Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-20-07, 11:14 AM   #1
RPG之鬼
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
Ace Combat 6 解放への戦火 [已售]

http://plaza.rakuten.co.jp/soutahouse/diary/20070320/
XBOX360「エースコンバット6 解放への戦火」2007年!!

唔係下?
咁即係叫我唔買360唔得啦!

??????
原本個POST唔係neo2046既咩?
點解我QUOTE後會變成我既

此篇文章於 10-31-07 06:59 PM 被 RPG之鬼 編輯。
RPG之鬼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-07, 11:30 AM   #2
tylau

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDkeithlau81
嘩....諗佢唔到係360版唔係PS3版喎
tylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-07, 11:36 AM   #3
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
真係想佢唔到~
唔知同之前BandaiNamco社長寫感謝詞比Xbox360版的idol master fans有無關?

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-07, 11:36 AM   #4
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
會唔會好似RR咁...到時Ace Combat 7就係PS3版?
Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-07, 11:38 AM   #5
tylau

PSN  IDkeithlau81
引用:
作者: Metal Gear NT 查看文章
會唔會好似RR咁...到時Ace Combat 7就係PS3版?
正想講... 仲要基本上隻GAME係一樣...
tylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-07, 11:42 AM   #6
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
果然富不過3代...
日本廠商們開始想焗360嚮日本既市場...?

如果6=360版,7=PS3版
namco會將多一個自己親手整出黎既系列玩完

メモリはプライスレス
My Trophy Road

此篇文章於 03-20-07 12:07 PM 被 草薙さん 編輯。
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-07, 12:05 PM   #7
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: KUSANAGI 草薙 查看文章
果然富不過3代...
日本廠商們開始想焗360嚮日本既市場...?

如果6=360版,7=PS3版
namco會將多一個自己親手整出黎既系統玩完

>>如果6=360版,7=PS3版
真係唔知話好定唔好...唔想有咁多機...
反過來咁樣諗
會唔會係日本廠覺得日本市場已唔得食
所以想擴闊海外市場呢?

舊 03-20-07, 12:07 PM   #8
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
>>如果6=360版,7=PS3版
真係唔知話好定唔好...唔想有咁多機...
反過來咁樣諗
會唔會係日本廠覺得日本市場已唔得食
所以想擴闊海外市場呢?
咁都可以整所謂既加強版
當時PS3公佈果隻RR叫7而唔係6加強版我已經嚇左跳

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-07, 12:17 PM   #9
Hunter

註冊日期: Jan 2002
1-4代都有玩
今次等佢平d 先入

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-07, 12:26 PM   #10
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
??????
原本個POST唔係neo2046既咩?
點解我QUOTE後會變成我既
因為唔想開post囉
唔想好似成日成版開post o既都係o個三兩個人
攪到有D人以為淨係版主先可以開post
其實個個都可以開post o架嘛

放心
頭post o個個唔駛負責 update o既
neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-07, 12:57 PM   #11
LKC

註冊日期: Nov 2006
Ace Combat 6必玩~
希望有online 對戰

期待正式公佈~
LKC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-07, 01:00 PM   #12
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
早排外國website話namco有個一向係PS系主機exclusive的系列會投奔xbox360, 原來係指呢ac.
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-07, 01:25 PM   #13
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: Hunter 查看文章
1-4代都有玩
今次等佢平d 先入
oh, 你miss左最正既第5集!
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-07, 01:27 PM   #14
ahleung
The One
Bannnned

回番主題,

其實係咪俾blockbuster單野迫到要提早公佈?
舊 03-20-07, 05:00 PM   #15
terry bogard
Game Master

註冊日期: Mar 2006
原來呢隻都有ps3版, 不過發售日未定
terry bogard 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-07, 05:02 PM   #16
steve

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: terry bogard 查看文章
原來呢隻都有ps3版, 不過發售日未定
邊度有講?
steve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-07, 05:03 PM   #17
terry bogard
Game Master

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: steve 查看文章
邊度有講?

咪就係up得出就up 嗰個網站
terry bogard 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-07, 05:31 PM   #18
小魔九
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2006

獨佔

此篇文章於 03-20-07 08:56 PM 被 neo2046 編輯。
小魔九 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-07, 05:36 PM   #19
hk_boy
Ultimate Gamer
諸行無常 諸法無我

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDSwitch
Nintendo Switch IDPS Vita
3DS Friend Code0123 4567 8900
PSN  IDXBox one
XBox Live GamertagPlayStation 4
引用:
作者: 小魔九 查看文章
獨佔
訪問...獨佔...

學下日文把~啦~

日本(本州)縱斷した,オレは~!
遙かなる時空,異形の月!
セガサミーホールディングス株式会社
hk_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-07, 05:38 PM   #20
小魔九
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: hk_boy 查看文章
訪問...獨佔...

學下日文把~啦~
學緊....初班....請原諒
小魔九 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-07, 05:39 PM   #21
ahleung
The One
Bannnned

引用:
作者: hk_boy 查看文章
訪問...獨佔...

學下日文把~啦~
唔使咁寸既.....

對應主機果道剩係寫XB360都係一個值得注意既地方.
舊 03-20-07, 05:43 PM   #22
hk_boy
諸行無常 諸法無我

XBox Live GamertagPlayStation 4
引用:
作者: 小魔九 查看文章
學緊....初班....請原諒
加油~吧~!!

舊 03-20-07, 05:52 PM   #23
hk_boy
諸行無常 諸法無我

引用:
作者: ahleung 查看文章
唔使咁寸既.....

對應主機果道剩係寫XB360都係一個值得注意既地方.
你覺得幾寸咪幾寸囉~!!

就算寸都唔關閣下事~!!

舊 03-20-07, 06:57 PM   #24
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
大軍vs大軍...?
咁組team online battle都應該走唔甩啦
不過睇圖好似同PS2版差唔多咁o既
Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-07, 07:06 PM   #25
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:
作者: Metal Gear NT 查看文章
大軍vs大軍...?
咁組team online battle都應該走唔甩啦
不過睇圖好似同PS2版差唔多咁o既
組team正呀,如果有得自己edit埋軍旗仲正,到時組隊預埋我

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 02:12 AM

手機版 | APP版