Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 05-08-11, 09:44 PM   #251
Einhander
God of Gamer
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
今晚好似好焗
睇黎要開冷氣了

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線  
舊 05-10-11, 02:33 PM   #252
不死身的出木杉
Ultimate Gamer
/人 ◕ω ◕人\

註冊日期: Aug 2004

這會不會太扯....?
不死身的出木杉 目前離線  
舊 05-10-11, 02:35 PM   #253
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
呢個topic開呢做乜?
香港都冇風冇雨打o既

舊 05-10-11, 02:37 PM   #254
James7s
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 不死身的出木杉 查看文章

這會不會太扯....?
這裡是香港、這裡有李嘉誠。

Disclaimer: All the statement of this post is consider as fictional. Contains of this post should not be used in any legal action nor as evidence. The author of this post does not take any legal responsibility to any people that follow this statement.
免責條款︰此文章之所有內容應被視作虛構。文章之內容並不應被使用於任何法律行動或作為證據。本文之作者對跟從本文章指示之任何人士一律不負任何法律負任。
免責声明書:このポストの全て内容が虚構的と考えであります。ポストの内容が法律行動に使いなりません。まだは証拠になりません。このポストの著者が読者と使用者に全ての法律責任を受けません。
James7s 目前離線  
舊 05-10-11, 02:45 PM   #255
cyberfox
凡骨

註冊日期: Nov 2002
見到艾利哩個名.....
我又往糟糕的地方想了orz

PAD: ID 236 040 314
SB: ID 150 938 312
Line ID: cyberfox825
cyberfox 目前離線  
舊 05-10-11, 03:16 PM   #256
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
力牆都掂唔到就掉頭走了

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線  
舊 05-10-11, 05:54 PM   #257
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: W!LL 查看文章
力牆都掂唔到就掉頭走了
未知,可能今年力場範圍又擴大左
stcdavidhk 目前離線  
舊 05-10-11, 06:12 PM   #258
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
下面02區有力場topic...無謂又係到講比人話啦
BlackWing 目前離線  
舊 05-13-11, 05:49 AM   #259
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
黃色暴雨警告信號 ( 2011 年 05 月 13 日 05 時 30 分 )

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線  
舊 05-13-11, 08:58 AM   #260
luna_178
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2010
宜家成條雨區貫穿港島...
luna_178 目前離線  
舊 05-13-11, 10:50 AM   #261
艾老伯
Insane Gamer

http://gaforum.org/showthread.php?t=206348

其實 VOL2 未完
艾老伯 目前離線  
舊 05-13-11, 10:52 AM   #262
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
今朝搭搭吓巴士忽然落番大雨, 巴士即刻死火, 要轉搭第二架車, 攪到遲到......... (雖然我平時都成日遲)
ahleung 目前離線  
舊 05-13-11, 11:00 AM   #263
小白熊
Ultimate Gamer
冬眠中

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagJumbo Bear Bear
引用:
作者: 艾老伯 查看文章
2011 重新計吧
小白熊 目前離線  
舊 05-14-11, 02:31 AM   #264
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
今朝坐丁丁返工都幾過癮, 上車果陣太陽猛烈, 熱到飛起
搭搭下開始天陰陰, 到差唔多落車就落雨, 即刻涼哂

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線  
舊 05-26-11, 11:37 AM   #265
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
桑 達 已 增 強 為 超 強 颱 風 。 在 上 午 十 時 , 桑 達 集 結 在 馬 尼 拉 以 東 約 570 公 里 , 預 料 向 西 北 或 西 北 偏 北 移 動 , 時 速 約 16 公 里 , 大 致 移 向 呂 宋 北 部 。

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線  
舊 05-26-11, 11:40 AM   #266
機動盜賊首領-電

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
力場要準備開動了

機動盜賊首領-電 目前離線  
舊 05-26-11, 11:41 AM   #267
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
作者: 機動盜賊首領-電 查看文章
力場要準備開動了
不嬲都著住架啦

舊 05-26-11, 11:50 AM   #268
埃及使者
玻璃般的存在

睇個勢似乎仲有得再增強咁....

GGF - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線  
舊 05-26-11, 12:24 PM   #269
clanyuen1
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
XBox Live Gamertagclan3
下星期三送傢俬,千祈唔好落雨呀。

放心!高空工作,1人工作,10號風球出事你都有份,但公司唔保,
住戶是神,不得反抗...
clanyuen1 目前離線  
舊 05-26-11, 10:12 PM   #270
埃及使者
玻璃般的存在

>NGP指6月2號有1個熱帶風暴或更強的熱帶氣旋系130E附近形成,并向西北偏西移動,有機會移入南海

友壇見到借黎先

GGF - 棄坑

埃及使者 目前離線  
舊 05-27-11, 12:05 AM   #271
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: clanyuen1 查看文章
下星期三送傢俬,千祈唔好落雨呀。
下星期四我考試...

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線  
舊 05-27-11, 12:13 AM   #272
cyberfox
凡骨

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: HONDA 查看文章
下星期四我考試...
下星期五我考試

PAD: ID 236 040 314
SB: ID 150 938 312
Line ID: cyberfox825
cyberfox 目前離線  
舊 05-27-11, 12:19 AM   #273
愛鰻魚的貓
Crazy Gamer
(/_\)ヒ西...

註冊日期: Apr 2007
下星期四至端午節要搬屋 /\

舊 05-27-11, 12:57 AM   #274
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
>NGP指6月2號有1個熱帶風暴或更強的熱帶氣旋系130E附近形成,并向西北偏西移動,有機會移入南海

友壇見到借黎先
Link??

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線  
舊 05-27-11, 10:10 AM   #275
艾老伯
Insane Gamer

呢個時間大氣環流配置都未 favor 打風啦
五月就想有風打
真係難服待
當然你可以走去菲律賓、關島、雅蒲島、台灣住
包你次次一有風生出黎都有風打

舊野西到呢個位
已經俾多
強求有咩用呢
如果咁都係力場
寧願下次堆風索性係極東面轉向
唔入天文台預報範圍
連提都唔洗提
咁對大家係好事
唔洗咁迷信

相反咁睇
個風西到呢個位
證明今次既風都係好似上幾年咁偏西形成
移動、位置、轉向點亦較西
今年個高壓同舊年比冇咁過份強大
一旦個環境配置得當
要打風唔難
只係等機會

搵工都要等啦
打風唔洗等咩
俾耐性等下啦各位大帝

邊個會知其實高壓接連受三條槽打擊變形搞到轉向先
更何況
舊野係超颱
就算來襲你都驚啦

話台灣得力場庇佑冇事既人
必須知道一個事實
個風係超級颱風
風圈同環流都大
佢經過台灣以東海域果陣同台灣距離唔係太遠
大半個台灣都將會被籠罩於風暴之下
我真係睇唔到有幾庇佑了

>NGP 指 6 月 2 號有 1 個熱帶風暴或更強的熱帶氣旋系 130E 附近形成
>並向西北偏西移動
>有機會移入南海

電腦數值逢親大過 72 小時都誤差極高
加上 NGP 係 Northern 同 Eastern bias 極重既電腦數值模式
睇過就算啦
可以最後乜都冇

此篇文章於 05-27-11 10:20 AM 被 艾老伯 編輯。
艾老伯 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Dance Evolution Arcade 香港 location test 2012/3/6~2012/3/12 tung999 街機遊戲討論版 101 07-11-13 11:58 PM
[多機種] Winning Eleven 2012 / Pro Evolution Soccer 2012 neo 電視遊戲討論版 236 03-24-12 08:09 PM
陳太補選進入立法會 VOL2 (梁 振 英 輕 薄 陳 太 「 皮 薄 嘴 尖 」) IamO ~清談館~ 383 12-15-07 01:31 PM

現在的時間是 04:12 AM

手機版 | APP版