Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-24-16, 08:58 PM   #27976
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: axe1292 查看文章
我副AC今日試左用人地隻LV100絆10寶5技30黑杯金時(果時未中梅林)
比一下令咒試下火力,
打50萬(只有自己加攻, 無其他強化)

如果果時有梅林應該直接70萬收工
點解咁多人單體寶具英靈都有絆10咁勁

舊 12-24-16, 09:38 PM   #27977
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
點解咁多人單體寶具英靈都有絆10咁勁
金時高都正常,
本身B職就係萬用
金時又開得早
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-16, 09:39 PM   #27978
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
金時終於絆10(第一隻絆10
唔知剣柱仲有幾耐命

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-16, 09:48 PM   #27979
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: axe1292 查看文章
金時高都正常,
本身B職就係萬用
金時又開得早
我覺得都係D全體寶具角色易升D
因為下下素材都要係咁周回
所以你唔想用你都要不斷用到佢地
反而少D機會用到單體角色

但...大家都真係好勤力

舊 12-24-16, 09:54 PM   #27980
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
但...大家都真係好勤力
冇法,呢排唔知做乜玩乜game抽都炒
唯有將怨氣發洩係條觸手度

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-16, 09:56 PM   #27981
axe1292
Game Master
AXE

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
個個都想平安夜送聖誕禮物(物理的)比所羅門王
舊 12-24-16, 09:58 PM   #27982
蛋撻王子
功德完滿

引用:

師兄 同感

尤其最近係2016年既最低潮位 (生活工作人際各種失意)
真係唔瘋狂打機麻醉自己唔掂...
希望2016既霉氣快d過......

我唔係病+忙到神智不清一定會一開波刷足晒要既野....
希望殺柱快d出番黎拯救世人

舊 12-24-16, 10:31 PM   #27983
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
廃棄孔アンドロマリウス「なぜ欲しがる」「もっと もっと吐き出すだいい!」

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-16, 10:32 PM   #27984
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

已經得番1/3命 我諗佢見唔到聽日既陽光
所羅門等死啦

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 12-24-16, 10:39 PM   #27985
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
已經得番1/3命 我諗佢見唔到聽日既陽光
所羅門等死啦
通宵時間沒什麼人打... 這血量看似是600萬... 由早上到現在只打了1/3, 要陷落怎都要中午後, 素材不得意下推得很慢
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-16, 10:51 PM   #27986
axe1292
Game Master
AXE

引用:
作者: digiharuka 查看文章
通宵時間沒什麼人打... 這血量看似是600萬... 由早上到現在只打了1/3, 要陷落怎都要中午後, 素材不得意下推得很慢
我都係當打錢升絆同打定新素材
又快又易仲要只係用30AP
舊 12-24-16, 11:01 PM   #27987
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

點會唔得意
塵丫

ペルソナ5

隨時更新
舊 12-24-16, 11:05 PM   #27988
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

塵真係超缺

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-16, 11:09 PM   #27989
蒼穹的天空
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
打完劍柱, 可能中間再放多個?職ge柱
打所羅門, 希望都係用圍ge方法來打

塵同燈都缺, 繼續去農素材...

舊 12-24-16, 11:10 PM   #27990
蛋撻王子
功德完滿

引用:
點會唔得意
塵丫
引用:
作者: 夜貓 查看文章
塵真係超缺
之前我明明記得用晒d塵
但無端端個倉又有4xx個

應該係之前聖誕箱派番好多?

舊 12-24-16, 11:32 PM   #27991
蛋撻王子
功德完滿

ソロモンさん、無事聖夜を迎えられる!!

搞笑www

舊 12-24-16, 11:57 PM   #27992
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
之前我明明記得用晒d塵
但無端端個倉又有4xx個

應該係之前聖誕箱派番好多?
一來聖誕多,二來第七章後期基本上派大量塵
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-16, 12:06 AM   #27993
psidef

註冊日期: Apr 2007
https://twitter.com/Solomon_Fate

舊 12-25-16, 12:26 AM   #27994
蛋撻王子
功德完滿

玩到無乜心機
乜都試下
絆10大英雄

4圖

唔知爭左d乜野呢..聖杯?w
仲未夠70萬一下
如果南丁轉梅林
我最多都係多20%

同70萬仲有d距離...

舊 12-25-16, 12:37 AM   #27995
天子
weIBetAriTTeR
StElla

有冇師兄掛緊孔明 絆禮可以抱?

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-16, 12:49 AM   #27996
蛋撻王子
功德完滿

我可能太遲拎出黎試了

絆5 無小呼 突滿黑聖杯 200% (先LV1孔明寶具)

早D試出黎既話各位師兄唔駛打2~4 TURNS

舊 12-25-16, 12:57 AM   #27997
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

我個黑聖杯未突滿
不過好過無 即抄先

ペルソナ5

隨時更新
舊 12-25-16, 01:00 AM   #27998
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
現在0章個幾位係未出場, 你話呢?

劍柱現時不多人打... 就算每分鐘5000條消失都要10小時才完....

弓傻都要2-3T才完場, 大概只有綠茶才能1T 完了 (可惜我只有lv 60... 攻太低了)

引用:
我可能太遲拎出黎試了
絆5 無小呼 突滿黑聖杯 200% (先LV1孔明寶具)

早D試出黎既話各位師兄唔駛打2~4 TURNS
我前面不是打了只有綠茶才能 1T完
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-16, 01:02 AM   #27999
蛋撻王子
功德完滿

引用:
我個黑聖杯未突滿
不過好過無 即抄先
我黑聖杯LV較高 攻擊力都加得較多
但如果最後出黎傷害不足既地方可以用小呼同絆值搭救

引用:
我前面不是打了只有綠茶才能 1T完
睇漏左

舊 12-25-16, 01:12 AM   #28000
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

衣 原來我剛剛突滿左
射落去扣97萬

ペルソナ5

隨時更新

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 11:22 PM

手機版 | APP版