Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-16-16, 01:49 AM   #25601
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
題外話
估唔到隻無雙アルトリア既出現條件又要同食有關...你究竟有幾肚餓

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
你明知還有第7章和2016 聖誕還是要花這麼多抽平常也有機會抽到的角色,怎不能不說你

說到卡數今天弄分期還,數真是嚇壞我,美金真是延貴。。。。

之後還數有排煩
所以就算係課金,都係現金主義最好

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 03:12 AM   #25602
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
今個月又box又預課左3000
再加埋之前既卡數既尾數
岩岩炒完散工放工
明早再番正職...

聽日pickup係傑克真係太好了

舊 11-16-16, 07:50 AM   #25603
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

嗯 真的是太好了 可以抽

舊 11-16-16, 08:36 AM   #25604
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
你明知還有第7章和2016 聖誕還是要花這麼多抽平常也有機會抽到的角色,怎不能不說你

說到卡數今天弄分期還,數真是嚇壞我,美金真是延貴。。。。

之後還數有排煩

以後唔敢

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
今個月又box又預課左3000
再加埋之前既卡數既尾數
岩岩炒完散工放工
明早再番正職...

聽日pickup係傑克真係太好了
師兄真係搏命

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 09:26 AM   #25605
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章

師兄真係搏命
要為十二月做好準備
無計 生活逼人 最近又多支出
典型唔食飯都要課

臨入寫字樓4場無心臟
好黑

舊 11-16-16, 09:53 AM   #25606
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
以後唔敢

師兄真係搏命
引用:
要為十二月做好準備
無計 生活逼人 最近又多支出
典型唔食飯都要課

臨入寫字樓4場無心臟
好黑
兩位師兄, 煩都要講

點都要食飽
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 09:59 AM   #25607
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: digiharuka 查看文章
兩位師兄, 煩都要講

點都要食飽
咁食就點都冇得慳ge
唯有期望多d外快, 如果唔係, 12月出乜都唔敢抽了

歡迎pm查詢、預約
舊 11-16-16, 10:17 AM   #25608
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
集定氣等12月,jack應該無人咁傻去抽掛
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 11:25 AM   #25609
gingq7

註冊日期: May 2008
其實只要唔好手痕抽非限定池或心雄追寶5, 都唔會需要課到無飯開既
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 11:30 AM   #25610
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: gingq7 查看文章
其實只要唔好手痕抽非限定池或心雄追寶5, 都唔會需要課到無飯開既
都唔一定..有時真係10PACK都唔中PICKUP果隻.....>_<

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 11:36 AM   #25611
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
http://news.fate-go.jp/2016/wtz6ds/
【対応内容】
・聖晶石5個
基本都係以前提過既野
維修前再睇一次先留意到

サポート選択画面にて、選出されたフレンドのリストを任意更新できる機能を追加

大腿欄可以終於可以任意更新大腿LIST
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 11:40 AM   #25612
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
作者: 大破人間 查看文章
維修前再睇一次先留意到

サポート選択画面にて、選出されたフレンドのリストを任意更新できる機能を追加

大腿欄可以終於可以任意更新大腿LIST
係咪即係可以不斷f5用返同一隻幫手?

歡迎pm查詢、預約
舊 11-16-16, 11:48 AM   #25613
大破人間

引用:
係咪即係可以不斷f5用返同一隻幫手?
理論上係

不過我估應該都要滿足其他條件同規則
例如印象中有一種說法是出現在SUPPORT LIST的條件是近幾小時內登入過的好友(所以個D N日無登入既人唔會出現係SUPPORT LIST)

同埋有人話同一隻大腿連續使用幾次就會暫時消失(無驗證, 唔肯定)
舊 11-16-16, 11:49 AM   #25614
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: gingq7 查看文章
其實我每次課都係求一pickup......

如果每次課都要課到有成果, 即係中一pickup, 我相信真係需要課到無飯開.

舊 11-16-16, 12:02 PM   #25615
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
都唔一定..有時真係10PACK都唔中PICKUP果隻.....>_<
回想大約12pack 才中歡樂王那次。。。。。。

但那次還中其他好東西,最慘還是酒吞那次除了她差不多沒好東西出。。。。。。。

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 12:31 PM   #25616
蛋撻王子
功德完滿

無保底既抽

除左金錢上既損失之外
對心靈既打擊先係最大....

尤其係抽左好多PACK連射斜都無隻既時候....

(眾多血淚經驗談

舊 11-16-16, 01:15 PM   #25617
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

引用:
回想大約12pack 才中歡樂王那次。。。。。。

但那次還中其他好東西,最慘還是酒吞那次除了她差不多沒好東西出。。。。。。。
我最傷果次大約8定9 pack 先抽到劍式(中間咩都無)

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
舊 11-16-16, 01:19 PM   #25618
大破人間

最慘個次西遊活動200抽先中三藏,中途得三隻四星
舊 11-16-16, 05:46 PM   #25619
蛋撻王子
功德完滿

準備好黑超(防閃

舊 11-16-16, 05:54 PM   #25620
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

引用:
準備好黑超(防閃

唔係新鯖有咩好閃

舊 11-16-16, 05:54 PM   #25621
gingq7

註冊日期: May 2008
坐等GN幾符出傑克
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 05:56 PM   #25622
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

1.16.0更新

舊 11-16-16, 05:59 PM   #25623
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

坐等GN報喜~

火紋
舊 11-16-16, 06:04 PM   #25624
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
坐等GN報喜~
10連已中

相隔一年 終於做到媽媽

世界充滿希望

舊 11-16-16, 06:06 PM   #25625
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

引用:
作者: GN00508771 查看文章
10連已中

相隔一年 終於做到媽媽

世界充滿希望
恭喜~
GN果然係唔會令我地失望~~~

火紋

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 06:08 AM

手機版 | APP版