Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 02-26-06, 12:07 PM   #1
S.T.A.R.S.
Banned

註冊日期: Apr 2002
Spiderman 3

New costume!?
S.T.A.R.S. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-06, 12:14 PM   #2
BeBop
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: S.T.A.R.S.
New costume!?
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v711/ultimatekuuga/spider-man3.jpg[/lMG]
個三係咪PS3入邊o加
BeBop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-06, 12:17 PM   #3
S.T.A.R.S.
Banned

引用:
作者: BeBop
個三係咪PS3入邊o加
都係沿用一/二集既字體姐
舊 02-27-06, 11:32 AM   #4
Spiderman
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2002
Vemon前身?

Parker用外星生物做自己件戰衣個look?

(後來Parker唔想俾外星生物控制, 所以放棄咗呢件戰衣, 而隻外星生物就同另一個記者"合體"變咗Vemon, 有錯請插)

此篇文章於 02-27-06 11:34 AM 被 Spiderman 編輯。
Spiderman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-06, 11:35 AM   #5
單眼皮男孩
Game Master

註冊日期: Oct 2003
係唔係天黑咋?
單眼皮男孩 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-06, 01:54 PM   #6
Anson225
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnson-225
XBox Live GamertagAnson225
引用:
作者: 小伙子
係唔係天黑咋?
我都覺得係

舊 02-27-06, 01:58 PM   #7
Gashapon™
God of Gamer

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: Spiderman
Vemon前身?

Parker用外星生物做自己件戰衣個look?

(後來Parker唔想俾外星生物控制, 所以放棄咗呢件戰衣, 而隻外星生物就同另一個記者"合體"變咗Vemon, 有錯請插)
果件無網紋架
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-06, 06:49 PM   #8
Stephen
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2003
今個summer上?

舊 02-27-06, 06:53 PM   #9
S.T.A.R.S.
Banned

引用:
作者: Stephen
今個summer上?
下 個
舊 02-27-06, 07:59 PM   #10
Joejoe
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjoepei
引用:
作者: Anson225
我都覺得係
落緊雨自然天會黑,天會黑件衫自然會黑黑地
Joejoe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-06, 08:44 PM   #11
NARC
Game Master

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: Anson225
我都覺得係
x3
如果唔同左色會唔覺佢似spiderman

心愛的男人還是要用鎖鏈綁住喔
NARC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-06, 08:52 PM   #12
細路翔
The One

vemon裝邊有咁多紋a

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-06, 09:01 PM   #13
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
不過今集有唔止一個敵人
好似有Venom

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-06, 12:00 AM   #14
Kaga

註冊日期: Nov 2002
官方網站寫到明唔係天黑, 係黑色新 costume
Kaga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-06, 12:03 AM   #15
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: Kaga
官方網站寫到明唔係天黑, 係黑色新 costume
咁咪有機出Venom

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-06, 12:44 AM   #16
S.T.A.R.S.
Banned

引用:
作者: DevilElvis
咁咪有機出Venom
Venom好似係佢做:
http://www.imdb.com/name/nm0333410/

另外今集有Gwen Stacy
http://www.imdb.com/name/nm0397171/
舊 02-28-06, 12:58 AM   #17
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: S.T.A.R.S.
我覺演Venom E角色應該個大隻D o既演員演會比較好

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-06, 01:17 AM   #18
辦公室潛水專家
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
今次要1打3,你地睇佢個樣幾頹
辦公室潛水專家 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-06, 08:17 AM   #19
Spiderman

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Gashapon™
果件無網紋架
電影版...好多嘢預計唔到的
Spiderman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-06, 01:10 PM   #20
S.T.A.R.S.
Banned

引用:
作者: DevilElvis
我覺演Venom E角色應該個大隻D o既演員演會比較好
Venom我諗都係CG黎
引用:
作者: 辦公室潛水專家
今次要1打3,你地睇佢個樣幾頹
件衫未爛算好野
引用:
作者: Spiderman
電影版...好多嘢預計唔到的
Lee點我認同
舊 02-28-06, 01:25 PM   #21
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
Venom 應該都係cg,又大隻,又口大,又多牙,條利又長,又多口水........

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-06, 01:36 PM   #22
oct

你估吓會唔會整死 M.J. 呢....

如果要走 請你記得我
如果難過 請你忘了我
oct 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-06, 02:31 PM   #23
S.T.A.R.S.
Banned

引用:
作者: oct
你估吓會唔會整死 M.J. 呢....
Gwen Stacy出場,有可能
舊 02-28-06, 02:35 PM   #24
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: BeBop
個三係咪PS3入邊o加
正確來講係 PS3 用左 spider-man電影版系列的title字體. (spider-man電影系列同ps系列都係sony產品)
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-06, 02:37 PM   #25
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Metal Gear NT
不過今集有唔止一個敵人
好似有Venom
sandman一時係敵人一時係朋友, 好難講
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
spiderman 2 Q頭 電視遊戲討論版 2 07-01-04 12:51 AM
特攝版spiderman x) Hayami 日本動漫畫討論版 17 06-30-04 08:27 PM
Spiderman 3, Hulk 2 neo2046 Neo Entertainment TREND 21 06-19-04 11:42 AM
spiderman! pennychou 收藏品討論版 4 01-09-04 10:52 PM

現在的時間是 01:42 PM

手機版 | APP版