Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-26-17, 07:51 PM   #9801
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: ShinDou 查看文章
試完,射回避唔到喎,雖然我得4隻射回,但你多1隻都係多20%回咋麻,我俾人打8,90%架喎,佢打咩隊呀﹖

佢個陣係 THE END,EUREKA,大神氣流,00Q,盾創性,已經冇安琪但都係未出手就死晒,我已經出埋ZZFA,但中左異常都唔夠快郁
唔齊機與其夾硬砌一隊
不如用死buff destinyor盾創counter算啦
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-17, 07:52 PM   #9802
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
其實有冇人打到挑戰NEW COMER 超級﹖要同佢1樣配置再快過佢出招先過到﹖佢齊3隻1千神BUFF機既

上級我殺剩隻安琪磨左成個字先打得中佢個分身 @@

超級就打唔到了,俾THE END射到郁唔到

此篇文章於 09-26-17 08:01 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-17, 07:53 PM   #9803
ShinDou

我都想用死BUFF DESTINY,不過我冇呢,盾創更加冇啦
舊 09-26-17, 08:03 PM   #9804
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
其實有冇人打到挑戰NEW COMER 超級﹖要同佢1樣配置再快過佢出招先過到﹖佢齊3隻1千神BUFF機既

上級我殺剩隻安琪磨左成個字先打得中佢個分身 @@

超級就打唔到了,俾THE END射到郁唔到
有拳輪迴一開始秒咗佢黑膠,之後就係網球嬌娃一野啪死晒。
不過超級的話真31會快過網球,真31條線用炮灰送頭就得
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-17, 08:05 PM   #9805
dragonar226

引用:
其實有冇人打到挑戰NEW COMER 上級同超級﹖要同佢1樣配置再快過佢出招先過到﹖佢3個陣都齊3隻1千神BUFF機既
個上級超級都無裝v-parts,出拳隊用新美少年掃左eureka同the end之後收割就得
舊 09-26-17, 08:07 PM   #9806
ShinDou

冇拳輪回呀,係喎,新美少年早排我都有升黎用,試下先,THANKS XD

用新美少年CRI隊過左了,1開波秒晒EUREKA同THE END THANKS XD

下次試下用美少年打下街果D先 @@

堅喎真係打到 XD 咁而家唔驚了

此篇文章於 09-26-17 08:21 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-26-17, 11:39 PM   #9807
ShinDou

原來THE END識雙SPEED既話快唔過佢
舊 09-27-17, 09:02 AM   #9808
ShinDou

而家先留意到the end原來唔加行動
舊 09-27-17, 05:23 PM   #9809
ShinDou

諗諗下其實要the end, eureka, 安琪 3隻齊晒先用得,少1隻都唔夠用,可能唔射再等下仲好,不過已經洗濕左個頭了, 黎緊所有base飛淨係抽安琪算

此篇文章於 09-27-17 05:30 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-27-17, 06:03 PM   #9810
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
我見我有真31,又有安琪,又咁岩抽到金C,諗住抽EUREKA冇死,點知都唔係咁好用,已家仲要抽埋THE END先用得,有D後悔抽左,叫做有30飛可以換隻大器囉...THE END放棄,已家先得94石,夠111月頭爬山好過....

係喎,征VS28點過?我C傻得突1咋,又冇水CC又冇小綠...
我網球女加C傻陣嬴唔到....

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-17, 06:12 PM   #9811
ShinDou

精VS28我係用spec2 v2拳隊,3隻拳指,90號0%冇用

我師傻0凸都冇用,未有凸2應該都會0%,拳CC拳輪回我都冇

基本上我靠spec2逐隻殺,我0凸都過到

此篇文章於 09-27-17 07:46 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-28-17, 06:22 AM   #9812
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
有無人可以透露下來緊強敵D機係咪無乜特別屈招?
係既話就all in the end
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-17, 07:09 AM   #9813
ShinDou

睇個勢就算下期冇出勁機殺3神BUFF,之後好快都會出勁機打面,其實而家隻新美少年都爭少少夠快,佢下次只要出隻大器1樣係有疾驅加2千行動就應該快得過THE END XD

始終而家係冇陣打到3神BUFF,除左同佢1樣出3神再鬥快

你唔抽THE END其實冇乜作用,就算你行動加左2千有埋金師傻/真31,但唔夠命中會打唔中人

此篇文章於 09-28-17 07:13 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-28-17, 07:48 AM   #9814
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
下期強敵係3大器, 其中2隻有舊機肥, 出主角新機食到THE END同安琪BUFF, 令黑白安琪殺陣威力更上一層

而家有效打到黑白安琪一係出幾架炮灰死佐BUFF剩低果架勁機(KS, 13號之類), 一係你有齊5大射指等佢打你唔中, 再唔係就相同陣鬥快...
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-17, 08:45 AM   #9815
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
大戰國,大宇宙大帝二抽一..
每日一抽盾骨...

另外仲多粒新野一野食飽經驗嘅黑色肥....

強敵又係老馬修......
由手機版發出

此篇文章於 09-28-17 08:48 AM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-17, 04:23 PM   #9816
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
引用:
精VS28我係用spec2 v2拳隊,3隻拳指,90號0%冇用

我師傻0凸都冇用,未有凸2應該都會0%,拳CC拳輪回我都冇

基本上我靠spec2逐隻殺,我0凸都過到
都係搞唔掂,冇V2....

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-17, 04:28 PM   #9817
J+1
望過黎呀!!!!!!

網球嬌娃你哋而家落邊幾隻buff?
由手機版發出
舊 09-28-17, 04:42 PM   #9818
ShinDou

引用:
作者: GP03D 查看文章
都係搞唔掂,冇V2....
我v2唔係出左好多次手架咋,果陣未升必中,4turn先1次光之翼

主要真係靠spec2,殺晒上or下線先,逐隻殺,出7wave,你搭4隻拳指試下,最好識補血,因為會狂俾人打全場,雙子前面頂,唔夠頂就出2隻頂2隻拳指加spec2

90號我係搭cri陣
舊 09-28-17, 06:29 PM   #9819
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
征23vs 有冇平民方案? 隻nono 一下就ko 哂我d 機,但盾大器我得隻god , 爬地鐵甲,0突積層
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-17, 06:47 PM   #9820
dragonar226

vs23 sr盾閣下單挑都打得贏
舊 09-29-17, 08:25 AM   #9821
clie

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: GP03D 查看文章
我見我有真31,又有安琪,又咁岩抽到金C,諗住抽EUREKA冇死,點知都唔係咁好用,已家仲要抽埋THE END先用得,有D後悔抽左,叫做有30飛可以換隻大器囉...THE END放棄,已家先得94石,夠111月頭爬山好過....

係喎,征VS28點過?我C傻得突1咋,又冇水CC又冇小綠...
我網球女加C傻陣嬴唔到....
千祈唔好後悔,大把人靠EUREKA過VS 29, 之前打到絕望,一放落去即過版
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-17, 03:15 PM   #9822
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-17, 03:53 PM   #9823
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
真31居然係真上修沒NERF
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-17, 05:27 PM   #9824
J+1
望過黎呀!!!!!!

變成5粒珠仲難用

不過通常都係用佢普攻生珠

新嗰部主角機係攞你命三千合體???

仲有而家先發現主章可以用自動飛....
由手機版發出

此篇文章於 09-29-17 05:30 PM 被 J+1 編輯。
舊 09-29-17, 06:37 PM   #9825
ShinDou

有舊版拳美少年可以任洗3神了,可惜我冇

白sf同白12妹上修完好似好堅,遲d試下先

此篇文章於 09-29-17 06:44 PM 被 ShinDou 編輯。

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 10:58 PM

手機版 | APP版