Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 25 525 925 975 1015 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1035 1075 1125 1525  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
GN00508771 01:49 AM 11-16-16
題外話
估唔到隻無雙アルトリア既出現條件又要同食有關...你究竟有幾肚餓

作者: 鐵之侍:
你明知還有第7章和2016 聖誕還是要花這麼多抽平常也有機會抽到的角色,怎不能不說你

說到卡數今天弄分期還,數真是嚇壞我,美金真是延貴。。。。

之後還數有排煩
所以就算係課金,都係現金主義最好
蛋撻王子 03:12 AM 11-16-16
今個月又box又預課左3000
再加埋之前既卡數既尾數
岩岩炒完散工放工
明早再番正職...

聽日pickup係傑克真係太好了
GN00508771 07:50 AM 11-16-16
嗯 真的是太好了 可以抽
雷帝.嘉芙 08:36 AM 11-16-16
你明知還有第7章和2016 聖誕還是要花這麼多抽平常也有機會抽到的角色,怎不能不說你

說到卡數今天弄分期還,數真是嚇壞我,美金真是延貴。。。。

之後還數有排煩

以後唔敢

作者: 蛋撻王子:
今個月又box又預課左3000
再加埋之前既卡數既尾數
岩岩炒完散工放工
明早再番正職...

聽日pickup係傑克真係太好了
師兄真係搏命
蛋撻王子 09:26 AM 11-16-16
作者: 雷帝.嘉芙:

師兄真係搏命
要為十二月做好準備
無計 生活逼人 最近又多支出
典型唔食飯都要課

臨入寫字樓4場無心臟
好黑
digiharuka 09:53 AM 11-16-16
以後唔敢

師兄真係搏命
要為十二月做好準備
無計 生活逼人 最近又多支出
典型唔食飯都要課

臨入寫字樓4場無心臟
好黑
兩位師兄, 煩都要講

點都要食飽
雷帝.嘉芙 09:59 AM 11-16-16
作者: digiharuka:
兩位師兄, 煩都要講

點都要食飽
咁食就點都冇得慳ge
唯有期望多d外快, 如果唔係, 12月出乜都唔敢抽了
小嘉 10:17 AM 11-16-16
集定氣等12月,jack應該無人咁傻去抽掛
gingq7 11:25 AM 11-16-16
其實只要唔好手痕抽非限定池或心雄追寶5, 都唔會需要課到無飯開既
樹靈DRYAD 11:30 AM 11-16-16
作者: gingq7:
其實只要唔好手痕抽非限定池或心雄追寶5, 都唔會需要課到無飯開既
都唔一定..有時真係10PACK都唔中PICKUP果隻.....>_<
大破人間 11:36 AM 11-16-16
http://news.fate-go.jp/2016/wtz6ds/
【対応内容】
・聖晶石5個
基本都係以前提過既野
維修前再睇一次先留意到

サポート選択画面にて、選出されたフレンドのリストを任意更新できる機能を追加

大腿欄可以終於可以任意更新大腿LIST
雷帝.嘉芙 11:40 AM 11-16-16
作者: 大破人間:
維修前再睇一次先留意到

サポート選択画面にて、選出されたフレンドのリストを任意更新できる機能を追加

大腿欄可以終於可以任意更新大腿LIST
係咪即係可以不斷f5用返同一隻幫手?
大破人間 11:48 AM 11-16-16
係咪即係可以不斷f5用返同一隻幫手?
理論上係

不過我估應該都要滿足其他條件同規則
例如印象中有一種說法是出現在SUPPORT LIST的條件是近幾小時內登入過的好友(所以個D N日無登入既人唔會出現係SUPPORT LIST)

同埋有人話同一隻大腿連續使用幾次就會暫時消失(無驗證, 唔肯定)
psidef 11:49 AM 11-16-16
作者: gingq7:
其實我每次課都係求一pickup......

如果每次課都要課到有成果, 即係中一pickup, 我相信真係需要課到無飯開.
鐵之侍 12:02 PM 11-16-16
作者: 樹靈DRYAD:
都唔一定..有時真係10PACK都唔中PICKUP果隻.....>_<
回想大約12pack 才中歡樂王那次。。。。。。

但那次還中其他好東西,最慘還是酒吞那次除了她差不多沒好東西出。。。。。。。
蛋撻王子 12:31 PM 11-16-16
無保底既抽

除左金錢上既損失之外
對心靈既打擊先係最大....

尤其係抽左好多PACK連射斜都無隻既時候....

(眾多血淚經驗談
樹靈DRYAD 01:15 PM 11-16-16
回想大約12pack 才中歡樂王那次。。。。。。

但那次還中其他好東西,最慘還是酒吞那次除了她差不多沒好東西出。。。。。。。
我最傷果次大約8定9 pack 先抽到劍式(中間咩都無)
大破人間 01:19 PM 11-16-16
最慘個次西遊活動200抽先中三藏,中途得三隻四星
蛋撻王子 05:46 PM 11-16-16
準備好黑超(防閃

北条加蓮 05:54 PM 11-16-16
準備好黑超(防閃

唔係新鯖有咩好閃
gingq7 05:54 PM 11-16-16
坐等GN幾符出傑克
北条加蓮 05:56 PM 11-16-16
1.16.0更新
樹靈DRYAD 05:59 PM 11-16-16
坐等GN報喜~
GN00508771 06:04 PM 11-16-16
作者: 樹靈DRYAD:
坐等GN報喜~
10連已中

相隔一年 終於做到媽媽

世界充滿希望
樹靈DRYAD 06:06 PM 11-16-16
作者: GN00508771:
10連已中

相隔一年 終於做到媽媽

世界充滿希望
恭喜~
GN果然係唔會令我地失望~~~
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 25 525 925 975 1015 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1035 1075 1125 1525  ... 最後

返回主題版面