Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-27-17, 06:03 PM   #34876
蒼穹的天空
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 細路翔 查看文章
我已經係度望佢年尾/下年年頭翻兜

因為以我依家個石數追唔到寶3隻嫁王中左都好少機會派上用場(ry

其實反正都係射斜d非pu 4星點解唔比隻黑乳上或者尼托我(拖走
現在有寶解, 效果唔差, 而且主要技能強勁
唔洗理佢係寶幾 想用就用.

但如果真係咁在意因為寶具Lv低, 會影響本命出場次數.
師兄應該以寶5為前提, 咁就應該沒煩惱.
而且師兄都想追寶追到寶3,
本命望高少少寶5, 都唔係過份

此篇文章於 04-27-17 06:06 PM 被 蒼穹的天空 編輯。
蒼穹的天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-17, 06:58 PM   #34877
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
第一張都未見影望條毛

唯有玩住4星果隻先

事實証明追寶5應該要9000石(係我身上

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-17, 07:02 PM   #34878
~小鬼~
God of Gamer
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
跟本就係你之前歐得濟而家還緊D

要寶3就哩幾個月準備定錢

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-17, 07:09 PM   #34879
細路翔
The One

引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
跟本就係你之前歐得濟而家還緊D

要寶3就哩幾個月準備定錢
應該乜q都唔抽等足成年

不過褔袋都係要比錢

英國說大家抱團死
舊 04-27-17, 08:08 PM   #34880
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
應該乜q都唔抽等足成年

不過褔袋都係要比錢
抽啦仲講......

舊 04-27-17, 08:13 PM   #34881
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
真是中了就收手啦,這樣追下去真是很有米嗎。。。。。。

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-17, 08:36 PM   #34882
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
真是中了就收手啦,這樣追下去真是很有米嗎。。。。。。
小弟都覺得嫁王寶一夠哂做
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-17, 08:37 PM   #34883
~小鬼~
白虎白虎白白虎

做人有夢想係好事,但腳踏實地先係王道

舊 04-27-17, 08:47 PM   #34884
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
做人有夢想(一符中)係好事,但腳踏實地(課到有)先係王道
我明

舊 04-27-17, 10:05 PM   #34885
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
未請到嫁王就唔好收手啦

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-17, 10:06 PM   #34886
蒼穹的天空

註冊日期: Dec 2006
引用:
第一張都未見影望條毛

唯有玩住4星果隻先

事實証明追寶5應該要9000石(係我身上
齋講9000石, 有點空談.
因為事實上, 師兄仲未沒抽到去9000石, 連一半都未到,
平時師兄歐洲, 所以抽得少 沒咩野經驗.

分享俾師兄參考, 等師兄日後好預算...
預20幾單寶5一隻角色, 驚讀心爆死就預多一倍
所以預4~5000幾石就差唔多, 而且通常係頭2日就會All-in完.

當然咁抽法, 要角色真係好想要, 先會咁揼本去抽...
但如果咁樣都唔中, 仲可以點?
加碼或者停手 都可以係好選擇.
一切就視乎師兄有幾大執念同堅持

我相信師兄最後都會成功
話唔定下一個Post就已經見師兄中左.

舊 04-28-17, 12:55 AM   #34887
廢‧人一個
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2016
引用:
作者: 蒼穹的天空 查看文章
齋講9000石, 有點空談.
因為事實上, 師兄仲未沒抽到去9000石, 連一半都未到,
平時師兄歐洲, 所以抽得少 沒咩野經驗.

分享俾師兄參考, 等師兄日後好預算...
預20幾單寶5一隻角色, 驚讀心爆死就預多一倍
所以預4~5000幾石就差唔多, 而且通常係頭2日就會All-in完.

當然咁抽法, 要角色真係好想要, 先會咁揼本去抽...
但如果咁樣都唔中, 仲可以點?
加碼或者停手 都可以係好選擇.
一切就視乎師兄有幾大執念同堅持

我相信師兄最後都會成功
話唔定下一個Post就已經見師兄中左.
舊年空境event抽根源式抽左廿pack,7隻5星servert得一隻係根源式
廢‧人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-17, 01:27 AM   #34888
Crazy Gamer

引用:
作者: 廢‧人一個 查看文章
舊年空境event抽根源式抽左廿pack,7隻5星servert得一隻係根源式
小弟以為自己當日8packs先中一隻夠慘情,原來師兄仲慘過小弟
舊 04-28-17, 01:29 AM   #34889
空調

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: fufufu123456 查看文章
小弟以為自己當日8packs先中一隻夠慘情,原來師兄仲慘過小弟
原來我4PACKS 中一隻沖田已經好好彩

舊 04-28-17, 01:33 AM   #34890
Crazy Gamer

引用:
作者: 空調 查看文章
原來我4PACKS 中一隻沖田已經好好彩
小弟唔只系黑仔,仲要衰白痴
因為小弟系空境ev入坑,根本就系冇需要俾呢8packs
小弟入左坑、俾哂錢,然後先上黎呢度俾師兄們點醒:原來呢個世界有樣野叫石號/自選英靈開局
舊 04-28-17, 02:35 AM   #34891
the fool
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
話時話係時候討論下,其實個幾隻新角真係有必要創多兩個職階黎放?

感覺兩個職都好微妙
唔算創,アルターエゴ係CCC入面有o既職,ムーンキャンサー應該都係(未玩到orz)
其實之前我都諗過仲有乜野剋職玩法未出,結果估中左係呢兩個剋法
話時話,會唔會有ビースト用呢?佛陀就唔期待啦

舊 04-28-17, 07:25 AM   #34892
細路翔
The One

雖然咁樣講好欠打,但我發現自己手頭上既5星都係無心插柳噴出黎

最後600石追嫁王都係大.失.敗\/

只能餵兩個杯比四星果隻玩住先算了,反正寶5左

唯有自欺欺人"我單體劍有沖田,尼祿就去做光炮啦"

仲有我d高文多到可以壓左8粒金方出黎(殺意

英國說大家抱團死

此篇文章於 04-28-17 07:33 AM 被 細路翔 編輯。
舊 04-28-17, 08:52 AM   #34893
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
雖然咁樣講好欠打,但我發現自己手頭上既5星都係無心插柳噴出黎

最後600石追嫁王都係大.失.敗\/

只能餵兩個杯比四星果隻玩住先算了,反正寶5左

唯有自欺欺人"我單體劍有沖田,尼祿就去做光炮啦"

仲有我d高文多到可以壓左8粒金方出黎(殺意
唔知講咩好了

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-17, 09:50 AM   #34894
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
20pack先中劍式+1 見咁既情況都唔敢追寶2,當時未改3石1抽,你話幾傷.....
年初4.5pack中多張上寶2,算了結左個心願

有時唔中就係唔中,比你追到都一定好傷.....最緊要係量力而為........

或者改試得閒單抽一兩下,可能有意外收穫

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-17, 10:02 AM   #34895
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: tsddr 查看文章
20pack先中劍式+1 見咁既情況都唔敢追寶2,當時未改3石1抽,你話幾傷.....
年初4.5pack中多張上寶2,算了結左個心願

有時唔中就係唔中,比你追到都一定好傷.....最緊要係量力而為........

或者改試得閒單抽一兩下,可能有意外收穫
當時我初玩,課一單抽不中已經想哭

現在想想果然是太甜了

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-17, 10:32 AM   #34896
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
翔哥...雖然平時真係好想打你...
拍肩...

活動唔係26開
一抽3綠膠數已找

舊 04-28-17, 11:18 AM   #34897
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
我已經係度望佢年尾/下年年頭翻兜

因為以我依家個石數追唔到寶3隻嫁王中左都好少機會派上用場(ry

其實反正都係射斜d非pu 4星點解唔比隻黑乳上或者尼托我(拖走
係追就追到寶5,寶3呢D唔上唔落位只係冇錢既人(即係我)先會咁做因為我只課必得

愛有幾重自己衡量,想當年有人追寶5師匠追到離家出走云云
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-17, 11:43 AM   #34898
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: teealpha 查看文章
係追就追到寶5,寶3呢D唔上唔落位只係冇錢既人(即係我)先會咁做因為我只課必得

愛有幾重自己衡量,想當年有人追寶5師匠追到離家出走云云
通常都係求寶1 (冇財力只求有一), 寶2 (有OC) 同寶5 (有能力突滿)

我從來都冇諗要寶2, 我啲寶2全部都只係射斜嘅結果.

此篇文章於 04-28-17 11:46 AM 被 psidef 編輯。
psidef 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-17, 12:07 PM   #34899
~小鬼~
白虎白虎白白虎

寶3真係唔上唔落,應機冇人用3去做目標
你之後乜都唔好再抽留石留符到下次吧
之前太歐洲,諗住次次都歐太天真

舊 04-28-17, 12:23 PM   #34900
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
愛唔係講架

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 06:16 PM

手機版 | APP版