Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-30-17, 07:18 PM   #6701
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
引用:
作者: yorkyork 查看文章
咁人物中意邊隻game多D咪玩邊隻囉,
唔一定game play 好D就要轉既
唔係要轉既, CGSS繼續認真玩, 話晒都玩左成年半,
ML得閒玩下同埋抽下鐘意的人就算(本家...)
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-17, 07:25 PM   #6702
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
如果一隻新game未出就輸比出左2年的又講唔過 (不過呢兩年都係不停進步冇停過就真.....
而家睇個畫面只能用耳目一新形容...是否超越真的要繼續睇落去......

都係o個句,成功與否同個系統冇直接關係.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-17, 11:28 PM   #6703
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
見幾個line group都有傾緊
貼埋過黎~

追小梅追到1673抽仍未出的直播~~

https://gaming.youtube.com/watch?v=7puhupGLn40

舊 04-30-17, 11:32 PM   #6704
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
見幾個line group都有傾緊
貼埋過黎~

追小梅追到1673抽仍未出的直播~~

https://gaming.youtube.com/watch?v=7puhupGLn40
我都睇緊,睇到有loading 但中美鈴果下
I know that feeling bro

不過我頂多 10 pack 左右就收手
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-17, 11:35 PM   #6705
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
玩完啦,1693連

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-17, 11:35 PM   #6706
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: KUTAR# 查看文章
我都睇緊,睇到有loading 但中美鈴果下
I know that feeling bro

不過我頂多 10 pack 左右就收手
好彩中左了
睇黎集氣成功了

舊 04-30-17, 11:36 PM   #6707
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
好似抽中了...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-17, 11:44 PM   #6708
蛋撻王子
功德完滿

依家準備緊感謝MV
好似?

舊 05-01-17, 12:01 AM   #6709
蛋撻王子
功德完滿

50万のMV....

舊 05-01-17, 02:31 AM   #6710
蛋撻王子
功德完滿

新手想偷懶打少幾場
玩master衝分

第三首抽中飛鳥首共鳴世界送左出去

舊 05-01-17, 03:26 AM   #6711
lineage19
Crazy Gamer

Nintendo Switch ID8108-0773-7021
引用:
新手想偷懶打少幾場
玩master衝分

第三首抽中飛鳥首共鳴世界送左出去
新手打GROOVE都係入返張補血卡穩D
舊 05-01-17, 08:05 AM   #6712
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: lineage19 查看文章
新手打GROOVE都係入返張補血卡穩D

入左兩張了..
但共鳴世界太多太密唔知發生緊乜事

其實表演分數完全唔影響event分數既應該?
我不如入三盾二補血當練習下就算..(汗

舊 05-01-17, 08:59 AM   #6713
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
引用:
入左兩張了..

會影響但唔大
由手機版發出
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 09:08 AM   #6714
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: Chitose1987 查看文章
會影響但唔大
由手機版發出
好的謝謝師兄
我拾多幾隻穩陣野入隊再挑戰過

50體太蝕了...

舊 05-01-17, 03:27 PM   #6715
lineage19
Crazy Gamer

引用:
入左兩張了..

果2張補血有冇升LV?

另外溫馨提示, 速度愈高其實會愈易打XD
提議由7.5開始每開始習慣就加0.5速咁樣
到左8~8.5左右打26~27應該會變輕鬆, 唔會覺得密
舊 05-01-17, 03:30 PM   #6716
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: lineage19 查看文章
果2張補血有冇升LV?

另外溫馨提示, 速度愈高其實會愈易打XD
提議由7.5開始每開始習慣就加0.5速咁樣
到左8~8.5左右打26~27應該會變輕鬆, 唔會覺得密
技能就無特別升啦
淨係升SSR D技能都唔夠用

依家1SSR隊長 再大約2~3補血1盾既配置
27星只要唔好炒太勁都唔會輸既
會瀕死咁囉

依家速度一般set左係8速
感覺幾好手感
不過有時26~27星都係會有d密到唔知發生緊乜事既狀態

音ゲー好難玩

舊 05-01-17, 04:23 PM   #6717
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
慢慢加速到9左右就好,8都係慢
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 04:33 PM   #6718
lineage19
Crazy Gamer

引用:
技能就無特別升啦
淨係升SSR D技能都唔夠用

依家1SSR隊長 再大約2~3補血1盾既配置
27星只要唔好炒太勁都唔會輸既
會瀕死咁囉

依家速度一般set左係8速
感覺幾好手感
不過有時26~27星都係會有d密到唔知發生緊乜事既狀態

音ゲー好難玩
我都係覺得SR的補血要優先3色升左一張滿技先, 因為一勞永逸,
我手上果3張補血都係前期升定一直用到呢家XD

起馬打GROOVE容錯率會高好多
舊 05-01-17, 04:42 PM   #6719
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
android機更新到7.0後
出現音畫唔同步
首歌一開始正常
中段開始d波波快過首歌

上網check過係咪死證
重啟,將音質設成普通,重set調整都唔得

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 04:51 PM   #6720
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: chunwai0091 查看文章
出現音畫唔同步
首歌一開始正常
中段開始d波波快過首歌

哈哈有偏方.....

【心得】解決Android7.0開音符聲音譜面越跑越快的問題
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=28688&snA=2842
由手機版發出
舊 05-01-17, 10:40 PM   #6721
sd03021
Crazy Gamer

補血卡建議最好升到等級5會比較安全

等級太低真係有等於無

順便一提,我隔離果邊SIF係玩速度1

此篇文章於 05-01-17 11:08 PM 被 sd03021 編輯。
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-17, 01:12 PM   #6722
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: Chitose1987 查看文章
110 回先 FC 到共鳴世界
咁快打到110回

引用:
作者: chunwai0091 查看文章
出現音畫唔同步
首歌一開始正常
中段開始d波波快過首歌

我ANDROID 7, 熄EFFECT同TOUCH聲唔覺有呢個問題
可以一試
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-17, 02:21 PM   #6723
J+1
望過黎呀!!!!!!

大鑊想買

由手機版發出
舊 05-02-17, 02:21 PM   #6724
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)

終於出新衫....LIPPS

買衫送10連券

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

此篇文章於 05-02-17 02:30 PM 被 搖搖 編輯。
搖搖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-17, 02:37 PM   #6725
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 搖搖 查看文章
終於出新衫....LIPPS

買衫送10連券

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
都係等兩倍up先買

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

論壇跳轉

現在的時間是 12:44 AM

手機版 | APP版