Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 31 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 51 91  ... 最後
Neo Entertainment TREND>日劇討論區
J.kidd 02:04 PM 07-12-13
作者: ayato:
好可愛

上季有套BAD BOYS J 佢係女主角

有BLOG
http://blog.nogizaka46.com/nanami.hashimoto/
THX
okabe 02:05 PM 07-12-13
作者: ヨコ男:
WOMAN有無人睇? 不過好似麻麻
有睇,套劇都係狗血劇,個編劇幾鍾意尼類既題材
早幾年有MOTHER同瑛太果套
都係D比較沉重既劇,尼套對比上故事麻麻
J.kidd 03:30 PM 07-12-13
作者: okabe:
有睇,套劇都係狗血劇,個編劇幾鍾意尼類既題材
早幾年有MOTHER同瑛太果套
都係D比較沉重既劇,尼套對比上故事麻麻
有冇MOTHER 咁正先~~
okabe 04:03 PM 07-12-13
作者: J.kidd:
有冇MOTHER 咁正先~~
暫時睇左兩集,無MOTHER咁有話題性同震撼
ヨコ男 04:38 PM 07-12-13
就係無, 想放棄, 可能因為個子役麻麻
JMi 07:27 PM 07-12-13
就係無, 想放棄, 可能因為個子役麻麻
同MOTHER果個屈機妹無得比

反而我會追無名毒 南澤我幾鍾意睇 但就要挨深田恭子塊膠面...
陸奧 貴志 08:07 PM 07-12-13
http://www1.nhk.or.jp/amachan/special/0712.html

呢個LOOK有D似觀月...
sgouki 11:33 PM 07-12-13
救命病楝冇江口係差D
個院長好賤.....
JMi 11:42 PM 07-12-13
作者: 陸奧 貴志:
http://www1.nhk.or.jp/amachan/special/0712.html

呢個LOOK有D似觀月...
塊面仲月巴過觀月...
犬夜叉 12:02 AM 07-13-13
想不到第一集, 翼BB就要比坪井老大調教...........

作者: sgouki:
救命病楝冇江口係差D
個院長好賤.....
你似乎用錯字
不是賤, 是變態
sgouki 09:41 AM 07-13-13
你o岩, 不過我鍾意.
陸奧 貴志 10:11 AM 07-14-13
庶務二2013#1完食,新不如舊正正就係咁款.....連個下屬都係差幾皮....真係影衰天國既野野村課長....
Dangerous-boy 01:40 AM 07-15-13
庶務二竟然冇人做big 5,要硬食殘體字....
莎月美希 11:03 PM 07-15-13
睇左庶務二,有舊人客串真係好正,(雖然寶生舞得張相)
新女角真係麻麻地,不過希望之後都係會好好笑啦.
okabe 02:48 PM 07-16-13
庶務二2013#1完食,新不如舊正正就係咁款.....連個下屬都係差幾皮....真係影衰天國既野野村課長....
新不如舊都好正常,其實都預左
已第一集尼講,搵番D舊既人尼客串,算有誠意
不竟套片成十幾年,只求唔會睇到要CUT劇已經收貨
陸奧 貴志 05:25 PM 07-16-13
作者: 莎月美希:
睇左庶務二,有舊人客串真係好正,(雖然寶生舞得張相)
新女角真係麻麻地,不過希望之後都係會好好笑啦.
因為寶生舞已經引退
事丫娃些 05:57 PM 07-16-13
10年前的卡士比較強,除江角外其餘成員如高橋由美子等都已有一定知名度,京野琴美做第一輯時年紀仲細個現在的本田翼,亦演得更生動…

2013版睇到我頻頻望錶…

套制服而家仲著番覺得好老土…

睇返資料庶務二課頭兩期收視真係好爆~
陸奧 貴志 07:45 PM 07-16-13
作者: 事丫娃些:
10年前的卡士比較強,除江角外其餘成員如高橋由美子等都已有一定知名度,京野琴美做第一輯時年紀仲細個現在的本田翼,亦演得更生動…

冇得比較架喇收視,依家多左ワンセグ同HDD錄影,唔會太多人坐定定睇架喇....
犬夜叉 11:33 PM 07-16-13
作者: 事丫娃些:

問題係.......當年京野琴美演庶務2課前單係拍日劇都拍左5, 6年

但本田翼只係得2年拍日劇經驗, 之前都只活躍於廣告界同MODEL界.....當中只有PIECE既須賀水帆係主役, 神崎麗美當有半個主役, 計埋日影FASHION STORY入面雛子呢個主役, 吸血鬼天堂都唔知算唔算主役, 午前3時的無法地帶冇得睇不作評論
但其他都係出演甚至路人甲居多, 輸經驗都輸3條街

其實為睇女的話BECKY同本田翼既質素絕對係高....但睇演技的話真係唯有靠江角帶起其他人.......
ヨコ男 01:24 AM 07-17-13
呢幾日睇左5套電影

鍵泥棒のメソッド
カラスの親指

超好睇, 誠意推介

みなさん、さようなら
桐嶋、部活やめるってよ

想睇好耐, 都唔差

今日恋をはじめます

算吧啦
sgouki 10:58 AM 07-17-13
咁草莓電影版有未?
ayato 11:22 AM 07-17-13
好彩庶務二課之前個輯無睇唔會有影響~~

SUMMER NUDE 02, 戶田好慘....10年兵
第2回收視大降,依家純愛劇真係無市場
okabe 11:43 AM 07-17-13
作者: sgouki:
咁草莓電影版有未?
今日先出,都未有咁快有
等一下,尼套我想睇好耐

呢幾日睇左5套電影

カラスの親指
桐嶋、部活やめるってよ
尼套唔錯,最後果PART真係估佢唔到

桐島因為之前得獎,所以之前搵番尼睇,其實出左好耐
ヨコ男 12:31 PM 07-17-13
作者: okabe:
今日先出,都未有咁快有
等一下,尼套我想睇好耐

尼套唔錯,最後果PART真係估佢唔到

桐島因為之前得獎,所以之前搵番尼睇,其實出左好耐
カラスの親指片長得黎無悶場!
桐島上年電影節無睇, 係幾有趣, 但有d"你想表達甚麼"的感覺
半澤係泡沫期, 8-90年代

草莓, 等多陣啦
ヨコ男 12:48 PM 07-17-13
輕輕鬆鬆<--矢部啦
第一 ... 31 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 51 91  ... 最後

返回主題版面