Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-21-19, 07:50 PM   #76
紫紅豆
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: 希望號 查看文章
葵芳炒到$498, 不了
明天大量貨,就算今天買了也未可即玩到,還下載更新中
紫紅豆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-19, 08:10 PM   #77
khlau
Junior Member

註冊日期: Jan 2006
信和都炒到499

Sent from my iPhone using Gaforum
khlau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-19, 09:12 PM   #78
紫紅豆
Crazy Gamer

原來跳過畫面後,不能回看,而人聲一選了,也不能改,所以大家一開始要小心選擇
舊 02-22-19, 01:26 AM   #79
風間鈴木仁
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
https://game.watch.impress.co.jp/doc...w/1170998.html

有翻譯,有圖睇,PV,Review 。

Anthem全てがアタッカーの緩い共闘プレイと世界観が魅力! BioWareの新しいチャレンジにして、ポテンシャルを感じさせるアクションRPG

ジャンル:アクションRPG
発売元:EA
開発元:BioWare
プラットフォーム:PS4Xbox OneWindows PC
価格:8,424円(税込)
発売日:2019年2月22日

PS系總共 5826隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,341
全球最佳排名10771,11717 ,https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html
風間鈴木仁 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-19, 09:40 AM   #80
padage
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2016
雷作都有得炒?
padage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-19, 11:11 AM   #81
HunterXXX
Junior Member

註冊日期: Feb 2018
暫時玩了幾場故事及自由模式, 未有斷綫或bug出現,load感覺快左(slim PS4)
由手機版發出
HunterXXX 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-19, 01:27 PM   #82
紫紅豆
Crazy Gamer

在水底飛行玩到有些想嘔,轉到頭暈,看來不太合我玩,
玩落有些像天命般,

此篇文章於 02-22-19 01:39 PM 被 紫紅豆 編輯。
舊 02-22-19, 02:35 PM   #83
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 紫紅豆 查看文章
在水底飛行玩到有些想嘔,轉到頭暈,看來不太合我玩,
玩落有些像天命般,
我天命都會想嘔⋯⋯
以為第三身會舒服啲添
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-19, 03:02 PM   #84
Squalllg
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: padage 查看文章
雷作都有得炒?
?雷? 劣評?

舊 02-22-19, 03:21 PM   #85
padage

註冊日期: Nov 2016
引用:
作者: Squalllg 查看文章
?雷? 劣評?
幾乎全部媒體都比6.5分
padage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-19, 03:33 PM   #86
紫紅豆
Crazy Gamer

雷作又不至於,都是做任務賺錢和經驗升級買裝備,
都是那些基本,沒太吸引,可以一玩,如手上有其它或可跳過,
下月超多大作
舊 02-22-19, 03:36 PM   #87
紫紅豆
Crazy Gamer

引用:
作者: iu fu pig 查看文章
我天命都會想嘔⋯⋯
以為第三身會舒服啲添
由手機版發出
天命可說是我唯一玩到不暈的第一身game,可惜地圖太重複
舊 02-22-19, 04:51 PM   #88
Squalllg
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: padage 查看文章
幾乎全部媒體都比6.5分
唉 期待已大 希望更新有改進

舊 02-22-19, 05:12 PM   #89
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
用緊PSO+SSD打到10LV
暫時未預過BUG, 戰鬥流暢, LOADING尚可接受, 都係LOAD一次長既入到大地圖就唔洗再LOAD
呢隻GAME合作都幾重要, 有時要一班守點一班清怪
或者要拉怪露弱點等隊友打
夜D先有FD一齊玩到時應該會更加正

舊 02-22-19, 07:11 PM   #90
iu fu pig
塵埃...

引用:
天命可說是我唯一玩到不暈的第一身game,可惜地圖太重複
近年玩嘅射擊遊戲,BF/COD都都無醉
就算同樣開放世界嘅爸打land2都無

但喺天命每次開game都醉,醉到想嘔果隻
暫時見各區都炒,睇定啲先,岩岩忍唔到睇一陣實況都有小小醉
由手機版發出
舊 02-22-19, 11:11 PM   #91
ps4boy

註冊日期: Mar 2016
Co.op玩到完?

舊 02-23-19, 12:48 AM   #92
GP03D

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
我玩呢隻又冇野喎,destiny第一身個d我都全部玩唔到。。。

玩咁耐冇斷過線,係hang過一次機,已經比demo好好多

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-19, 06:24 PM   #93
紫紅豆
Crazy Gamer

引用:
作者: iu fu pig 查看文章
近年玩嘅射擊遊戲,BF/COD都都無醉
就算同樣開放世界嘅爸打land2都無

但喺天命每次開game都醉,醉到想嘔果隻
暫時見各區都炒,睇定啲先,岩岩忍唔到睇一陣實況都有小小醉
由手機版發出
我就雙反,BF,COD那類有買但真的沒法玩,醉還好,
我真的頭暈和想嘔,要閉目幾分鐘先可回復,
說回這game,只要飛行時不是不停轉動,是玩到的,
可惜一回機地會變第一身視點
舊 02-23-19, 06:34 PM   #94
iu fu pig
塵埃...

引用:
我就雙反,BF,COD那類有買但真的沒法玩,醉還好,
我真的頭暈和想嘔,要閉目幾分鐘先可回復,
說回這game,只要飛行時不是不停轉動,是玩到的,
可惜一回機地會變第一身視點
嘔就唔會,不過玩完會醉好耐,
第一身醉真喺無得預測,

岩岩出信和見唔到呢隻賣
由手機版發出
舊 02-25-19, 10:12 AM   #95
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
暫時到14lv,戰力13x
就算打困難都唔會特別跌好多勁裝、反而係愈高lv就自然會開始跌藍裝
除左loading太多同埋次次接新故事任後都要係城跑之外
Gameplay 其實唔錯
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-19, 10:12 AM   #96
雷火武
ワールド・エンド

玩暴風號
其實似玩法師多過持槍士兵
舊 02-25-19, 02:07 PM   #97
JoJo

註冊日期: May 2002
Wii U IDGiogioLeung
PSN  IDGiogioLeung
XBox Live GamertagG i o g i o
引用:
作者: 雷火武 查看文章
玩暴風號
其實似玩法師多過持槍士兵
所以我玩ironman
JoJo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-19, 08:43 PM   #98
Hextor

註冊日期: Feb 2008
呢隻GAME真係比EA拖累
各大網站/YOUTUBE CHANNEL一致劣評
好似個個都當隻GAME殺父仇人咁X
但係LOOT SHOOTER黎講起碼夠爽快
玩得開心過未PATCH既DESTINY2同DIVISION先....

咁搞法真係驚BIOWARE收皮
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-19, 08:51 PM   #99
雷火武
ワールド・エンド

某d bug 可以patch 改善
但system 野就無計
最大問題對我來講都係loading
但戰鬥上四款機甲特色唔同、而且打高難度都要有裝有技術
應該都可以玩到3月中/尾出大作先轉game

前排horizon zero dawn 特價我50個鐘白金左已經封印
係靚係系統好不過Pve game 都係連機先好玩

仲有得刷爆

此篇文章於 02-25-19 08:53 PM 被 雷火武 編輯。
舊 02-25-19, 10:19 PM   #100
iu fu pig
塵埃...

好多人話唔好玩, 但係出面街炒到好貴啊,甚至無貨

證明香港人真係咩都炒一餐⋯⋯

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
beatmania IIDX 討論區 18th style - 18 Resort Anthem 即將登陸香港 Marco 街機心得交流討論區 983 01-30-14 05:42 AM
[動畫] BIOWARE「Dragon Age: Dawn of the Seeker」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 13 01-22-12 05:55 AM
Mass Effect (by bioware) [已售] neo2046 電視遊戲討論版 151 01-18-10 10:44 PM
[Rumor] BioWare working on KotOR 3? 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 06-07-08 12:22 AM

現在的時間是 10:06 AM

手機版 | APP版