Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 01-15-05, 12:39 PM   #1
長弓精靈
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2005
Blade lll Trinity (幽靈刺客III 終極屍殺)

睇預告好似又打番正常彊屍,
唔期希同第一集一樣咁好睇,
但希望好過第二集,
打變種人(彊屍)!
鬼佬彊屍都係俾返d典雅同氣質比較有說服力。

如果第時可以好似漫畫咁同x-men,spider man等cross over呢,
咁就正咯…
我係咪諗得太遠呢

此篇文章於 01-15-05 01:13 PM 被 長弓精靈 編輯。
長弓精靈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-05, 04:48 PM   #2
ARMS
Ultimate Gamer
Always Blu

註冊日期: Dec 2001
今集好似係最後一集
同埋我覺得第二集好睇過第一集

Caught unaware, they discover each other and take a chance
ARMS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-05, 12:19 AM   #3
P.Hope
GAF GGXX團
39最高( ̄∇ ̄)

註冊日期: Nov 2002
我想問如果無睇上兩集~ 睇呢套會唔會睇唔明? 諗緊亞歷山大好定呢套好~

舊 01-17-05, 01:34 AM   #4
失憶俠3.0
Crazy Gamer
20世紀少年

註冊日期: Jul 2002
第二集好睇過第一集
希望第三集最好睇
女主角把弓好型
http://www.bladetrinity.com/

失憶俠3.0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-05, 02:13 AM   #5
waitwait
God of Gamer
クリストファー

PSN  IDfattykin
引用:
作者: PH~幻滅之自由天使
我想問如果無睇上兩集~ 睇呢套會唔會睇唔明? 諗緊亞歷山大好定呢套好~
最好睇番上2集先~

亞歷山大~~....影評http://www.movieline.com.tw/formovie...15&show_page=0

舊 01-17-05, 08:53 AM   #6
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
1.係吸血鬼!吸血鬼呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀!
係Vampire!唔係Zombie!
2.去睇番前兩集啦
唔知主角來頭既應該會有某程度上既唔明

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-05, 10:27 AM   #7
hk_boy
諸行無常 諸法無我

Wii U IDSwitch
Nintendo Switch IDPS Vita
3DS Friend Code0123 4567 8900
PSN  IDXBox one
XBox Live GamertagPlayStation 4
引用:
作者: 佐藤
1.係吸血鬼!吸血鬼呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀!
係Vampire!唔係Zombie!
2.去睇番前兩集啦
唔知主角來頭既應該會有某程度上既唔明
Vampire + Zombie =

Vambie

日本(本州)縱斷した,オレは~!
遙かなる時空,異形の月!
セガサミーホールディングス株式会社
hk_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-05, 12:53 PM   #8
chammi
強化超(獸)人

註冊日期: Jan 2003
PSN  IDkuramahk
XBox Live Gamertagkurama hk
有興趣~應該會去睇~

舊 01-17-05, 03:44 PM   #9
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
今集有冇欣子彈 ?
第二集都係因為有欣子彈先咁好睇~

舊 01-17-05, 04:14 PM   #10
AGITΩ
Game Master

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 神京
今集有冇欣子彈 ?
第二集都係因為有欣子彈先咁好睇~
無啦~ 上集都講佢俾d變種彊屍deb左咯(雖然無表明)...

我都覺第2集好睇d~ 武術指導又有煙子單~ 反而今集唔知有無??

舊 01-17-05, 06:25 PM   #11
失憶俠3.0
Crazy Gamer
20世紀少年

欣子彈上集死得超 ....有d失望

失憶俠3.0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-05, 08:57 PM   #12
ARMS
Always Blu

今集好次無子單

Caught unaware, they discover each other and take a chance
ARMS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-05, 04:30 PM   #13
S.W.A.T

註冊日期: Jul 2004
欣子彈????
what's that/who's that????

舊 01-18-05, 07:26 PM   #14
kinggo

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: S.W.A.T
欣子彈????
what's that/who's that????
甄子丹
kinggo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-05, 07:35 PM   #15
細路翔
The One

blade本身唔係漫畫咩 ?

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-05, 10:11 AM   #16
長弓精靈

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: XENOS=翔
blade本身唔係漫畫咩 ?
係架,仲好舊下
長弓精靈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-05, 12:40 PM   #17
lumune
Crazy Gamer
向左走,還是向右走?

註冊日期: Jan 2002
今集dracula返生(其實係訓覺比人噪醒)...
都幾好睇, 至少唔悶la
lumune 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-05, 10:44 PM   #18
SpikeOut

註冊日期: Aug 2002
我睇報紙話買一送一, 係咪真架?

舊 01-20-05, 01:35 AM   #19
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
真.
20~23號睇blade3,買一送一!

舊 01-20-05, 08:17 PM   #20
細路翔
The One

引用:
作者: 長弓精靈
係架,仲好舊下
係少數用黑人做主角既漫畫

但我覺得佢既電影版好睇過個D美國超級英雄好多

英國說大家抱團死
舊 01-20-05, 08:25 PM   #21
S.T.A.R.S.
Banned

註冊日期: Apr 2002
引用:
係少數用黑人做主角既漫畫

但我覺得佢既電影版好睇過個D美國超級英雄好多
唔知點解提唔起興趣睇Blade,今集係咪最後一集?
暫時覺得最正既美國超級英雄電影係SPIDER-MAN 1
S.T.A.R.S. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-05, 08:32 PM   #22
細路翔
The One

引用:
作者: S.T.A.R.S.
唔知點解提唔起興趣睇Blade,今集係咪最後一集?
暫時覺得最正既美國超級英雄電影係SPIDER-MAN 1
因為SPIDER-MAN係唯一唔多肌肉既英雄 ?

英國說大家抱團死
舊 01-20-05, 09:28 PM   #23
S.T.A.R.S.
Banned

註冊日期: Apr 2002
引用:
因為SPIDER-MAN係唯一唔多肌肉既英雄 ?
都有返咁上下啦
因為佢夠平凡,生活比較似返個普通人
S.T.A.R.S. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-05, 12:11 AM   #24
鴨仔
Crazy Gamer

XBox Live Gamertagsmallmoles
今晚睇W, 都幾悶, 不過買一送一, ok啦!

舊 01-21-05, 04:44 PM   #25
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
特登買番上2集黎睇. 暫時淨係睇左第一集.
打得都幾激, 但睇得出係b級格局, 同埋都好舊下....其實第一集係幾時上畫架?
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
拉打 Blade 討論區 wgzc 日本動漫畫討論版 135 12-08-05 07:37 PM
[PSP]Untold Legends: Brotherhood of the Blade neo2046 手提遊戲機討論版 1 01-05-05 09:22 PM

現在的時間是 08:35 AM

手機版 | APP版