Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-02-18, 10:13 AM   #1
okabe
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
IOS/AN 夢幻模擬戰

國服主頁
http://mz.zlongame.com/index.html

台服主頁
http://mz.game-beans.com/

FB
https://www.facebook.com/gamebeansMZ/

此篇文章於 10-10-18 03:54 PM 被 okabe 編輯。
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-18, 11:22 PM   #2
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
好似之前話日版19年出

唔通要為左隻GAME裝番WECHAT﹖XD 今次唔駛裝9遊﹖
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-18, 06:57 AM   #3
okabe

IOS版要用中國APPSTORE先有得DL
之後登入一係用手機開號,一係用WECHAT,無得用九遊帳號

AN版暫時可以用九遊帳號預約
要等正式開服先知,照理係應該同上次一樣
舊 08-03-18, 07:00 AM   #4
ShinDou

我係android,即係要等16號先知了

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 08-13-18, 08:34 PM   #5
ShinDou

ANDROID版有得DOWNLOAD了,裝左入左GAME,特登裝番個WECHAT LOGIN,不過都係話16號0點先開SERVER,仲以為可以偷步打 @@
舊 08-13-18, 09:03 PM   #6
okabe

引用:
作者: ShinDou 查看文章
ANDROID版有得DOWNLOAD了,裝左入左GAME,特登裝番個WECHAT LOGIN,不過都係話16號0點先開SERVER,仲以為可以偷步打 @@
因為佢唔想當日一堆人DOWNLOAD整死個SERVER
先俾你DOWNLOAD,仲有係隻GAME係盡量唔好刷首抽
有人試過刷幾次後俾BAN
舊 08-13-18, 09:16 PM   #7
ShinDou

上次BETA好似都見過佢D條款話唔俾係咁刷﹖XD 大陸其他GAME都係咁唔俾刷驚人拎去賣﹖

我諗住等港台/日版就過檔 XD
舊 08-16-18, 06:55 AM   #8
ShinDou

唔知搞乜仲唔俾人入,公告又冇講

舊 08-16-18, 08:28 AM   #9
ShinDou

公告岩岩先話ios桌面版更新有問題,但冇話android版有事,又唔開俾人打住先,ios已經早左兩星期公測架喇喎

舊 08-16-18, 08:44 AM   #10
okabe

引用:
公告岩岩先話ios桌面版更新有問題,但冇話android版有事,又唔開俾人打住先,ios已經早左兩星期公測架喇喎

IOS無事玩緊,AN版要到10點先開得
好似話TAP版同九遊都唔係互通
就算同一A/C 登入 都唔會互通
舊 08-16-18, 08:55 AM   #11
ShinDou

咁如果android版返屋企轉桌面版又得唔得?

舊 08-16-18, 09:05 AM   #12
okabe

引用:
咁如果android版返屋企轉桌面版又得唔得?

IOS用WECHAT 帳號可以
AN版唔清楚
舊 08-16-18, 09:36 AM   #13
ShinDou

官網公告唔見佢有寫十點開,係邊度可以睇到?

舊 08-16-18, 09:49 AM   #14
okabe

引用:
官網公告唔見佢有寫十點開,係邊度可以睇到?

入game 公告咪寫左囉
好似已經玩得
舊 08-16-18, 09:49 AM   #15
ShinDou

試下先XD

舊 08-16-18, 10:09 AM   #16
ShinDou

兩個server都入唔到,連接伺服器失敗,太多人同時撞入去?

舊 08-16-18, 10:17 AM   #17
okabe

引用:
兩個server都入唔到,連接伺服器失敗,太多人同時撞入去?

係,唯有等佢修復,應該有得補償
舊 08-16-18, 10:18 AM   #18
ShinDou

原本佢夜晚12點開既話應該冇事,好多人都要訓,十點開梗係死啦,佢已經加左server

舊 08-16-18, 10:21 AM   #19
ShinDou

終於撞到入去拉卡斯

舊 08-16-18, 02:40 PM   #20
ShinDou

今次好似易打左咁?可能改弱左d卒?全部1take過緊

舊 08-16-18, 02:59 PM   #21
okabe

引用:
今次好似易打左咁?可能改弱左d卒?全部1take過緊

去到咁上下就開始難,連地圖任都未必過到
好似話加好友可以誇服
舊 08-16-18, 08:36 PM   #22
ShinDou

暫時淨係PERFECT晒NORMAL2代光輝前篇,而家官網有講隱藏箱係邊,好正 XD

兩次十連都係保底SR,抽到果D好似同上次打果陣差唔多咁 @@ 今次升多左其他人原來有D都好用,同埋SR D能力好似有上修﹖之前抽番黎D SR仲廢過主角果幾隻N,而家明顯睇到SR勁D

此篇文章於 08-16-18 08:38 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-17-18, 08:24 AM   #23
ShinDou

第4次十連中到ssr里昂 XD 全力谷爆佢先

而家好多個pool其實抽邊個最好?

舊 08-17-18, 10:01 AM   #24
okabe

引用:
第4次十連中到ssr里昂 XD 全力谷爆佢先

而家好多個pool其實抽邊個最好?

個率其實唔高,我都係抽到第4次先中雪莉
第8次先中 雷丁,佢d pickup pool 其實無咩分別
舊 08-17-18, 10:10 AM   #25
ShinDou

40抽有1ssr都ok啦2點5%

你中完之後轉pool?如果中相同ssr食1張凸1野?定又計唔知幾多張卡?

不過開頭打正常應該轉pool抽齊5隻ssr先?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 06:25 PM

手機版 | APP版