Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 05-28-16, 06:06 AM   #226
(=v=)b
God of Gamer
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
OT幾句......

睇番友林講番先知...
原來尋晚tbb個乜鬼探親團度E興王又係去女僕カフェ......
最爆0既係原來兩邊都係去左同一間カフェ......
連出黎招呼果兩位女僕都係同樣果兩個......
咁搞笑~!?咁要睇返先得喎~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-16, 10:50 AM   #227
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
宅男邊會走去影J家班仔...仲要係嵐......
我係宅我都會影J家班仔…
尤其周庭我覺得佢有少少腐

個間女僕cafe算係秋記top之一
hitomi好像係上屆總選頭7
所以簡呢間去拍唔係無原因的

2047同se7en我覺得唔錯架
馬俊偉個邊完全唔覺佢係做緊學生
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-16, 11:22 AM   #228
qhxu
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: YALIU 查看文章
馬俊偉個邊完全唔覺佢係做緊學生
咁我覺得全部都唔似做緊學生添
qhxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-16, 12:13 PM   #229
YALIU
儲錢中...

引用:
作者: qhxu 查看文章
咁我覺得全部都唔似做緊學生添
馬生直頭被服侍
舊 05-29-16, 12:57 AM   #230
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
矛盾2預告疑似有:燒山(?),19才子(?),候志強(?),梁天琦(?)

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-16, 12:59 AM   #231
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
矛盾番外篇......
一如所料音音姐同夢夢姐拍完之後乜矛盾都冇哂......
周庭單拖版變左跟住雪糕去旅行......

出演者推介第二季組合......
周庭係咪仲未知元秋拍完之後炒哂大鑊呀......
高教主果個幾正喎...林以諾vs司徒法正......

最尾疑似第二季陣容......
阿澤?......
才子?......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-16, 01:02 AM   #232
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
矛盾2預告疑似有:燒山(?),19才子(?),候志強(?),梁天琦(?)
仲有阿澤, 秋生 (?), 某黨女主席 (唔係四方)

不過真係搞得成改名做 "跟住仇人去旅行" 會好 d

此篇文章於 05-29-16 01:08 AM 被 enishi 編輯。
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-16, 01:04 AM   #233
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
提議私煙, 葉碎碎果個女人係邊個
啲男遮左樣全部都估到

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-16, 01:05 AM   #234
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
果個係彭浩祥丫
唔記得周庭講邊兩個

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-16, 01:07 AM   #235
enishi

引用:
作者: W!LL 查看文章
提議私煙, 葉碎碎果個女人係邊個
啲男遮左樣全部都估到
其實提呢 2 個人先估到

提示:
https://youtu.be/MV0cag6N_NM
舊 05-29-16, 01:13 AM   #236
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
唔記得周庭講邊兩個
卿姐vs元秋......

引用:
作者: enishi 查看文章
仲有阿澤, 秋生 (?), 某黨女主席 (唔係四方)

不過真係搞得成改名做 "跟住仇人去旅行" 會好 d
咁搞仲旅咩野行丫...直接開個S-1格鬥會好過啦......

另...全部人係得元秋+HOCC+何冇返黎賽後報告......
睇黎女僕カフェ羞恥プレイ造成個陰影都幾大...到而家仲嬲嬲豬緊......,

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒

此篇文章於 05-29-16 01:22 AM 被 昏迷童子Sleepy 編輯。
舊 05-29-16, 01:33 AM   #237
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: enishi 查看文章
其實提呢 2 個人先估到

提示:
https://youtu.be/MV0cag6N_NM
差啲唔記得佢同碎碎有牙齒印
不過佢同蔣X芸去可能仲好睇, 但係唔想再睇呢舊芸
宇宙gem唔會睬你viutv架喇, mc仁不如同mastamic一齊rap住去旅行可能仲正

大乱闘X
舊 05-29-16, 03:31 PM   #238
enishi

一如所料, Viu TV 會播美洲杯同 Euro 2016 (應該都係開幕, 4 強+決賽)

唔怪得琴日朝早話下星期有直播原有節目延期啦
(下星期六 9:30 am 開幕戰 美國 vs 哥倫比亞)
舊 05-31-16, 10:57 AM   #239
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
其實現在的收視怎樣 ?

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-16, 11:36 AM   #240
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
0-3點...

舊 05-31-16, 11:50 AM   #241
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: Rance 查看文章
0-3點...
我見最近都無咩廣告了

好多自己節目廣告

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-16, 01:56 PM   #242
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

註冊日期: Oct 2006
我睇綜藝多...矛盾 seven 日本大放送 東京十人 巷弄台北

此篇文章於 05-31-16 01:58 PM 被 超合Game魂 編輯。
超合Game魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-16, 09:17 PM   #243
Game Master

引用:
作者: pet3 查看文章
我見最近都無咩廣告了

好多自己節目廣告
你睇緊咩時段啊?啲廣告唔覺有少過喎。

歐遊全世界之前兩篇,安道爾同列支登士敦,都叫OK。

但去到摩納哥,唔知係咪摩納哥國家太細,冇乜嘢拍,於是尋晚嗰集最尾10分鐘影住兩條友仔喺民宿煮餸嚟揼波鐘。

大佬,我嚟睇嘅係旅遊節目,唔係睇你兩個MK男同港女喺廚房阿芝阿佐呀。

舊 06-02-16, 10:58 PM   #244
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
你睇緊咩時段啊?啲廣告唔覺有少過喎。

歐遊全世界之前兩篇,安道爾同列支登士敦,都叫OK。

但去到摩納哥,唔知係咪摩納哥國家太細,冇乜嘢拍,於是尋晚嗰集最尾10分鐘影住兩條友仔喺民宿煮餸嚟揼波鐘。

大佬,我嚟睇嘅係旅遊節目,唔係睇你兩個MK男同港女喺廚房阿芝阿佐呀。
佢地拍果陣唔0岩時間啦......
唔係就可以學阿宇宙GEM咁睇下賽車容乜易又半集......

不過係呢度爭d啫...但係點都好過而家tbb果邊啦......
齋睇廣告都覺得佢離地到上哂太空......

死神Lv.3能力覺醒
舊 06-02-16, 11:01 PM   #245
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
套慳D啦HONEY幾好睇, 又可以追睇下...

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-16, 09:36 PM   #246
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
引用:
作者: HON HON 查看文章
套慳D啦HONEY幾好睇, 又可以追睇下...
今晚又有,幾好睇
yuhchan5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-16, 12:06 AM   #247
YALIU
儲錢中...

做完慳D啦HONEY有窮遊節目
睇黎都幾多貨下

我對星期六套巨門陣有性趣www

另外有無人留意過星期1至5 6點半做個套兒童節目
我而家收工番屋企就睇呢個,睇完先煮飯
舊 06-23-16, 07:57 PM   #248
Game Master

唔係好明《體育係》點解只播美洲國家盃精華,但就唔播歐洲國家盃精華。明明兩邊都係母公司now有播映權。

舊 06-29-16, 12:19 AM   #249
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
Honey終於完左最後兩個game真係痴線

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-16, 02:40 AM   #250
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

又一大堆新節目下星期啟播, 大台真係抄唔切
最失落係波仔同衝三小完左

大乱闘X

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[問題] 想問下係16:9的LCD TV玩TV GAME的問題 IDGAF 電視遊戲討論版 30 09-26-07 12:48 AM
TV CARD 同 TV BOX 問題 一小英口 手機資訊/電腦軟硬討論 7 06-02-07 09:50 AM
[MD]Mega Drive Play TV 2 & TV 3, 4,179円4月2日發售 neo2046 電視遊戲討論版 38 02-21-05 02:31 AM
tv card /tv box 京一 手機資訊/電腦軟硬討論 18 05-23-04 07:56 PM
TV box and TV 卡可以連接I cable 解碼器ma? majicman 手機資訊/電腦軟硬討論 8 04-11-03 01:08 PM

現在的時間是 12:20 AM

手機版 | APP版