Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20 60 110  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0)
新月 11:11 PM 07-19-17
Hori pad for switch
今日買入$199,試左大概一小時
感覺良好,玩mario kart 穩定過我用 pro
Analog 高過 pro 掣
Abxy、capture 同 home 設計比 pro 掣更符合人體工學
LR 都大粒d ,回彈力亦都好好,
手感同 pro 掣差唔多
無燈,無六軸,無震動,無 NFC ,要插線(3m cable )
單純一個手掣
$199呢個價絕對抵買
信長 11:26 PM 07-19-17
佢係咩頭?? usb?
talet mode 用唔到??
赤武神 11:37 PM 07-19-17
冇HD震體驗差好遠如果玩孖車果d
DMRevolution 11:38 PM 07-19-17
本來以為有得DL=W+
作死....FATE打到最終章....有CODE沒得DL, 瞓覺=W=
可惡
neo2046 01:13 AM 07-20-17
Nintendo Switch Splatoon Cake!! | iJustine
https://youtu.be/ZM-nBm4CAH4
作者: :

neo2046 01:25 AM 07-20-17
ニャニャニャ! ネコマリオタイム 第94回
https://www.youtube.com/watch?v=8MmCt4-ZPqI
作者: :

信長 09:49 AM 07-20-17
作者: neo2046:
Nintendo Switch Splatoon Cake!! | iJustine
https://youtu.be/ZM-nBm4CAH4
之前開splatfest 時,
有D streamer 都討論過 cake vs ice cream
我睇開那幾位都係選cake.
有D 論點係, 蛋糕多元化過雪糕, 人類會做"糕點" 歷史點都長過雪糕
mrk 11:09 AM 07-20-17
作者: 信長:
等game 等到發毛
無無聊聊開email 入面老任問卷,做完有500 銀幣比番我
咩問卷呢??幾時收到架??
holsety 04:07 PM 07-20-17
hori cable pro, 我打算買玩monhunt 同kof
alexmichael 04:58 PM 07-20-17
街係唔係多咗貨?
啱啱入了紅藍機2599
雜套貼80
馬車356
二手USF2 129
呢個價都算可以接受
信長 05:04 PM 07-20-17
作者: mrk:
我做完,del 左個email
應該近幾個月內的
八仙果 05:18 PM 07-20-17
作者: alexmichael:
街係唔係多咗貨?
啱啱入了紅藍機2599
雜套貼80
馬車356
二手USF2 129
呢個價都算可以接受
咁貴?
leungky1 05:52 PM 07-20-17
作者: mrk:
都係上個月,有大體咁問滿意部機咩同想加咩落去
由手機版發出
alexmichael 06:26 PM 07-20-17
作者: 八仙果:
咁貴?
見到全新都要159
信長 08:42 PM 07-20-17
作者: leungky1:
由手機版發出
我填晒動物之森,DK 等未出/二線
leungky1 08:50 PM 07-20-17
我填晒動物之森,DK 等未出/二線
動物之森
Wii Fit/Sports 新版
由手機版發出
catho7 09:01 PM 07-20-17
作者: leungky1:
由手機版發出
我未收過,淨係收到eshop問卷
又係有點數送番
lunn 10:29 PM 07-20-17
想問吓大家平日夜晚,或者唔玩部機果時
會係入sleep mode定係真係長禁on/off去熄機架???
DMRevolution 10:55 PM 07-20-17
作者: rinxlun:
想問吓大家平日夜晚,或者唔玩部機果時
會係入sleep mode定係真係長禁on/off去熄機架???
就咁一下開關制就放低部機
DMRevolution 11:52 PM 07-20-17
唔係掛......
快成咁.....唔好呀=口=
----------------------------------------------------------------
ゲームコミュニティGBATempによって。ニンテンドースイッチのROMが公開されたことが明らかとなった
信長 11:55 PM 07-20-17
用咁方法 VOICE CHART ,比人笑落後,不過都係一個方法and 老任順便加好多野令佢實用化
其實個app 幾好, 最少佢佔左你手機一個位置先, (PSN /XBOX 有無類似app, 或實用性??)
可能未來有追加功能呢, 佢地如果有官方比賽,都應該會提你睇
如果有動森, 可能又用到
赤武神 12:44 AM 07-21-17
Nintendo switch online app splatoon果part做得好好
信長 12:48 AM 07-21-17

leungky1 01:37 AM 07-21-17
用咁方法 VOICE CHART ,比人笑落後,不過都係一個方法and 老任順便加好多野令佢實用化
其實個app 幾好, 最少佢佔左你手機一個位置先, (PSN /XBOX 有無類似app, 或實用性??)
可能未來有追加功能呢, 佢地如果有官方比賽,都應該會提你睇
如果有動森, 可能又用到
以前Xbox 意圖用個app 變互動+電視遙控器+睇片聽歌
但又無搵齊遊戲護航,攪到成件事根本唔係Console咁
相對NS App依家都安份本份,豐富哂自己遊戲嗰瓣先

同埋佢都算用另一個方法將dual screen 延續落去
由手機版發出
phil077 01:38 AM 07-21-17
點解個APPS唔比香港用戶直接下載?
任天堂唔認香港用戶的存在嗎?
標籤:Nintendo Switch 討論, Switch 遊戲, 任天堂 Switch
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20 60 110  ... 最後

返回主題版面