Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 760 1260 1660 1710 1750 1754 1755 1756 1757 1758 1759 1760 1761 1762 1763 1764 1765 1766 1770  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
鈴蘭 10:41 PM 07-10-19
其實唔係牙唔牙力問題
咁多年水著5星分佈都係
一隻社長畫既角色
一隻ワタアルコ畫既角色
おっきー根本只有4星位置可以搶
柚原このみ 11:50 PM 07-10-19
忍左手種左草好耐,幾時水着要抽
the fool 12:44 AM 07-11-19
作者: gingq7:
有預告的仲有不停提住的沖田和女帝
沖田今年應該排到佢?但女帝幾時有提過?印象中出場率唔係太高,情人節event?
gingq7 07:30 AM 07-11-19
作者: the fool:
沖田今年應該排到佢?但女帝幾時有提過?印象中出場率唔係太高,情人節event?

gingq7 07:37 AM 07-11-19
突然手痕想抽信長寶2, 射了兩單
5星信長就抽唔到, 4星信長抽到寶6, 還好有安慰獎第5張寶石翁

有理無理即時拎了去突滿, 試了一會後覺得好似玩緊第二隻game咁
digiharuka 08:59 AM 07-11-19
幾時到我出第五張寶石翁 :cwm19:

沖田水著? 爆冷出R姐 wwwwwww
digiharuka 08:59 AM 07-11-19
-DEL-
蛋撻王子 09:00 AM 07-11-19
突然手痕想抽信長寶2, 射了兩單
5星信長就抽唔到, 4星信長抽到寶6, 還好有安慰獎第5張寶石翁

有理無理即時拎了去突滿, 試了一會後覺得好似玩緊第二隻game咁
恭喜

但除左打種火依家都少左好多用寶石翁

不過對師匠SYSYEM好似都係必要(?)
至少有會唔駛諗第一T既問題
Sar8 09:50 AM 07-11-19
當全部人以為おきたさん大勝利既時侯

可能就出隻5星水著槍傻
gingq7 01:54 PM 07-11-19
作者: 蛋撻王子:
恭喜

但除左打種火依家都少左好多用寶石翁

不過對師匠SYSYEM好似都係必要(?)
至少有會唔駛諗第一T既問題
一直都用開: 雪山櫻,弓貞,水著小莫,水著牛肉丸,齊格,黑肉術,狂蘭斯呢堆黎3T周回, 都起碼用了一年以上
無突滿寶石翁都係可以3T, 但除左小莫很穩外, 多數都要靠換人孔明
就連用尼托都要痴住隻孔明加20NP才可以2連

但用了突滿寶石翁後, 上面呢堆基本上可以唔駛孔明之餘,
仲可以將果一大堆50NP自充角全部變晒3T角, 阿福(食倒CBA buff) / 拿破崙(神性特攻) / 艾蕾(寶具攻buff疊3次) / 水著尼祿 / 文西 / 多到不能盡錄
the fool 02:10 AM 07-12-19
仲以為今日會PU2紫田勝家,明明都做好左點解唔出(雖然有都應該係一個十連算)
話時話,仲有乜失踪人口?暫時諗起:バーソロミュー,春日局,ローラン
gingq7 08:20 AM 07-12-19
大把啦, 一直都係有立繪唔等如實裝, 伊亞宋都3-4年了吧?

紫田勝家應該未做好, 無寶具演出, 普攻來來去去得一招
鈴蘭 10:25 AM 07-12-19
其實唔係好想理鬼柴田 但佢快D出ミッチー
Sar8 11:16 AM 07-12-19
雖然柴田個樣有Boss feel
但個模組一睇就覺得係D小兵模來...

比得你抽最多都係3星...
蛋撻王子 05:01 PM 07-12-19
https://news.fate-go.jp/2019/0712piadm/

7月改修 不太特別
鈴蘭 05:03 PM 07-12-19
作者: 蛋撻王子:
https://news.fate-go.jp/2019/0712piadm/

7月改修 不太特別
可以更快咁燒走一單
鈴蘭 05:04 PM 07-12-19
作者: Sar8:
雖然柴田個樣有Boss feel
但個模組一睇就覺得係D小兵模來...

比得你抽最多都係3星...
金色架 真係抽就係4星以上黎....
gingq7 07:34 PM 07-12-19
想佢預組隊伍加多10頁
而家完全唔夠頁數
Sar8 09:52 PM 07-12-19
作者: 鈴蘭:
金色架 真係抽就係4星以上黎....
比盡4星

雖然我覺得冇得抽機會大D (呢個完成度來計)
the fool 02:04 AM 07-15-19
大把啦, 一直都係有立繪唔等如實裝, 伊亞宋都3-4年了吧?

紫田勝家應該未做好, 無寶具演出, 普攻來來去去得一招
完全唔記得左伊亞宋
我都知有立繪唔代表會實裝,我見佢今次立繪有差分,又有埋模組先以為會出(之前未打高難唔知無寶具演出)
但連石象都可以係鯖o既情況下,遲d會唔會出就真係好難講
作者: 鈴蘭:
其實唔係好想理鬼柴田 但佢快D出ミッチー
雖然ミッチー叫有d人氣,我都幾想佢出,但信長講到佢咁弱,出都可能好似アンリマユ咁係0星
蛋撻王子 02:23 AM 07-15-19
差D要連棋都換埋先跌禮裝
打活動打到無晒心機
好彩有跌
女裝少年 06:16 PM 07-15-19
搞咩而家D活動冇石冇符
Hextor 07:10 PM 07-15-19
fgo 4周年會送石所以扣起先
小氣到
之前TWITTER FOLLOWER個10石唔知係唔係比人嘈先派
seks 09:41 PM 07-15-19
以前有500綠方,今次都無埋
Sar8 10:00 PM 07-15-19
冇人講5金方開舊關?
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 760 1260 1660 1710 1750 1754 1755 1756 1757 1758 1759 1760 1761 1762 1763 1764 1765 1766 1770  ... 最後

返回主題版面