Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-09-18, 07:33 PM   #11851
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
感謝指教
今個月份完成

感覺獨角好過大贊卡
因為2珠同有機會麻痺

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-18, 07:43 PM   #11852
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
分別係綠晶要人保佢命而贊卡可以自保
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-18, 10:07 PM   #11853
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
又清完珠1638排70 @@
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-18, 11:44 PM   #11854
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
今個月J VS多左咁多新關?
無抽軍神有D驚....

今次10石中女主角....但好似無乜用

24小時限3連大器...老馬抽唔抽得過?
死唔出水樹

舊 02-10-18, 12:46 AM   #11855
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
老馬唔係神氣流唔好,,,,,

反而想換聖天八極,,,,,

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-18, 08:40 AM   #11856
ShinDou

神氣流都冇用啦而家 XD

卡蓮唔係OMG果隻好廢喎

之前派D PIN POINT飛應該未夠期﹖應該繼續留好D

乜今次活動派咁少飛﹖佢個任要500抽我都未必抽得到 @@

原來活動淨係派1隻F IM星,要自己換4隻番黎凸爆 @@

此篇文章於 02-10-18 09:37 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-10-18, 10:36 PM   #11857
clie

註冊日期: Dec 2001
而家先知地圖有SS CHIP拎
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-18, 11:02 PM   #11858
ShinDou

頂今日遲左爆水十點先爆,又輸多左同俾人反多左竟然衝唔上千7,57分果陣得1693,刷唔到D易食陣,贏完都過左鐘 @@ 蝕左張RANKER飛,不過反正我都應該要6次結算先有1大器 @@

下次真係要準時9點爆穩陣D追得番,今日白打成個鐘 @@
舊 02-12-18, 01:53 AM   #11859
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
FB群同HKG嘈得好火熱咁

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-18, 09:40 AM   #11860
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
vs30 個bug 好似伸延到鬥雞???
loop死了...

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-18, 10:04 AM   #11861
yorkyork

註冊日期: May 2010
引用:
作者: GN00508771 查看文章
FB群同HKG嘈得好火熱咁
大把人忍hkg耐啦,
唔出聲咋,
最好笑唔係話人漢奸咩?
隻game咩地方整?
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-18, 10:22 AM   #11862
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
其實件事係咁, 佢地講好佐星期六日有人衝第一唔打果個, 點知有人表面答應, 背地裡組織人狙擊, 仲要送分比日本仔都要阻止HKG人上第一, 本來呢件事HKG沒人知, 比楊生班人玩佐成個月, 不過佢地有人睇唔過眼踢爆, 先搞到全面開戰者
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-18, 10:27 AM   #11863
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
可能係佢哋嘅情趣?兩邊都冇入唔知個深仇有幾大....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-18, 10:30 AM   #11864
ShinDou

楊生即係邊個? 尋日成日見到有2個hkg浮雲

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 02-12-18, 10:30 AM   #11865
yorkyork

註冊日期: May 2010
我都唔係兩邊既人,
只係食花生,
不過hkg講到公平競爭就好笑,
佢地平時一到6日就勁圍冇hkg名既人,
理得人中唔中文名,
又唔打自己人,咁叫公平?
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-18, 10:36 AM   #11866
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

本來唔算太大仇口, 都係2-3個人PVP成日追住HKG打之後比人打番轉頭, 呢隻GAME咁困身邊個得閒成日捕住? 不過而家燒起佐就好難講啦

其實都係華人星期六日PVP個個衝分做咩去搞人, 搞完人比人打番都好正常者
舊 02-12-18, 10:56 AM   #11867
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
作者: yorkyork 查看文章
我都唔係兩邊既人,
只係食花生,
不過hkg講到公平競爭就好笑,
佢地平時一到6日就勁圍冇hkg名既人,
理得人中唔中文名,
又唔打自己人,咁叫公平?
公平競爭好似係對面講架, 不過之前最多小動作係對面囉, 唔係有人做雙面人又CALL馬打邊會搞成咁

平時HKG係圍都圍日本人啦, 楊生果邊又沒人衝第一, D分咁低打完都上唔到

我自己個名沒加HKG之前咪又係比楊生個朋友所羅門日日追住來打, 楊生星期日都沒啦啦打佐我兩次, 之後又比佢地個GGGG追打, 唔止我一個係咁, 我從來沒主動打過佢地WOR

此篇文章於 02-12-18 11:12 AM 被 ryvius123 編輯。
舊 02-12-18, 11:20 AM   #11868
Crazy Gamer

引用:
作者: ShinDou 查看文章
楊生即係邊個? 尋日成日見到有2個hkg浮雲

尋日保守估計有至少十個機會嚟喇浮雲,連我都係。

其實如果星期六已經上到千6、7嘅來來去去咪又係嗰百零二百人,個個名都熟口熟面,去到呢個層級其實真係唔太介意被打。
但同時呢段時間其實大部份人都唔會主動出擊,咁係唔係狙住打就好明顯。
ry之前係比同一人一日打至少3次咁連續打咗幾日,準時過食藥

而如果話星期六日唔打自己人嘅,日本大部份玩家都係咁,而hkg前列玩家一向都多咪變咗好似個個星期圍打囉。
咁合作推人上頂咁馬拉松都會有人做電兔犧牲拉步調喇

此篇文章於 02-12-18 11:32 AM 被 LordofNightmare 編輯。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-18, 11:23 AM   #11869
Crazy Gamer

同埋真火唔係打人落第一,而係佢地無人衝頭十又阻人拎第一到寧願送分比其他人,但表面上就話冇搞你喎
舊 02-12-18, 11:27 AM   #11870
ShinDou

要死追1個黎打都好煩喎,又唔係成日刷到出黎,咁有心機刷出黎打應該好大仇口,我平時都係等反擊算,爆珠先打下人

舊 02-12-18, 11:29 AM   #11871
ShinDou

即係尋日浮雲衝緊第1?

呢幾日我打過d唔知千7定千8分陣但佢個陣易食過d低1兩百分

舊 02-12-18, 11:36 AM   #11872
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
要死追1個黎打都好煩喎,又唔係成日刷到出黎,咁有心機刷出黎打應該好大仇口,我平時都係等反擊算,爆珠先打下人

我都想知點解咁大仇口, 我又沒係FB出過POST, 又沒狙擊人, 邊有可能得罪過人
舊 02-12-18, 11:43 AM   #11873
Crazy Gamer

引用:
即係尋日浮雲衝緊第1?

呢幾日我打過d唔知千7定千8分陣但佢個陣易食過d低1兩百分

尋日係半澤社長第一。

跟本無機守得晒,好似我夠機打頭百位主流號大激勵盾杯風歌毀滅陣易過食生菜,但有啲千4、5嘅一睇就知唔夠打要右上角
舊 02-12-18, 11:59 AM   #11874
ShinDou

呢個複製陣係好多人擺我都覺易打,但尋日見少左,可能唔夠高分撞唔到,高1百分都爭好遠

我都覺有d低分陣仲難打,唔知係佢唔識攻人定hea打唔衝上去,雖然我本身都唔夠機

舊 02-12-18, 12:03 PM   #11875
h0023874
Junior Member

註冊日期: Dec 2017
成件事,真心好肉酸
玩個遊戲,駛唔駛咁?
比人打,係預左,但真係駛唔駛咩都傾掂哂數咁呢?

利申:完全唔知內情,亦無入任何GP / FB群
h0023874 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 04:19 PM

手機版 | APP版