Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
收藏品討論版>景品/一番籤討論區
anyone 06:12 PM 01-01-10
信和有得抽k-on了,還是10算
鷹柳 04:30 PM 01-04-10
K-ON 一番 又係時侯放下毒
先來G賞

律加鼓SET

大小姐

阿梓喵

irismong 05:13 PM 01-04-10
真係覺得yui個樣整到超~~~~~怪
鷹柳 05:30 PM 01-04-10
作者: irismong:
真係覺得yui個樣整到超~~~~~怪
yui 個樣好cute喎
反而我最愛的 mio 個樣唔知想點咁... ...
irismong 09:06 AM 02-05-10
CHOPPER一番到左
灣仔188 2/F 高佬對面果檔有得抽
$55一次

我琴日都抽左兩次~ 中左傘同埋一個KEYCHAIN~

Seppie 04:44 PM 02-05-10
CHOPPER一番到左
灣仔188 2/F 高佬對面果檔有得抽
$55一次

我琴日都抽左兩次~ 中左傘同埋一個KEYCHAIN~

喂我都中藍色傘ar

我在信和2/F 孤注一扭度抽既, $55 一次
3/F果間冇得抽, 只作散賣
但就貴到離哂譜
D賞既傘賣150蚊一把, 我真係落番2/F 抽3次獎好過啦
結果我一take中XDD
irismong 04:54 PM 02-05-10
作者: Seppie:
喂我都中藍色傘ar

我在信和2/F 孤注一扭度抽既, $55 一次
3/F果間冇得抽, 只作散賣
但就貴到離哂譜
D賞既傘賣150蚊一把, 我真係落番2/F 抽3次獎好過啦
結果我一take中XDD
我都一take~ 我揀左黑色 =w=
Seppie 04:58 PM 02-05-10
我都一take~ 我揀左黑色 =w=
我遲d應該會買埋筆~等出面多d貨+平d先
irismong 05:02 PM 02-05-10
我遲d應該會買埋筆~等出面多d貨+平d先
好想抽多次~ 但係家陣中左既野都算好...
驚抽左紙巾 = ="
Seppie 05:05 PM 02-05-10
好想抽多次~ 但係家陣中左既野都算好...
驚抽左紙巾 = ="
就係lor我抽既時候只怕中紙巾
Seppie 01:33 PM 02-06-10
如果有朋友仔抽到索栢筆筆多左出離唔想要既
請pm 我啦~~
thx

Gallardo 12:51 PM 02-12-10
上色圖
http://www.1kuji.com/geass2

kita 02:34 PM 02-12-10
CHOPPER一番 上星期荃灣有50蚊一次....
抽左三次, 兩杯一電話繩...
抽唔到傘
Seppie 02:38 PM 02-12-10
作者: kita:
CHOPPER一番 上星期荃灣有50蚊一次....
抽左三次, 兩杯一電話繩...
抽唔到傘
我個人覺得傘係咁多樣item 最實用+最值50蚊
kita 02:42 PM 02-12-10
我個人覺得傘係咁多樣item 最實用+最值50蚊
YA~ 我都係為左把傘而抽...
但抽左三次都唔中... 真係無勇氣再抽... 好驚中紙巾...
Seppie 04:22 PM 02-12-10
作者: kita:
YA~ 我都係為左把傘而抽...
但抽左三次都唔中... 真係無勇氣再抽... 好驚中紙巾...
一係上hong kong yahoo auctions
都見d人放
Mebius 12:06 PM 02-13-10
作者: Gallardo:
上色圖
http://www.1kuji.com/geass2

好鐘意 B 同 C 賞...
Gallardo 11:12 AM 02-19-10
「B賞 C.C. ウエディングドレスver. プレミアムフィギュア」のサンプル展示

http://www.moeyo.com/2010/02/review_...ass-rv_cc.html

「C賞 紅月カレン ウエディングドレスVer. プレミアムフィギュア」のサンプル展示

http://www.moeyo.com/2010/02/review_...-rv_karen.html
mikemike 11:16 AM 02-19-10
卡蓮果樣怪怪地
亂1120 01:54 PM 02-19-10
有冇人知eva一番hk有得抽未?
銀色流星 11:27 PM 02-19-10
CC同卡蓮套衫就靚喇
但係兩個個樣都怪怪地
Gallardo 11:59 AM 02-20-10
一番くじコードギアスR2「A賞 拘束衣Ver. C.C. プレミアムフィギュア」のサンプル展示

http://www.moeyo.com/2010/02/review_...s-rv_cc_1.html
martinnitram 10:54 PM 02-25-10
作者: 亂1120:
有冇人知eva一番hk有得抽未?
葵芳已出, $55 一次
明知運滯 (春茗全台人得兩位抽唔到獎的其中一位; 放完病假藥都未食公司就死機; 放工被警察叔叔查身分證)都出手o既後果...

12:27 AM 02-26-10
剛係信和見到有得抽 eva 一番
本黎想抽隻 D 黎玩玩…
點知一抽中左 C 賞真希波
死唔信邪叫我老婆抽多次
再一次中 C 賞真希波…
咁究竟係好彩定唔好彩?
最後抽多次, 中左 H 既 PENPEN…
死心, 走左上三樓用一舊水買左隻 D 二號機
Orz
亂1120 01:07 AM 02-26-10
作者: :
剛係信和見到有得抽 eva 一番
本黎想抽隻 D 黎玩玩…
點知一抽中左 C 賞真希波
死唔信邪叫我老婆抽多次
再一次中 C 賞真希波…
咁究竟係好彩定唔好彩?
最後抽多次, 中左 H 既 PENPEN…
死心, 走左上三樓用一舊水買左隻 D 二號機
Orz
ABC賞好似每樣得2隻........
師兄你抽晒C賞我咪冇機會入手!?
話說我都對D賞2號機有興趣
但本身已有山口2號機.....
ROBOT魂今日又出左隻2號機.......
師兄可唔可以報告下D賞既活動能力好唔好
我要二簡一!!!!
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後

返回主題版面