Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
Neo Entertainment TREND>未日救未來
Wtak 11:53 PM 05-09-04
好感人..

見盡生離死別,個女記者又幾靚....
elmond 12:53 AM 05-10-04
同類型的,絕世天劫贏成條街
布斯韋利士,正!!
HIM 12:56 AM 05-10-04
末日
Fio 12:59 AM 05-10-04
睇e種戲成日都好大壓力,就算明知ending會點都會睇得好沈重,但遍遍最鐘意睇e類戲(所以睇硬the day after tomorrow!)
女記者同佢爸爸o係海邊,班太空人見佢地親人最後一面<---最感人 ~
另,同題材,絕世天劫都係唔睇唔得

p.s.攪到又溫唔切chem....
寂靜山丘 01:22 AM 05-10-04
個排好興鬧雙胞電影......
ARMAGEDDON.......DEEP IMPACT....我鐘意絕世天劫多D....開場個幕流星群破壞NEW YORK...勁正
SolidChung 07:26 AM 05-10-04
末日救未來開頭重描寫太空人炸石,之後先講失败,人類絕望,有生離死别之感,但手法不大高明

反而絕世天劫有布坐鎮,演技一流,而且全程重寫太空登陸同炸石,人性的描寫亦高明得多
如:總统命令啟動核彈,條友有病亂開槍,外'府'同女世争做英雄,手法高張+布演技簡直一流
★☆無 敵☆★ 03:11 PM 05-10-04
當年呢套野同絕世天劫差唔多同期上,呢套好睇d.....

絕世天劫如果唔係有布斯韋利士,根本死得....
沈小丸 03:17 PM 05-10-04
絕世天劫好睇d啵我覺得~~:bface:
★☆無 敵☆★ 03:21 PM 05-10-04
作者: 沈小丸:
絕世天劫好睇d啵我覺得~~:bface:
名牌效應

當年未日救未來宣傳又唔似得絕世天劫咁犀利!!!
SolidChung 03:27 PM 05-10-04
布斯是賣坐重點,仲駛講

絕世天劫同末日救未來雖然大家都係韻石片,但風格就有所不同
前者講太空救亡行動,後者係災難前夕人與人之間的描寫(地球)

絕世天劫我一路睇一路喊
SolidChung 03:31 PM 05-10-04
作者: ★★奸人堅★★:
名牌效應

當年未日救未來宣傳又唔似得絕世天劫咁犀利!!!

名牌.......唔覺丫

當年同學一講韻石片就係末日救未來
細路翔 06:31 PM 05-10-04
絕世天劫差得遠了
單是派一群沒受過訓練,小學也不知讀完了沒的白痴上太空
在理論上已經有夠
而且結局好例牌,美國英雄 "
柯士甸 08:02 PM 05-10-04
作者: elmond:
同類型的,絕世天劫贏成條街
布斯韋利士,正!!
我都係咁話!!
Chris B 03:45 PM 05-11-04
好似有一套災難片就上, 唔記得叫咩名...
我係我 04:02 PM 05-11-04
作者: Chris B:
the day after tomorrow
C@T 04:03 PM 05-11-04
作者: Chris B:
The Day After Tomorrow....
柯士甸 04:23 PM 05-11-04
明日之後
5月27日上映~
Chris B 05:03 PM 05-11-04
呢套好似好正, 不過正唔正都一定入場睇

返回主題版面