Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-14-09, 09:45 PM   #176
dy806
Junior Member

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
有得打 三好三人衆.............某字幕釋做 "三個好人" 真係無得頂

武田又打仔
我睇到笑左...
dy806 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-09, 10:46 PM   #177
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
春日姐姐經常咁high
松永叔真係出黎做中boss?
故事已經做到一半難道出幾集又便當

好燃好基情的一話
三個好人眾

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-09, 10:50 PM   #178
HAKAIDER
God of Gamer
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: 東條英俊 查看文章
春日姐姐經常咁high
松永叔真係出黎做中boss?
故事已經做到一半難道出幾集又便當

好燃好基情的一話
三個好人眾
基情無限好~~~經某字幕之手後kuso 度簡直升華左10倍

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-09, 12:37 AM   #179
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
炸彈兵醒咗識用遠程攻擊

估唔到蛋黃醬王子出場幾分鐘就俾錫生整番低
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-09, 09:44 AM   #180
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
想問呢套有冇官網? THX
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-09, 11:43 AM   #181
野良猫
肥倫

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
想問呢套有冇官網? THX
http://www.sengokubasara.tv/index2.html

哩個官網我自己搵得好辛苦
舊 05-16-09, 12:29 AM   #182
leotam3

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 如月刃 查看文章
炸彈兵醒咗識用遠程攻擊

估唔到蛋黃醬王子出場幾分鐘就俾錫生整番低
唔係自爆唔夠震撼

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-09, 01:31 AM   #183
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: leotam3 查看文章
唔係自爆唔夠震撼
唔知係咪我記錯,我記得D炸彈兵係GAME度衝埋去
係爆既前一刻係用迅身閃左去
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-09, 12:04 PM   #184
暗黑流星cal
Ultimate Gamer
任天堂奴

註冊日期: Dec 2004
今集作畫高水平...好燃好基.....

炸彈兵同三好三人眾都有....
不過炸彈兵射炸彈....犯規呀...

小十郎solo......無月極殺希望!!
睇黎都係打緊松永既時候.....真田幸村同佐助先會亂入.......
暗黑流星cal 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-09, 02:12 AM   #185
御社神
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
今集基情加入忍者路線

下集春日非常搖得
御社神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-09, 12:02 PM   #186
stevenfan
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
有得打 三好三人衆.............某字幕釋做 "三個好人" 真係無得頂

武田又打仔
邊個字幕!?

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-09, 12:18 PM   #187
HAKAIDER
neet 人生~~~

引用:
作者: 御社神 查看文章
今集基情加入忍者路線

下集春日非常搖得
直頭係打横fing

/O/
    (
  <\
貴介公子 一刀兩斷
舊 05-22-09, 03:23 PM   #188
暗黑流星cal
任天堂奴

松永咁快就便當......

難得今集相當有game既味道.....又有壺,又有炸彈兵陣...又有極殺狀態..
下集島津義弘....不過對信長....唔會又便當掛....
話說呢套野便當都幾密.........平均一集一個.....下集可能有3個tim....

ps....雙元原來出左o係dvd....唔怪得知咁耐都唔見人......
舊 05-23-09, 01:35 AM   #189
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 暗黑流星cal 查看文章
松永咁快就便當......

難得今集相當有game既味道.....又有壺,又有炸彈兵陣...又有極殺狀態..
下集島津義弘....不過對信長....唔會又便當掛....
話說呢套野便當都幾密.........平均一集一個.....下集可能有3個tim....

ps....雙元原來出左o係dvd....唔怪得知咁耐都唔見人......
小十郎果果係唔係極意狀態黎,因為佢做唔出game果果效果

呢話係我睇咁多集最差既一集,可能太似game...一比之下感覺好求其...

久秀咁死我真係唔多接受到...仲過份過長政...

一開始以為動畫個logo唔係以伊達家揮黎做低仲比左太大期望,點知最後又係主線角色打不死,二線角色一見就死

幸村、政忠合力打魔王都無得走雞既啦

最後係....點解政忠大人咁集咁大隻....仲大隻過信玄公同幸村
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-09, 02:40 AM   #190
吳政常
Senior Gamer

註冊日期: May 2007
點解個標題咁耐都仲係第6集- -
吳政常 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-09, 04:19 AM   #191
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: stevenfan 查看文章
邊個字幕!?
康講豬字幕組

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-09, 11:33 AM   #192
暗黑流星cal
任天堂奴

引用:
作者: fortel 查看文章
小十郎果果係唔係極意狀態黎,因為佢做唔出game果果效果

呢話係我睇咁多集最差既一集,可能太似game...一比之下感覺好求其...

久秀咁死我真係唔多接受到...仲過份過長政...

一開始以為動畫個logo唔係以伊達家揮黎做低仲比左太大期望,點知最後又係主線角色打不死,二線角色一見就死

幸村、政忠合力打魔王都無得走雞既啦

最後係....點解政忠大人咁集咁大隻....仲大隻過信玄公同幸村
插左劍落地就算ga啦....

今集都ok啦....打得幾熱血....不過得小十郎一個打...就.....

久秀輸就真係好過份..........明明game入面差唔多勁過信長.......

....獨眼龍畫得型d....係為左吸納腐女市場掛.....
舊 05-28-09, 03:59 PM   #193
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
今集...無言,睇到反枱....

不如改名做信長之野望吧...
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-09, 06:05 PM   #194
野良猫
肥倫

若本發火,非同小可
三分鐘未到已經兩人領便當
舊 05-28-09, 06:28 PM   #195
dy806
Junior Member

註冊日期: Mar 2007
咁就死..
dy806 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-09, 06:32 PM   #196
HAKAIDER
neet 人生~~~

濃姫打上杉果段好正

遲d 毛利元就 會唔會又係幾下KO..............

/O/
    (
  <\
貴介公子 一刀兩斷

此篇文章於 05-28-09 06:34 PM 被 HAKAIDER 編輯。
舊 05-28-09, 06:38 PM   #197
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
今集發好多便當..
島津一出場就便當
信玄貌似凶多吉少,謙信就難講..

家康竟然都便當..
即係應該唔會有關原同大阪
秀吉會唔會響最後亂入

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-09, 06:41 PM   #198
Kewellma
Game Master

輕描淡寫咁就瓜左兩件-_-

舊 05-28-09, 07:01 PM   #199
leotam3

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: Kewellma 查看文章
輕描淡寫咁就瓜左兩件-_-
本多gun死左, 大叔都冇戲份啦
不過冇左sunday同chest有d失望

而家毛利同兄貴都未出, 想最後出場做援軍?
打打下強力若本, 援軍出場?
(vol.1 dvd特典係毛利同兄貴..........陰謀?

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-09, 07:07 PM   #200
Kewellma
Game Master

引用:
作者: leotam3 查看文章
本多gun死左, 大叔都冇戲份啦
不過冇左sunday同chest有d失望

而家毛利同兄貴都未出, 想最後出場做援軍?
打打下強力若本, 援軍出場?
(vol.1 dvd特典係毛利同兄貴..........陰謀?
一集搞掂4件,應該係趕住12集上演埋二龍戰若本,交代埋本能寺
等第2季先出竹中豐田等等...
但係冇左德川應該冇大坂冬夏兩陣..究竟會唔會出第2季呢

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Rumor] 假關閉狀態 武藤遊戲 電視遊戲討論版 586 07-24-14 01:10 PM
---- The End ------ 泰利 買賣專區 0 05-30-14 05:14 PM
放 行版 戦国BASARA 4 kutsu 買賣專區 0 02-02-14 02:12 PM
放黏土人no.369 日本 男歌手 西川貴教 izumichan 買賣專區 0 01-27-14 05:34 AM
STAR OCEAN 3 Till The End Of Time ~Till The End Of Game 攻略區 VOL.2 真田御名方 攻略及心得交流區 671 07-02-07 02:21 AM

現在的時間是 10:54 PM

手機版 | APP版