Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > Cosplay同人MIX討論區

主題工具 顯示模式
舊 12-23-05, 09:20 PM   #1
浪子
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
比同學既聖誕(?)card + [ 挑戰才子 ]我要同刺青死過 , 我又畫漫畫[ 挑戰才子 ]

先來的 是我在班會畫給同學的 "生日card" , 不過 ...... 當聖誕card 都一樣姐 (一點關於聖誕的都 .......冇. )

原本係鉛筆 + 原子筆 黑白畫 , 不過 貼上黎 , 就作了一點修飾 吧

king kong .... 上畫咁耐 都冇人陪我去睇 (一個人睇戲...好可憐的)

頂 , 好曬 <--------成為左生日card既主要(?) 對白

==================================================

以下是畫漫畫的試作 ( 畫一兩畫罷了 )

用photoshop 畫野...... 好辛苦

冇對白架 , 試下之麻 , 我都冇才子咁勁 出書喎

唔知有冇人知我畫緊咩 , 自問 , 我垃圾都不如 ....... 任何一方面都係

懷疑自己有抑鬱症 , 個聖誕 ..... 有d都冇開心既感覺 (相反d同學就好high )

[講下姐]遲d自殺記住睇下見唔見到我啦上報紙啦 [講下姐]

幅野亂到7彩 , 同我每朝返學個頭一樣 .......

此篇文章於 12-23-05 11:47 PM 被 浪子 編輯。
浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-05, 11:10 PM   #2
邪教教主
Ultimate Gamer
bunchies

註冊日期: Jan 2002
他是boromir, son of denethor

king kong 張很不錯lar ...很有動感

His might upholds the weak
His word speaks only truth
His wrath undoes the wicked
邪教教主 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-05, 11:34 PM   #3
浪子
Crazy Gamer

引用:
作者: 邪教教主

king kong 張很不錯lar ...很有動感
多謝 . 惡搞圖 偶然畫一次都幾好玩

至於 菠蘿莫........ 你覺得點呀 ? 上下冇走樣
舊 12-24-05, 12:43 AM   #4
wongpo2005
Banned
藍潔瑛

註冊日期: Jul 2005
唔係丫,d畫幾型,幾有風格
你真係畫型好呀....
wongpo2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-05, 02:56 PM   #5
wongpo2005
Banned
藍潔瑛

你d漫畫壽睇唔到-.-
wongpo2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-05, 03:27 PM   #6
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
king kong那張延有趣^^
你也不差啊,出同人也沒所謂啊
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-06, 01:06 AM   #7
浪子
Crazy Gamer

引用:
作者: 鐵之侍
king kong那張延有趣^^
你也不差啊,出同人也沒所謂啊

我!? 有機會先啦

係喎.........我之前係"無極" 成員黎.... 不過e+

冇玩同人lu , 太多野做

你見我d "回post" 數 咁低 ....就知我未熟未熟啦

此篇文章於 01-01-06 01:08 AM 被 浪子 編輯。
舊 01-01-06, 01:07 AM   #8
浪子
Crazy Gamer

引用:
作者: wongpo2005
你d漫畫壽睇唔到-.-
你講咩
舊 01-01-06, 01:10 AM   #9
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagFelix cpe
LOTR掂呀
boromir好神似

舊 01-01-06, 01:11 AM   #10
smalltung
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: 浪子
你講咩
佢話你d漫畫阿壽睇唔到

舊 01-01-06, 08:15 AM   #11
浪子
Crazy Gamer

引用:
作者: smalltung
佢話你d漫畫阿壽睇唔到

都係唔明

誰是呀壽 ? tin tin photo 睇唔到 !?

下次用其他網upload
舊 01-01-06, 08:15 AM   #12
浪子
Crazy Gamer

引用:
作者: 真.朱皮
LOTR掂呀
boromir好神似
多謝你喔
舊 01-01-06, 01:29 PM   #13
候鳥
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
睇黎你真係幾鍾意魔戒...
候鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-06, 02:47 PM   #14
赤兵尉SETH
God of Gamer
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
你自甘墮落桃戰才子... orz
係都揀個正常啦...

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-06, 05:38 PM   #15
浪子
Crazy Gamer

引用:
作者: 赤兵尉SETH
你自甘墮落桃戰才子... orz
係都揀個正常啦...
才子喎 , gaf咁多佢既fans ....

而 我又廢Y麻
如果SETH 大大 係 LV 10 ......... 咁我就係個D LV 都未有既人

加上
佢之前攪BL ...
已經令我心中的一團火燃燒起來
呢個MOMENT 要爆 , 唔"挑"佢唔得

好想畫漫畫
舊 01-01-06, 05:42 PM   #16
浪子
Crazy Gamer

引用:
作者: 名次
睇黎你真係幾鍾意魔戒...
因為呢個洗左唔少$

1:1既刀都買左把 .....
中6生 ......... 洗費咁大 真係
舊 01-07-06, 05:49 PM   #17
wongpo2005
Banned
藍潔瑛

angry

引用:
作者: 浪子
你講咩
我打錯字姐