Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 10-21-09, 07:31 PM   #201
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
引用:
作者: 十六夜賂 查看文章
下次D樓全部改做8樓咪唔駛煩
1.8樓
2.8樓
3.8樓

anyone 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-09, 07:35 PM   #202
God of Gamer
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: anyone 查看文章
1.8樓
2.8樓
3.8樓
8樓
88樓
888樓
8888樓
88888樓
888888樓

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-09, 08:15 PM   #203
mok
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
mok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-09, 08:23 PM   #204
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
下次D樓全部改做8樓咪唔駛煩
膠登有個好提議, 好似酒樓o甘好咩廳咩室就唔洗煩
martinnitram 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-09, 09:17 PM   #205
十六夜賂
Crazy Gamer
Surmise

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: martinnitram 查看文章
買之前簽定生死狀,
如果改名太騎呢,搞到救護車/消防員搵唔到而延誤拯救,
一律自己負責

舊 10-21-09, 10:59 PM   #206
Y.Bird
度日如日

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code1676 3642 5459
引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
8樓
88樓
888樓
8888樓
88888樓
888888樓
笑了!

引用:
真係有機...。

隱藏、二周目、儲齊裝備、獎杯等都放棄了啦,
因為跟本唔夠時間打機,
買一隻爆一隻都好難...。
Y.Bird 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-09, 11:01 PM   #207
艾莉娜
♪↓加里/陽子↑♬

註冊日期: Aug 2004
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
8樓
88樓
888樓
8888樓
88888樓
888888樓
係咪叫我?

舊 10-21-09, 11:01 PM   #208
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
記住呢d大龍鳳
改咩名都好都唔係預香港人玩

舊 10-22-09, 12:08 AM   #209
martinnitram
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
買之前簽定生死狀,
如果改名太騎呢,搞到救護車/消防員搵唔到而延誤拯救,
一律自己負責
都有回覆話救火時唔知點去
引用:
=======================
而家全棟大廈發生大火, 我地逐層搜索

報告, 37樓 CLEAR!
報告, 38樓 CLEAR!
報告, 39樓 CLEAR!
報告, 60樓 CLEAR!

喂~40樓仲未派人上去咩
好似上面巴打講...........
XX座朱雀樓金室
XX座紫金樓寶玉室

A:報告,朱雀樓金室人啊, 請派人
B:ROGER, 幾樓啊,
A:朱雀啊
B:幾樓啊X你,
A:朱雀樓金室
B:即係邊層啊?
A:紫金樓下面個層啊, 你係邊啊
B:青龍樓啊
報告:20 樓有人危坐窗口,我而家準備係天台游繩落去。
師兄,準備 40 樓層長度既繩畀我!
彭!

http://forum1.hkgolden.com/view.aspx...1933819&page=2
martinnitram 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-09, 11:04 AM   #210
smalltung

註冊日期: Apr 2004

舊 10-23-09, 11:12 AM   #211
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003

舊 10-23-09, 11:36 AM   #212
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
你以後去搵朋友要記好多野......

舊 10-23-09, 02:01 PM   #213
smalltung

超強的中國公車司機!!(圖)

舊 10-23-09, 05:11 PM   #214
Nelly

註冊日期: Oct 2008
個軚盤好潮
竟然折左個圓環

Nelly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-09, 05:28 PM   #215
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
我就唔敢座~
DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-09, 06:08 PM   #216
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
好明顯有心掛個圈上身
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-09, 07:10 PM   #217
野良猫
肥倫

佢做完個v字手勢後應該仲有張炒車圖先啱喎
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-09, 09:03 PM   #218
phil077

註冊日期: Jan 2002

WINDOWS 7 限定漢堡

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-09, 09:34 PM   #219
smalltung

舊 10-23-09, 10:39 PM   #220
\ot_to/

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
引用:
作者: phil077 查看文章

WINDOWS 7 限定漢堡
其實每一塊扒都好薄
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-09, 11:08 PM   #221
野良猫
肥倫

嗰兩條友嘅表情好得
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-09, 11:09 PM   #222
Nelly

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: smalltung 查看文章
四隻一樣的碟竟然唔同價
奸商 m9

Nelly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-09, 10:11 AM   #223
\ot_to/

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
引用:
作者: Nelly 查看文章
四隻一樣的碟竟然唔同價
奸商 m9
其實香港HXV都有咁既情況發生, 尤其係幾個promotion同時進行既時候

我通常揀最平果隻買
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-09, 10:19 AM   #224
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
可能一隻個盒崩o既,一隻隻碟花o既,一隻跳線o既,最貴o個隻先係正常o既

魔戒個gif...完全係淫笑

舊 10-24-09, 10:20 AM   #225
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
其實我一直都有諗過 幾隻唔同價呢招應該幾work
令到顧客擔心遲買而變左買貴左 就令人猶疑不決地即刻買

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 09:48 PM

手機版 | APP版