Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 05-30-13, 09:33 AM   #226
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: Rez 查看文章
老周電視台教你寫個"死"字
唔怕死先唔會死
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-13, 10:22 AM   #227
kevinltb
Ultimate Gamer
巨蟹宫守護者?!

註冊日期: Dec 2006
XBox Live GamertagKevinLTB HK
引用:

又真係幾似個死字

AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8G ED - 2009-08-27 達成
AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II - 2010-12-15 達成
kevinltb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-13, 10:24 AM   #228
ヨコ男
てっぺんとるぞー!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code3050 8711 4125
PSN  IDCTLCCF
XBox Live Gamertagotakuyoko jp
祝atv忌日快樂

自己中過ぎてマジ無いわ、理解力無くてしんどいわ
思い出せデリカシー、嫌いじゃないけどうっとうしい!!!」
ヨコ男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-13, 11:30 AM   #229
頹廢人辨
Game Master
-.-

註冊日期: Dec 2004
死atv生日快樂

舊 05-30-13, 11:37 AM   #230
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
我要知道個思考過程?
我完全唔覺咁嘅設計可以過到關
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-13, 11:53 AM   #231
真十人€
Game Master

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDhokcjp
引用:
作者: J+1 查看文章
我要知道個思考過程?
我完全唔覺咁嘅設計可以過到關
由手機版發出
因為人人都認同。
真十人€ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-13, 11:55 AM   #232
alexchrome
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2006
引用:

56(ng six )死
alexchrome 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-13, 12:07 PM   #233
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
死! atv生日快樂

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-13, 01:27 PM   #234
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: 津上翔一 查看文章
如果係真嘅話,
佢呢個行為都好冇公德心
同感,哩d叫自私,唔係叫可愛.

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-13, 01:30 PM   #235
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 嘿哈兒 查看文章
同感,哩d叫自私,唔係叫可愛.

駛咩咁敏感,好明顯為一張相,影完相就自動收埋架啦
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-13, 05:22 PM   #236
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 超合Game魂 查看文章

無公德扮可愛o既婆娘無誤。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-13, 05:38 PM   #237
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: J+1 查看文章
駛咩咁敏感,好明顯為一張相,影完相就自動收埋架啦
由手機版發出
咁同d蝗係車箱內分完貨收返起有咩分別?
個行為唔會因為個人可愛,放既物件得意就改變到擾人哩個事實.

依家唔係話張相唔可愛唔靚,而係佢個行為真係係公眾場所咁霸佔住一整張座椅去影一張相就係一個自私既行為.

如果哩張相張係公園影無人會覺得有問題,又或..至少都係D好空閒無人搭既線路去做都可以接受.
你睇下背境d人係座爆的...咁既行為真係可以願諒?除非你知道佢背境,係攞晒申請比佢咁做我就覺得ok.

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-13, 05:50 PM   #238
Eking

註冊日期: Feb 2006
呢度真係好多憤青~

舊 05-30-13, 05:54 PM   #239
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

註冊日期: Oct 2006
望住忌廉哥輕鬆下...

舊 05-30-13, 06:21 PM   #240
Nelly

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: david 查看文章
可能係偽娘

Nelly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-13, 12:26 AM   #241
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: david 查看文章
冇正面,偽娘都未定

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-13, 01:36 AM   #242
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: ZlWS 查看文章
冇正面,偽娘都未定

[IM]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/969265_661354173891374_193362427_n.jpg[/IMG]
外掛

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-13, 10:19 AM   #243
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 超合Game魂 查看文章
望住忌廉哥輕鬆下...
又O黎將自己O既快樂建築O係動物身上?

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-13, 10:48 AM   #244
Nelly

引用:
作者: ZlWS 查看文章

[IMG]ttps://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/969265_661354173891374_193362427_n.jpg[/IMG]
what a genius

Nelly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-13, 12:37 PM   #245
knight-philip
カガミ

引用:
作者: Eking 查看文章
呢度真係好多憤青~
+1

電車那裡,人家分分鐘是拍廣告租起了整卡電車的
這麼敏感,難道以後見到古裝人用手機要報FBI?!
而且起碼那女孩一個人都沒可能拿得到這麼多毛公仔上車吧...不會多想想其他原因啊?

忌廉哥那裡
如果這叫"將自己O既快樂建築O係動物身上"的話
最好連養寵物都不要養啊
不,是連孩子都不要生,否則孩子小時候未懂得開聲反駁的話
做任何事都可以是"將自己O既快樂建築O係OO身上"

舊 05-31-13, 12:47 PM   #246
飛燕
懺悔不用等

引用:
作者: knight-philip 查看文章
+1

電車那裡,人家分分鐘是拍廣告租起了整卡電車的
這麼敏感,難道以後見到古裝人用手機要報FBI?!
而且起碼那女孩一個人都沒可能拿得到這麼多毛公仔上車吧...不會多想想其他原因啊?

忌廉哥那裡
如果這叫"將自己O既快樂建築O係動物身上"的話
最好連養寵物都不要養啊
不,是連孩子都不要生,否則孩子小時候未懂得開聲反駁的話
做任何事都可以是"將自己O既快樂建築O係OO身上"
http://matome.naver.jp/odai/2133673423449543301
「これ京王線だしww」京王線のぬいぐるみJKがTwitterで話題

こういう奴遭遇したことあるけど本当にやめて欲しい。この子たちは家族なんです!じゃねーよならそいつらの分も切符も買ってるのか?って話 RT @R18_Loli: 電車の中に迷惑なJKが
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-13, 12:56 PM   #247
カガミ

引用:
作者: 飛燕 查看文章
http://matome.naver.jp/odai/2133673423449543301
「これ京王線だしww」京王線のぬいぐるみJKがTwitterで話題

こういう奴遭遇したことあるけど本当にやめて欲しい。この子たちは家族なんです!じゃねーよならそいつらの分も切符も買ってるのか?って話 RT @R18_Loli: 電車の中に迷惑なJKが
所以....有沒有人見過她是如何把毛公仔帶上車的?

>ならそいつらの分も切符も買ってるのか?
真是...你又知她沒有買?

只在背後愉愉說又有什麼用....如果覺得她不對就找職員啊
反正人們的口吻都是認為道理在他們一方

我反正就仍然相信是隨便找張廣告/寫真集圖片就來作新聞

舊 05-31-13, 01:07 PM   #248
飛燕
懺悔不用等

引用:
所以....有沒有人見過她是如何把毛公仔帶上車的?

>ならそいつらの分も切符も買ってるのか?
真是...你又知她沒有買?

只在背後愉愉說又有什麼用....如果覺得她不對就找職員啊
反正人們的口吻都是認為道理在他們一方

我反正就仍然相信是隨便找張廣告/寫真集圖片就來作新聞
你搞錯左我貼文的重點,
我在找更多資料去分析,線路在哪,時間、出處

有能力買起京王線做廣告/寫真,無可能network上面無消息,你有無考慮過?
舊 05-31-13, 01:11 PM   #249
カガミ

引用:
作者: 飛燕 查看文章
你搞錯左我貼文的重點,
我在找更多資料去分析,線路在哪,時間、出處

有能力買起京王線做廣告/寫真,無可能network上面無消息,你有無考慮過?
拍鐵路廣告不一定要在平時拍的...
在深夜都可以拍,應該說在深夜拍的話成本會低很多很多

雖然見到有人願意找更多資料而不是罵過就算,我很開心(被打

舊 05-31-13, 01:13 PM   #250
飛燕
懺悔不用等

引用:
拍鐵路廣告不一定要在平時拍的...
在深夜都可以拍,應該說在深夜拍的話成本會低很多很多
如果係廣告,點會無人知出處?

我就在度找個廣告出來

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.18] ahleung ~清談館~ 1010 05-08-13 08:40 PM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.17] ahleung ~清談館~ 1051 02-09-13 08:51 PM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.16] ~清談館~ 1105 11-23-12 11:10 AM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.15] Iro ~清談館~ 1019 08-20-12 04:51 PM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.14] flmthy ~清談館~ 1007 06-27-12 12:22 AM

現在的時間是 04:52 AM

手機版 | APP版