Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 09-21-13, 12:54 PM   #201
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: 魔王-將 查看文章
不過質素依然
海灘可能會好小小
點叫?
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-13, 12:59 PM   #202
權愛真
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2010
警察的設定,是否有些問題?你們有預過"好人當賊扮"的情況嗎?

我相信你們也試過被 警察 追補的時候,有時是有些 "正義人士" 幫手追著你的。

但你們又有沒有試過幫 警察 追賊子/非法分子呢?

但很奇怪的是, 警察 是會連 "幫忙捉賊的你" 也想補的 / 甚至開槍射你!

天啊,為甚麼會這樣的?

R星對這方面,又會否作出修正呢? (車不見的問題等等…)
權愛真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-13, 01:29 PM   #203
魔王-將

註冊日期: May 2007
PSN  IDkingjoe_1988
引用:
作者: funnyfun 查看文章
點叫?
渣車去妓女身邊之後等佢應你按十字右制,再渣車去周圍冇人的地方就得
同埋我發現會有車輛扣押,有冇人試過唔見左D車會係果度?靠估中
魔王-將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-13, 01:29 PM   #204
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
r星:我冇預你做好人喎
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-13, 01:30 PM   #205
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
同酒店女玩一次 > 收1張相
做幾次熟左 > 中間開車時會車震

然後羅部開蓬車停大街......露天車震

引用:
作者: 權愛真 查看文章
(車不見的問題等等…)
edit
原來已經試左
我都好似唔見左部電單車

買左24萬Lambo不好用....

此篇文章於 09-21-13 01:39 PM 被 飛燕 編輯。
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-13, 01:33 PM   #206
HeHa
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDDontJALot
已send request
PSN: DontJALot
Crew: ufovera

此篇文章於 09-21-13 01:36 PM 被 HeHa 編輯。
HeHa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-13, 02:33 PM   #207
權愛真

你們有沒有去 Social Club 那裡, "Link Account" ? (因為有三樣東西送。)

但每次想登入自己 PS3 的帳戶……都是不成功的? 如下:

[ Sorry!
There was a problem linking your PLAYSTATION®Network account.
We could not complete your link request.
An unexpected error occurred
Please close this window and try again.]

怎樣做,才可以連結到自己個PS3 A/C 啊?
舊 09-21-13, 02:34 PM   #208
權愛真

引用:
作者: 飛燕 查看文章
同酒店女玩一次 > 收1張相
做幾次熟左 > 中間開車時會車震

然後羅部開蓬車停大街......露天車震

edit
原來已經試左
我都好似唔見左部電單車

買左24萬Lambo不好用....

聽有些玩家說,話自己買的車…就一定不會不見。這點我自己就未證實。

另外,可否解答我有關 Social Club Link Account 的問題?

為何我連結不到的? 次次都說不成功……
舊 09-21-13, 03:05 PM   #209
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
官方支援 Vehicles disappearing from the GTA V garage, or losing upgrades

We have received some reports about problems with cars and garages, particularly after upgrading and then completing a mission, and are looking into this now. Unfortunately, we do not currently have a workaround to recover a car if it is missing.

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-13, 03:20 PM   #210
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
你們有沒有去 Social Club 那裡, "Link Account" ? (因為有三樣東西送。)

但每次想登入自己 PS3 的帳戶……都是不成功的? 如下:

[ Sorry!
There was a problem linking your PLAYSTATION®Network account.
We could not complete your link request.
An unexpected error occurred
Please close this window and try again.]

怎樣做,才可以連結到自己個PS3 A/C 啊?
game 入面link 番過去試左未?
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-13, 03:53 PM   #211
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
TREVOR玩到中段~
有提示要收埋架車~
應該收埋去邊?

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-13, 03:59 PM   #212
飛燕
懺悔不用等

引用:
作者: DC 97 查看文章
TREVOR玩到中段~
有提示要收埋架車~
應該收埋去邊?
放在路以外的地方,就會有新提示叫你打電話告知位置
舊 09-21-13, 04:07 PM   #213
小樹

註冊日期: Sep 2005
XBox Live GamertagLeo8896
引用:
作者: J+1 查看文章
唔係用cheat 可以呢個速度拎到呢個數值得的
由手機版發出
我自己就鍾意打劫多啲,雖然就慢好多
小樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-13, 05:02 PM   #214
Reishin
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
唔知點解部iPod Touch裝唔到個iFruit…
用緊iOS 6.1.3有890MB空位,個apps只要求iOS 4同埋444MB咋嘛
裝果陣佢話我部機唔夠位

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-13, 05:42 PM   #215
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
~

引用:
放在路以外的地方,就會有新提示叫你打電話告知位置
THX~~
其實有咩方法快D錢~
食大茶飯系咪要電腦安排?

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-13, 05:55 PM   #216
權愛真

引用:
作者: J+1 查看文章
game 入面link 番過去試左未?
由手機版發出
終於得了。我真的是在入面link返出去就得。
唔該哂師兄!
舊 09-21-13, 06:00 PM   #217
權愛真

引用:
作者: whassupbun 查看文章
官方支援 Vehicles disappearing from the GTA V garage, or losing upgrades

We have received some reports about problems with cars and garages, particularly after upgrading and then completing a mission, and are looking into this now. Unfortunately, we do not currently have a workaround to recover a car if it is missing.

我沒有理解錯的話,R星想說 : 目前沒有解決方法?

有誠意的話,就盡快找出個問題所在啦!

PS 我想問下, 車庫 同飛機庫 係咪可以升級?

因為我見有D玩家個庫咁大既?
舊 09-21-13, 07:13 PM   #218
whassupbun

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
有誠意的話,就盡快找出個問題所在啦!

隻game都係出左三四日啫, 玩家匯報問題都要玩落一兩日先發現, 所有野都需要時間, 你想有幾快?
Rockstar各方面都整得咁細緻, 因為一個小問題竟然質疑Rockstar有冇「誠意」, 我真係唔知講咩好

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-13, 07:37 PM   #219
小樹

註冊日期: Sep 2005
XBox Live GamertagLeo8896
引用:
作者: whassupbun 查看文章

隻game都係出左三四日啫, 玩家匯報問題都要玩落一兩日先發現, 所有野都需要時間, 你想有幾快?
Rockstar各方面都整得咁細緻, 因為一個小問題竟然質疑Rockstar有冇「誠意」, 我真係唔知講咩好
我理解係.....佢只不過話而家無其他方法可以令你唔見左既車變返出黎啫,佢係link今面有講如果佢有further既info會再同大家講,我諗R星應該諗緊辦法解決
小樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-13, 08:07 PM   #220
飛燕
懺悔不用等

話口未完,我唔見左新買的Lambo
我是否應該報警?

個Bug感覺是部車被放置 / 炒車人死時,部車應該去拖車房
但最後拖車list無

可能關機時個list會消失之類
舊 09-21-13, 08:24 PM   #221
權愛真

槍的靜音器 除了"劇情需要"之外,還有甚麼作用嗎?

因為我試過用狙擊槍+靜音器,在高處射擊遠方的人或車……

之後有了一星……我就回到附近的車子靜觀其變,

誰知警察們一樣"自動"的找到我………

這樣的話,靜音器還有甚麼作用?

(犧牲了少許威力和射程……卻沒有偷襲的優勢……?
舊 09-21-13, 08:27 PM   #222
權愛真

引用:
話口未完,我唔見左新買的Lambo
我是否應該報警?

個Bug感覺是部車被放置 / 炒車人死時,部車應該去拖車房
但最後拖車list無

可能關機時個list會消失之類
即係確實埋…自己用錢買的車,是一樣會不見了……

情況真的幾嚴重。依家好多人都話唔敢改車住……

甚至連揸出去都唔敢……so sad。

(唔好又話改咩默認車咪得囉之類既野…)
舊 09-21-13, 08:33 PM   #223
Reishin
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
已申請入crew
PSN: Chrisyu0613
Crew: chrisyuhc

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-13, 08:57 PM   #224
魔王-將

註冊日期: May 2007
PSN  IDkingjoe_1988
引用:
即係確實埋…自己用錢買的車,是一樣會不見了……

情況真的幾嚴重。依家好多人都話唔敢改車住……

甚至連揸出去都唔敢……so sad。

(唔好又話改咩默認車咪得囉之類既野…)
暫時係買左車房...之後係山入面車房改(唔洗比錢)
咁算冇咁肉赤
我宜家真係渣架改左的默認車算
魔王-將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-13, 10:35 PM   #225
nds
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2013
我去到偷潛艇軍直升機,幾耐爆機•••有少少悶〜_〜**
nds 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 11:13 PM

手機版 | APP版