Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-28-09, 10:47 PM   #1
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
Hustle Kings™ - 物理演算擬真桌球(PSN) - 支援PS Move & 3D

香港版官網:
http://asia.playstation.com/hk/cht/p...Detail/126340#
遊戲詳情

想好好放鬆一下,體驗時尚的休閒娛樂?歡迎來到Hustle Kings™超酷的桌球(撞球)大廳,在球臺上展開奔放美豔的戰鬥吧。

置身於時髦酒吧閃亮別致的環境中,遊玩8號球和Killer等大量超逼真遊戲類型來磨練你的桌球技術。華美豐富、如照片般逼真的視覺效果,以及令人難以置信的3D遊玩方式,使得在Hustle Kings™中遊玩桌球的感覺和真實沒有兩樣。若是你準備好了,還可以和好友以及其他桌球愛好者們在線上多人比賽中一較高下。

快來下載Hustle Kings™,盡情享受遠遠超乎你想像的桌球體驗。遊戲已經開始了。

日版官網:
http://www.jp.playstation.com/scej/title/hustlerking/

タイトル ハスラーキング
ジャンル リアルビリヤードシミュレーション
販売価格 未定
発売元 株式会社ソニー・コンピュータエンタテインメント
発売時期 2009年冬配信予定
フォーマット PlayStation®3 オンライン配信専用タイトル
CERO対象年齢 審査予定
オフラインプレイ人数 1-4人
オンラインプレイ人数 2-16人

http://japan.gamespot.com/ps3/screen...8322p-7,00.htm

Youtube

此篇文章於 10-24-10 12:22 AM 被 Designer 編輯。 原因: Hong Kong Version
Designer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-10, 10:29 PM   #2
Designer

Hustle Kings: The Review

http://www.ps3blog.net/2010/02/13/hu...gs-the-review/

此篇文章於 02-14-10 10:33 PM 被 Designer 編輯。
舊 02-17-10, 01:45 AM   #3
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
我買咗呢隻,唔錯幾好玩
不過玩難既話d AI set 到好神
沙翁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-10, 01:27 PM   #4
nami_tamaki999
Ultimate Gamer
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
引用:
作者: SaY~<セイ> 查看文章
我買咗呢隻,唔錯幾好玩
不過玩難既話d AI set 到好神
哩隻game係咪只有日文? 我睇youtube有英文, 係咪歐洲美國都出左???
等緊行版中
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-10, 01:38 PM   #5
yKS
Banned
PIMP

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDAngelus01
XBox Live GamertagAngeluz01
英式就會買美式就唔岩玩
yKS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-10, 01:57 PM   #6
lucky star
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: yKS 查看文章
英式就會買美式就唔岩玩

好似早前ps3出個隻英式卓球,不過唔記得咗個名
自己都係鍾意英式多d,想起學生時代,一放學就同班fd 去波樓,有時篤到好夜先返屋企,結果緊係俾阿媽鬧
偶像係奧蘇利雲,佢真係一個卓球天才,左右開弓又得,打法又夠爽快~~
lucky star 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-10, 02:06 PM   #7
field11
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2009
呢隻GAME剩係睇個TITLE話自己物理演算擬真就想買.
但係SEARCH下D片一睇, 都唔知佢點擬真.
下下個波彈起都會跟住條Cushion入第二個袋. D波又反光到無人有.
俾我個感覺真係好假, 想喺PS3玩枱波不如玩返HOME果隻--雖然D球例唔跟足,
但係D反應我覺得都唔錯. 無謂SIDE錢買HUSTLER KING.
field11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-10, 02:08 PM   #8
沙翁
Crazy Gamer

引用:
作者: nami_tamaki999 查看文章
哩隻game係咪只有日文? 我睇youtube有英文, 係咪歐洲美國都出左???
等緊行版中
係,美PSN早一排出咗
舊 02-18-10, 02:19 PM   #9
沙翁
Crazy Gamer

引用:
作者: field11 查看文章
呢隻GAME剩係睇個TITLE話自己物理演算擬真就想買.
但係SEARCH下D片一睇, 都唔知佢點擬真.
下下個波彈起都會跟住條Cushion入第二個袋. D波又反光到無人有.
俾我個感覺真係好假, 想喺PS3玩枱波不如玩返HOME果隻--雖然D球例唔跟足,
但係D反應我覺得都唔錯. 無謂SIDE錢買HUSTLER KING.
我諗佢應該就係故意想整到咁反光
佢個D波係game入面可以買既,令身D既波
game default個種波其實唔係話真係反光得咁緊要
至於你話下下個波彈起都會跟住條Cushion入第二個袋
我玩落又唔覺有咁既情況
舊 02-18-10, 02:23 PM   #10
yKS
Banned
PIMP

引用:
我諗佢應該就係故意想整到咁反光
佢個D波係game入面可以買既,令身D既波
game default個種波其實唔係話真係反光得咁緊要
至於你話下下個波彈起都會跟住條Cushion入第二個袋
我玩落又唔覺有咁既情況
其實之前係psp有隻英式好鬼正

初買時一玩就幾粒鐘

如果佢出到有果隻水準既就買硬
舊 02-19-10, 08:12 PM   #11
NieAChunG
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2008
PSN  IDNieAChunG
我自己pc有一隻多年前留落黎既桌球game冇delete
world snooker championship 2005, 我覺得超好玩, 有英有美

呢隻我睇落都應該幾好玩......不過同樓上講法一樣, 得如果有美式有英式就好
NieAChunG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-10, 08:41 PM   #12
Vincent King

註冊日期: Oct 2006
anyone downloaded it?
Vincent King 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-10, 02:40 AM   #13
Lure

註冊日期: Nov 2007
PSN  IDHunter_Lure
是否會有中文版?
香港官網好似已經沒有這隻game D 資料了!
推介:了凡
http://www.bfnn.org/book/books/0619.htm
Lure 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-10, 09:46 PM   #14
nami_tamaki999
Ultimate Gamer
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
http://asia.playstation.com/hk/cht/p...eDetail/126340

果頭諗緊要買JPPSN Card 黎買哩隻, 果度香港就話會出了

已經想買好耐了

不過隻game係咪得一個人玩, 無online 的?? 同日本版應該一模一樣的吧??
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-10, 10:29 PM   #15
Designer

PS3 動態感應控制器「Motion Controller」會支援呢隻Game,詳情唔知

支援多人連線
There is also the “multiplayer” event type, which allows for up to 8 people playing a game simultaneously (14.1 continuous, killer, etc) and adds a bit of fun to the experience. The game, in these respects, is very, very social, much like the real game itself.

Multiplayer?

Pros
Very good network code
Matches start almost immediately
Strong list of multiplayer options and games
Server browsing
Great local multiplayer

Cons
Supports only text chat, and only in lobbys
No way of telling who's been inactive
舊 03-04-10, 10:47 PM   #16
Lure

註冊日期: Nov 2007
PSN  IDHunter_Lure
正,真係守得雲開啦!

了凡
http://www.bfnn.org/book/books/0619.htm
Lure 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-10, 05:50 AM   #17
沙翁
Crazy Gamer

引用:
作者: nami_tamaki999 查看文章
已經想買好耐了

不過隻game係咪得一個人玩, 無online 的?? 同日本版應該一模一樣的吧??
有online multiplayer的
舊 03-06-10, 04:11 PM   #18
NieAChunG

$78~
有冇人已經買左??
舊 03-06-10, 04:45 PM   #19
yKS
Banned
PIMP

入面有冇英式mode
舊 03-06-10, 05:01 PM   #20
NieAChunG

引用:
入面有冇英式mode
英文既~~
我下完次後見到xmb果度係韓文都嚇左一跳
舊 03-06-10, 05:28 PM   #21
沙翁
Crazy Gamer

引用:
入面有冇英式mode
冇,得美式
想玩英式就放棄呢隻啦
舊 03-06-10, 06:21 PM   #22
NieAChunG

引用:
冇,得美式
想玩英式就放棄呢隻啦
返返黎睇個post先知我眼大睇過龍
yks唔好意思........................
舊 03-06-10, 07:28 PM   #23
hin0404
Crazy Gamer
+HiN+

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code0645 5723 1961
PSN  IDhin0404
引用:
冇,得美式
想玩英式就放棄呢隻啦
美式係咪即係yahoo果種?

hin0404 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-10, 07:56 PM   #24
NieAChunG

引用:
作者: lph_1818 查看文章
美式係咪即係yahoo果種?
YAHOO果隻係美式其中一種
都有得玩
舊 05-20-10, 12:56 AM   #25
NieAChunG

黎緊會出英式桌球dlc

http://blog.us.playstation.com/2010/...g-soon-to-ps3/

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Wii] Dragon Ball 天下一大冒険 [已售] imgahou 電視遊戲討論版 108 05-16-10 12:20 PM
[多機種] Don King presents : Prizefighter(2K Sports) 神祕人1號 電視遊戲討論版 10 06-16-08 02:21 PM
nba西岸總決賽 盤口!! C-law 體育版 41 05-31-02 02:39 PM

現在的時間是 09:00 AM

手機版 | APP版