Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18 58 108 508  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
闇影風 07:49 PM 10-06-15
終於抽到SSR, 但只係鐵甲萬能俠

而且事前點都拎唔到
樹靈DRYAD 08:40 PM 10-06-15
第3次出SSR Exia~~~開得
heyman774 09:05 PM 10-06-15
曜日第2個難度開始有3星肥
清埋主線之後, 應該就係曜日地獄

3星機我暫時都留番一隻, 要10LV先開到任, 可能會升到10LV先賣
UC都可以留一留, 食UC或以上可以機率升技
clie 09:25 PM 10-06-15
個事前條LINK係咪要喺INSTALL GAME前CLICK?
上完TUTOR之後先CLICK係咪無效?
拎唔到事前煩惱中
Gnosis 09:32 PM 10-06-15
1. 系統語言要set日文
2. 時區要set gmt+9
3. close app, 開email, click link

set好晒就應該拎到事前
okabe 09:39 PM 10-06-15
作者: Gnosis:
1. 系統語言要set日文
2. 時區要set gmt+9
3. close app, 開email, click link

set好晒就應該拎到事前
我SET 哂都唔得,開埋VPN都係收唔到
去2CH睇都有唔少人係收唔到
clie 09:46 PM 10-06-15
作者: okabe:
我都係,失望中
原來日本都有人拎唔到,咁GM應該會做嘢
kanone 10:28 PM 10-06-15
作者: okabe:
me too , 仲未拎到大大俾我果條link
另岩岩夠石第2次10連min pay
亍 ◣ 10:30 PM 10-06-15
兩日白果...係唔係應該仲要刷......
埃及使者 10:36 PM 10-06-15
仲首抽緊
刷左5次先出過1隻SR
Arcanist 10:50 PM 10-06-15
其實你地一括download得唔得?

我係咁斷唔知係唔係部暫時用住先既手太廢
傑斯特 10:54 PM 10-06-15
無一括DL都無斷過無彈過
用緊note3
Arcanist 11:00 PM 10-06-15
作者: 傑斯特:
無一括DL都無斷過無彈過
用緊note3
i mean 一括DL既時候不斷斷試極都完成唔到
小嘉 11:31 PM 10-06-15
http://suparobo.jp/pmc/campaign/xomega_serial/

機戰3石

不過做晒野AN機都拎唔到
yorkyork 11:43 PM 10-06-15
因為佢都係同一種做法,
日頭呢3石我都試過係拎唔到,
睇黎拎唔到既人就會拎唔到住,
如果日本人都有人唔得睇黎要佢搞搞先
Asurada 11:49 PM 10-06-15
無課新手求加好友
GN00508771 12:32 AM 10-07-15
19話開第二酒場 有ssr美少年
天子 12:47 AM 10-07-15
呢隻GAME 點升技?
T.K. 01:16 AM 10-07-15
首抽sr宗介,已經唔想洗
Eking 01:22 AM 10-07-15
作者: 天子:
呢隻GAME 點升技?
同技能有機會強化後升,或者同技能石
Kaiser 01:41 AM 10-07-15
事前同佢果三石都拿唔到

等賠償(?)
GP03D 04:03 AM 10-07-15
你地係點樣洗首抽?skip training再玩3個mission跟住抽完唔係SSR就嚟過?
係咪要去電話apps setting到搵呢隻game再del左個data佢? 我次次入番隻game都要download過d野....

洗左好多次都係出過2次SR.....係咪有SSR架....
yeah yeah 09:20 AM 10-07-15
10連最後一隻出SSR 00
開得...
ID:168749470
Hawk 09:23 AM 10-07-15
作者: GP03D:
你地係點樣洗首抽?skip training再玩3個mission跟住抽完唔係SSR就嚟過?
係咪要去電話apps setting到搵呢隻game再del左個data佢? 我次次入番隻game都要download過d野....

洗左好多次都係出過2次SR.....係咪有SSR架....
Rename 機戰 folder名>>>清除資料>>>還原folder 名>>>再開game 就唔駛單撈過
不是藍星人 10:06 AM 10-07-15
作者: T.K.:
首抽sr宗介,已經唔想洗
頭二抽都SR宗介
唔想洗X2
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18 58 108 508  ... 最後

返回主題版面