Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 02-17-15, 10:08 AM   #76
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: Ringo 查看文章
佢都三十幾碎,唔送野又點會有小妹妹上釣
唔通貪佢有老人味咩
有D妹妹仔諗住出入有車接送, 飲飲食食唔駛自己比錢之餘仲可以豪D,
男友比其他同齡同學成熟, 享同學仔面前好威威架嘛

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-15, 10:17 AM   #77
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
有D妹妹仔諗住出入有車接送, 飲飲食食唔駛自己比錢之餘仲可以豪D,
男友比其他同齡同學成熟, 享同學仔面前好威威架嘛

就好似拖住隻狗公出黎咁

歌屍真係慘,俾人搵笨仲以為自己好醒
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-15, 10:21 AM   #78
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: Ringo 查看文章
佢都三十幾碎,唔送野又點會有小妹妹上釣
唔通貪佢有老人味咩
聽講你都三十有突
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-16, 06:34 PM   #79
馬沙
God of Gamer
Mazaghi

註冊日期: Sep 2002
世上大把女,有資源就不用費時在太自我(包括性格、宗教)的女身上,盞自己痛苦。世上大把樣同性格都ok的

舊 01-16-16, 04:41 PM   #80
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: 馬沙 查看文章
世上大把女,有資源就不用費時在太自我(包括性格、宗教)的女身上,盞自己痛苦。世上大把樣同性格都ok的
上年發過幾件事, 我無 update 上來, 直至最近我先發覺呢個女人自我得恐怖.

我有時間先寫.

兄弟你真係先知

你憑乜野覺得呢個女人好自我 ?

此篇文章於 01-16-16 04:44 PM 被 歌絲˙暮斯 編輯。
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-16, 10:12 AM   #81
HON HON
God of Gamer
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
搭下咀講兩句先...HAHA

BLOCK完又話有野諗唔通跟手UNBLOCK又想做朋友黎過...

呢下真係算把啦, 唔理佢咩教又好, 乖唔乖都好
我會咁諗, 俾你同佢結埋婚, 突然有一日走左去, 幾年後返黎話嗰時諗唔通走左, 家下返黎再黎過咁又點呢...?

如果佢係太過自我既話, 你反而諗下如果同佢一齊返有無可能改變到佢呢個性格先會仲好, 否則...

好似其他CHING話齋, 世界咁大搵過其他合適既仲好啦.

(關於宗教問題, 以前我大嫂都話介紹D女仔我識, 但佢都話佢識既單身朋友個個都信教既, 雖然唔係話我唔信就代表唔可以同佢地拍拖, 但去到講婚論嫁時就無可能, 因為我大嫂同阿哥都對宗教好投入下, 自不然對所識既教會朋友有呢個睇法)

此篇文章於 01-23-16 10:17 AM 被 HON HON 編輯。
HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-16, 02:04 PM   #82
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: HON HON 查看文章
搭下咀講兩句先...HAHA

BLOCK完又話有野諗唔通跟手UNBLOCK又想做朋友黎過...

呢下真係算把啦, 唔理佢咩教又好, 乖唔乖都好
我會咁諗, 俾你同佢結埋婚, 突然有一日走左去, 幾年後返黎話嗰時諗唔通走左, 家下返黎再黎過咁又點呢...?

如果佢係太過自我既話, 你反而諗下如果同佢一齊返有無可能改變到佢呢個性格先會仲好, 否則...

好似其他CHING話齋, 世界咁大搵過其他合適既仲好啦.

(關於宗教問題, 以前我大嫂都話介紹D女仔我識, 但佢都話佢識既單身朋友個個都信教既, 雖然唔係話我唔信就代表唔可以同佢地拍拖, 但去到講婚論嫁時就無可能, 因為我大嫂同阿哥都對宗教好投入下, 自不然對所識既教會朋友有呢個睇法)
呢O的便宜...貪佐有排受...

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:17 AM

手機版 | APP版