Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-02-18, 09:20 PM   #12626
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
係喎圍嘔佢普攻兩下都好痛,珠應該有白NU都洗到夠﹖側邊4隻打完都送番粒珠俾你 @@ 又唔係配古鐵﹖
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-18, 09:31 PM   #12627
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
之前用古鐵白騎都係3百幾萬左右...而且燃費太高好易唔夠珠....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-18, 10:42 AM   #12628
ShinDou

第1次1片藍海,多數千45分 XD 3妺好似好堅,雖然有bug淨係開1次技都夠用,不過我個陣有冇bug應該冇關,反正開完技俾人打1兩下即死

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 05-03-18, 01:03 PM   #12629
ShinDou

千6分都反贏,加成15分,而家等反擊仲好 XD

舊 05-03-18, 02:12 PM   #12630
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
上面而家係d咩陣??(1100連戰中...)
由手機版發出
J+1 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-18, 02:19 PM   #12631
ShinDou

而家9成陣都係威龍中間加uc3連星,剩番果隻係盾筆or拳射馬沙or3妹,而家贏到呢d陣,輸都係自己睇錯野出錯陣搞到3妹俾人1開波秒左極速炒

舊 05-03-18, 03:21 PM   #12632
ShinDou

120強敵竟然跌reborns,第1次跌有用既ssr XD

舊 05-03-18, 04:41 PM   #12633
ShinDou

130中左電池,係咪易跌左ssr?

舊 05-03-18, 07:50 PM   #12634
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

彩coin抽到拳安琪,,,終於可以拎之前隻突3做肥料.......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-03-18, 11:29 PM   #12635
ShinDou

清完珠1609排83,爽,而家俾低分過我打唔反了 XD
舊 05-03-18, 11:36 PM   #12636
J+1
望過黎呀!!!!!!

復刻NC池....
由手機版發出
舊 05-04-18, 07:13 AM   #12637
ShinDou

訓醒滿江紅,1場都守唔到,又要諗下點守,不過好似已經係極限,我又多數得凸2,好難守到,係攻就多陣打到

冇晒石先復刻盾筆,玩野

舊 05-04-18, 08:04 AM   #12638
ShinDou

Sp中威龍凸2開技了

黎緊要射白膠先,多1千行動攻人爭好遠,拆左3妹先就贏得

舊 05-04-18, 09:20 AM   #12639
ShinDou

原來我個守陣用黎攻人都好似唔差,穩左,好過搵新古擋

舊 05-04-18, 05:49 PM   #12640
ShinDou

而家要過精26要咩配置?貫特大既大器要幾多隻先夠力唔用珠過頭2wave?

Wave3除左destroy 射豹馬仲有邊d有時停?有得平時抽?

舊 05-04-18, 09:32 PM   #12641
J+1
望過黎呀!!!!!!

唔係部部都係活動池d大器機先夠火力咩...平民機都係嗰幾部...而且你有新古仲要問其他???

Lvl 11 boss還是用之前嗰個陣打比較大力...
由手機版發出

此篇文章於 05-04-18 09:42 PM 被 J+1 編輯。
舊 05-04-18, 10:35 PM   #12642
ShinDou

因為我得隻新古唔夠 @@ 斬1下得3幾萬,見佢最近D獎品有貫特大每下加攻但唔係大器

清完珠1620排182,轉左守陣,睇下訓醒會唔會又滿江紅先

中左拳安琪但冇盾射,而且1隻又開唔到技 @@ 而且我冇勁拳食到個BUFF @@

此篇文章於 05-04-18 10:50 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-05-18, 08:15 AM   #12643
ShinDou

都係滿江紅 XD 唔夠機守
舊 05-05-18, 09:51 AM   #12644
clie

我彩COIN都跌左愛機REBORNS,但VS技咁廢既
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-18, 10:06 AM   #12645
ShinDou

佢1出果陣好神架,而家都係配死buff用

舊 05-05-18, 11:07 AM   #12646
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
起無3UC同真古既情況下, 鬥雞擺黑白膠定盾筆+威龍好
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-18, 11:16 AM   #12647
ShinDou

有冇3妹?有既話砌隊3妹1開波4千幾行動開必應該少好多人打你,落埋織姬果d

就咁得黑白膠而家冇用,人地單騎新古又得,3連星又得,基本上成街都係呢d

舊 05-05-18, 11:52 AM   #12648
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

都係威龍啦...黑白滑板攻擊力唔夠比人頂到兩輪就比人爆....

組唔組到高速回陣??

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-05-18, 11:59 AM   #12649
ShinDou

射回冇3妹都係俾人屈死,尋日打個高分人千6分唔知點解佢擺射回,1隻新古單騎搞掂,印象中以前打過d落左隻uc都係新古打到,除非封左回復

舊 05-05-18, 12:01 PM   #12650
ShinDou

盾筆buff威龍要有人護盾筆同威龍同盡推行動先得,唔係好易俾人拆左隻盾筆就贏得

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 04:37 PM

手機版 | APP版