次先儲得夠
我尋日行左6次先岩岩好15個
舊 09-02-08, 07:44 PM   #499
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
有,問題係要行幾多次先儲得夠
我尋日行左6次先岩岩好15個
我打算係o個度賺夠1000萬先走

主角把魔裝劍好屈機,5600 攻,魔攻都5千幾
但其他人既魔裝具都唔夠佢勁

舊 09-02-08, 07:58 PM   #500
~ViVi~

引用:
我打算係o個度賺夠1000萬先走

主角把魔裝劍好屈機,5600 攻,魔攻都5千幾
但其他人既魔裝具都唔夠佢勁
入面悶到飛起...
我係二周用grade買左99 item,之後用chips換99個道具拎去賣,一轉一百萬

打完200人鬥技場有個裝飾品加好多攻,男主角5xxx攻變到8500攻

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Tales of Vesperia (テイルズ オブ ヴェスペリア) - 攻略討論區II ゆり 攻略及心得交流區 639 06-08-12 05:19 PM
[ETC] 傳說系列又註冊新商標 romrom2004 電視遊戲討論版 23 04-01-09 01:32 PM

現在的時間是 06:40 AM

手機版 | APP版