Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-17-08, 04:24 PM   #2
Minga
God of Gamer
Je T'aime

註冊日期: May 2002
http://tw.youtube.com/watch?v=zJRZ3Quwv-c
尼支行電blowback好正
好似係台灣G & G出品 (咁top tech係咩band?)

不過western arms果隻gas blowback效果就正好多
http://uk.youtube.com/watch?v=et2ZX1zpXzY

此篇文章於 03-17-08 04:26 PM 被 Minga 編輯。
Minga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-08, 04:52 PM   #3
ultrachiu
Ultimate Gamer
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003
唔記得上來搶千潻...

http://s82.photobucket.com/albums/j2...0316/?start=40
尋日先岩岩打完百人大game,有興趣可以上我相簿望下

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-08, 08:09 PM   #4
timk0
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: ultrachiu 查看文章
唔記得上來搶千潻...
尋日先岩岩打完百人大game,有興趣可以上我相簿望下
我有興趣玩,下次搵埋我去
timk0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-08, 01:24 AM   #5
Minga
Je T'aime

引用:
作者: Minga 查看文章
不過western arms果隻gas blowback效果就正好多
http://uk.youtube.com/watch?v=et2ZX1zpXzY
$37XX only!!!

舊 03-18-08, 04:39 AM   #6
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:
$37XX only!!!
d匣一隻成4百幾,一匣得50發,起碼8隻先得..........而且冬天都幾難玩..........

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-08, 09:30 AM   #7
Minga
Je T'aime

引用:
作者: 普通人一個 查看文章
d匣一隻成4百幾,一匣得50發,起碼8隻先得..........而且冬天都幾難玩..........
神枱專用

舊 03-18-08, 03:08 PM   #8
Minga
Je T'aime

如果罐底邊側出過不過2J?

舊 03-18-08, 07:21 PM   #9
廢柴

註冊日期: May 2005
國產sr25出了, 用上了psg1的長波箱

國產psg1有望了

長年無作品Pixiv
廢柴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-08, 07:24 PM   #10
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
氣同彈其實有咩分別??
同埋如果買去邊度買好d???

舊 03-18-08, 10:47 PM   #11
~ViVi~

3DS Friend Code1435 4592 2031
PSN  IDVivi1112
想問汽槍舖用黎掛槍果d鐵架邊度有得賣架?想買番個黎掛槍
thx
~ViVi~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-08, 02:24 PM   #12
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
o個d網架?
實惠宜家
甚至吉吉島十蚊店都有細塊do既...

舊 03-21-08, 12:54 AM   #13
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
作者: 新堂愁一 查看文章
氣同彈其實有咩分別??
同埋如果買去邊度買好d???
你指手槍?
氣大致有4種,134a,猛將,紅氣,co2
力度就一般以134a最細力,co2就大大力
一般打猛將已經好夠,再打其他就會犯法同打散枝槍
彈就一般會係6mm既0.2g,0.25g,0.3g,0.36g,其他打8mm或者其他鐵珠就唔多清楚
越輕既彈打得越遠,越重既彈打得越準
要買就去好景後面一系列槍舖都有唔少既選擇...

引用:
作者: timk0 查看文章
我有興趣玩,下次搵埋我去
下次嘛...百人game未必再去啦

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 03-26-08, 01:07 AM   #14
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

買左新玩具...

g&p m16a3+m203
枝野真係好鬼型
4月6日落場試下佢先得

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 03-27-08, 01:58 AM   #15
Minga
Je T'aime

引用:
買左新玩具...

枝野真係好鬼型
4月6日落場試下佢先得
買左新玩具 x2

舊 03-27-08, 02:24 AM   #16
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
成支益力多咁大果舊是什麼東西? 打中人我估都幾係野~
引用:
買左新玩具...

枝野真係好鬼型
4月6日落場試下佢先得

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-08, 11:51 AM   #17
WAH415

註冊日期: Sep 2005
引用:
作者: KIM 查看文章
疑似榴彈砲,打中都幾係野ga~
WAH415 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-08, 03:25 AM   #18
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
買左新玩具 x2

你...變態
買枝star 既scar加多隻夾都仲得
引用:
作者: KIM 查看文章
榴彈砲既炮彈
叉氣的,紅色係120粒bb彈,藍色係60粒
一射就全部飛哂出去
呢幾粒野英文叫bb shower

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 03-28-08, 03:53 AM   #19
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
榴彈砲既炮彈
叉氣的,紅色係120粒bb彈,藍色係60粒
一射就全部飛哂出去
呢幾粒野英文叫bb shower
[認真的問!]有沒體驗過比打中時的感覺?[/認真的問!]

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-08, 02:07 AM   #20
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
http://www.poseidon.co.jp/2F/ika/ika_1.html

估唔到國產抄呢支野

突然有d想買tim...

不過成$900,....身係膠做...

感覺唔太低玩

此篇文章於 04-19-08 02:15 AM 被 com1010hkjp 編輯。
com1010hkjp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-08, 11:13 AM   #21
Minga
Je T'aime

$900係雷鎚果set bodykit定成支槍?

重要自己cut

===============================
知唔知邊度有0.3g bb?

此篇文章於 04-19-08 11:15 AM 被 Minga 編輯。
Minga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-08, 01:22 PM   #22
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
如果模型鎗唔關事就無視我LA~
http://www.poseidon.co.jp/3F/E&I/ei1.html

請問有無人見過上面條LINK果兩支鎗有得賣AR?
或者邊到肯幫人訂呢D模型鎗...

此篇文章於 04-19-08 01:25 PM 被 hell & heaven 編輯。
hell & heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-08, 06:49 PM   #23
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
http://www.poseidon.co.jp/2F/ika/ika_1.html

估唔到國產抄呢支野

突然有d想買tim...

不過成$900,....身係膠做...

感覺唔太低玩
拎過上身,
手感ok~~~
m4身
2面手

你當玩m4好D~~~~

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-08, 06:51 PM   #24
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
引用:
$900係雷鎚果set bodykit定成支槍?

重要自己cut

===============================
知唔知邊度有0.3g bb?
係成支的~~~成品

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-08, 08:09 PM   #25
廢柴

註冊日期: May 2005
知唔知邊度有0.3g bb? [/QUOTE]
間間有得買槍既都有得賣咁滯, 睇你邊隻牌子

長年無作品Pixiv
廢柴 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
氣槍問題! 馬沙 收藏品討論版 1002 03-17-08 04:19 PM

現在的時間是 07:08 PM

手機版 | APP版