Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-23-18, 07:54 PM   #151
kanone
Game Master

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Kain 查看文章
係?立過下d女都幾劣質
由手機版發出
重點係配音
kanone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-18, 08:31 PM   #152
Hunter
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002

我印象中呢個youtube channel 好少咁狠批一隻game

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-18, 09:30 PM   #153
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: Hunter 查看文章

我印象中呢個youtube channel 好少咁狠批一隻game
佢已經唔算踩得盡w
以家等睇平民伏game評出片, 果邊每次插伏game真係不遺餘力
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-18, 09:52 PM   #154
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
除左可以瘋狂攻擊Super Fumina下半身有咩好玩

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-18, 09:55 PM   #155
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
引用:
作者: 麥C 查看文章
剛剛九龍城全新$380、模型$650,之後朋友話深水埗$355
應該好快去到$2xx
YEAH , 歡迎報價。

之前 HK PSN $509 , 實體版 $ 459 >>> ???

早買早享受,遲買平一舊/兩舊/幾舊。

PS系總共 5826隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,341
全球最佳排名10771,11717 ,https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html
風間鈴木仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-18, 10:39 PM   #156
jeffyen83
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: HakiK 查看文章
佢已經唔算踩得盡w
以家等睇平民伏game評出片, 果邊每次插伏game真係不遺餘力
樓上果個game評做得好d
平民為插而插,純粹個人情緒主導
而且睇到平民為左趕出片,隻隻game玩小小扮代表
jeffyen83 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-18, 12:11 AM   #157
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
https://psnprofiles.com/trophies/778...666?lang=zh-tw

通過獎勵任務
通過所有的獎勵任務

這個是指全S級
還是所有女生清哂之後
會有後期追加關? (真的是當女女玩的 ,全劇情全聽

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-18, 02:06 PM   #158
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
岩岩行完旺角,SSP
個價都仲喺企得好硬4xx
樓上3xx果啲價見唔到

其實唔介意買隻黎玩下
因為今年最糞嘅一定唔喺佢
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-18, 04:36 PM   #159
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-18, 05:26 PM   #160
強殖裝甲加爾巴
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2005
Nintendo Switch IDSW-1641-9509-2409
PSN  IDtofurugawa
XBox Live Gamertagtofurugawa
Bandai game屌都費事

舊 06-24-18, 05:33 PM   #161
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
普通版amazon連運費都未過5千yen
唔貪心插到落2舊水可能會買

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-18, 05:58 PM   #162
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
岩岩行完旺角,SSP
個價都仲喺企得好硬4xx
樓上3xx果啲價見唔到

其實唔介意買隻黎玩下
因為今年最糞嘅一定唔喺佢
由手機版發出
香港個價唔會反映呢樣野
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-18, 07:35 PM   #163
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
Bandai真係能人所不能,已經玩爛左vs系列,g gen,機戰,連GB都整爛埋。
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-18, 09:54 PM   #164
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
重有gbo2 等爛,期待

舊 06-24-18, 09:57 PM   #165
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
其實我等佢出返隻RPG
有無同志?
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-18, 10:49 PM   #166
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
垃圾廠出垃圾game正常,係估唔到佢可以停頓兩秒都夠膽死拎出黎賣咁癲

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 06-24-18, 10:51 PM   #167
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
唔講糞gameplay

其實堅唔明個畫面成日停點解都敢拎出黎賣

舊 06-24-18, 10:57 PM   #168
jeffyen83

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: Lamsze 查看文章
其實我等佢出返隻RPG
有無同志?
Ps2果隻?
呢隻正呀,自己砌機同武器
但記得後期去到月球d卒都有機會秒到自己
jeffyen83 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-18, 02:16 AM   #169
1pi

註冊日期: Aug 2013
wink

引用:
作者: HakiK 查看文章
[YOUTUB]LhbUnbO7QAU[/YOUTUBE]
GamePlayHK嗰條片,正過X民遊戲嗰條片 好多。

1pi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-18, 06:38 AM   #170
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: Lamsze 查看文章
其實我等佢出返隻RPG
有無同志?
引用:
作者: jeffyen83 查看文章
Ps2果隻?
+1

雖然已經唔多記得故事內容 但戈陣玩得幾過癮
一上左宇宙、卒仔突然超強化+1

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-18, 07:54 AM   #171
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
笨大開發技術廢就一定
學人用新引擎但又舞唔掂咪搞到咁
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-18, 08:03 AM   #172
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 1pi 查看文章
GamePlayHK嗰條片,正過X民遊戲嗰條片 好多。

高下立先
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-18, 09:00 AM   #173
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: fortel 查看文章
高下立先
完全同意

其實一直都好唔鐘意果個X民遊戲
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-18, 09:35 AM   #174
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: jeffyen83 查看文章
Ps2果隻?

呢隻真係正.... 中後期唔記得用ZZ定邊隻, 一開波已經可以開大範圍攻擊, 好多時對家D卒未出招已經玩完.

不過D機體同遊戲流程唔多配合....一開頭見到對面隻rx-78係威係勢, 到你拿到rx-78果時, 好快已經週街都係0080之後果D機..... 至少都俾我隻元祖威多一陣喇唔該

我唔記得上月球後D卒係咪超強....不過都可以爆到機, 而且印象中唔算太難.

此篇文章於 06-25-18 09:37 AM 被 wing 編輯。
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-18, 09:36 AM   #175
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 野良猫 查看文章
笨大開發技術廢就一定
學人用新引擎但又舞唔掂咪搞到咁
買完namco 返去都唔好好利用下. 我印象中真係只得ps2一隻one year war 有落名係由Namco整.

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:00 PM

手機版 | APP版