Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-09-18, 05:57 PM   #101
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
我都會睇左review先,依家無雙個名實在太臭,未出都負評定先

點解阿薩神族都參一腳埋黎,唔係玩緊希臘神話咩

北歐神話應該係OROCHI 4先出架喎

舊 08-18-18, 11:56 AM   #102
拓飛
Game Master

註冊日期: Aug 2003
想睇下雅典娜個樣
拓飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-18, 06:18 PM   #103
安安
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
https://www.youtube.com/watch?v=ffXphgy2N1s PV2
引用:
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-18, 08:08 PM   #104
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-18, 09:48 PM   #105
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
信長一副魔王格

舊 09-06-18, 08:21 PM   #106
安安

https://www.gamecity.ne.jp/orochi3/info_180906.html
井伊直虎が神格化! Nintendo Switch版のあらかじめダウンロードも開始
舊 09-07-18, 07:13 PM   #107
安安

http://dengekionline.com/elem/000/001/792/1792746/
『無双OROCHI3』プレイレポート第2弾。神々や神格化武将のアクション動画も!【電撃PS】

舊 09-07-18, 10:10 PM   #108
STRIFE

XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
新官方外掛:奧丁

舊 09-09-18, 02:39 PM   #109
GOGamer
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2016
其實有無人預購?
雖然我都知一定有加強版, 但係好耐沒玩無双,而且無乜時間玩D又要做支線又做囉素材,玩鋪機要攪一大輪先玩得既游戲。想輕鬆玩,所以……
GOGamer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-18, 07:42 PM   #110
權愛真
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2010
今次用返真三7同戰國4既人物、武器模組,所以佢地都有返獨立模組。
睇埋之前公布既新角色,都係獨立模組。
依家就要睇下,蛇魔個班角色,究竟會唔會有增加新既招式?
(因為對比起真三、戰國角色,佢地既招式真係偏少……)

睇畫面質素就唔會有任何期待,好似仲差過PS4真三七With猛將傳,
依家只單求個幀數穩定,同埋蛇魔班舊角色既動作模組究竟會唔會有翻新。

此篇文章於 09-09-18 07:45 PM 被 權愛真 編輯。
權愛真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-18, 11:30 PM   #111
GOGamer

我都唔寄望個畫面,我寧願佢鎖30fps,都唔好60浮動。至於動作方面,我見到妲紀無双cutsene有改,好似加埋覺醒(唔記得之前有無),但係D轉轉轉動作就好似無改。

https://www.openrec.tv/m/live/iobmub4bXbVxd
睇下點。

此篇文章於 09-10-18 01:59 PM 被 GOGamer 編輯。
舊 09-20-18, 05:56 PM   #112
安安

https://www.youtube.com/watch?v=XjELTPEffU0 PV3
引用:
舊 09-22-18, 05:46 PM   #113
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
已出,188雙版本見得一間有,都係賣490

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-18, 12:55 AM   #114
sugoteam

註冊日期: Feb 2005
頭先出到去已無哂 Switch 普通版,好在一早在友鋪留咗 Premium Box, 不過聽聞明後天好似就有行貨返了.....

本來買唔到就買 P4版了,不過始終想喺車上斬草

Sent from my iPhone using Gaforum
sugoteam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-18, 01:33 AM   #115
權愛真

註冊日期: Oct 2010
講返轉頭,
真係接受唔到刪除三國角色既第三無雙招式。
講到底,都係暗榮偷懶!唔加返戰國、蛇魔多一招無雙技。
俾我揀,一定要返角色專有既招式,都唔想要共用既咩神技系統!
權愛真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-18, 01:36 AM   #116
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
唔係27號先出咩
定係而家得SW版

舊 09-23-18, 01:42 AM   #117
sugoteam

引用:
作者: Sar8 查看文章
唔係27號先出咩

定係而家得SW版

我見MK Switch 版賣哂, P4版良品仲有

Sent from my iPhone using Gaforum
舊 09-23-18, 01:52 AM   #118
GOGamer

引用:
作者: sugoteam 查看文章
頭先出到去已無哂 Switch 普通版,好在一早在友鋪留咗 Premium Box, 不過聽聞明後天好似就有行貨返了.....

本來買唔到就買 P4版了,不過始終想喺車上斬草

請問順唔順
舊 09-23-18, 03:40 AM   #119
sugoteam

[NS,PS4,XB1,PC] 無双OROCHI3︱2018/9/27 発売

引用:
作者: GOGamer 查看文章
請問順唔順

其實預咗唔多得,點知開出嚟真心唔知光榮攪乜,說實 Dock mode 同 Handheld mode 都 fixed 咗喺20 至 30fps 左右,感覺似之前真三八在第一日喺 PS4 度開出嚟嘅感覺,究竟廠方嘅接受程度有幾低呢⋯⋯,打完第一版感覺好唔掂,無雙順暢緊要過畫面,之前隻真田丸都冇問題,Zelda 無雙不知幾順暢,呢隻攪到得談笑,希望正日有 Day one path 啦,唔係就只好買番隻喺PS4 pro 玩算!有冇版友買咗兩個版本其中一個,講講大家評語吧!

P.S. 打多兩 round 其實手提 mode 還可接受的,不過 Dock mode 將解象度提高,fps 就更吃力,加上在 40 吋以上畫面程現,就顯得更不能接受,希望 Omega Force 可出一個 patch 可選流暢優先或畫面優先之類的選項啦⋯⋯

此篇文章於 09-23-18 11:30 AM 被 sugoteam 編輯。
舊 09-23-18, 11:43 AM   #120
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
琴晚睇人直播玩ps4神速版都ok順
雙打會lag但都可接受範圍內,不過唔知係用pro機定普通機玩雙打
神技清場係幾爽,對住堆兵開技都過百hit咁跳
不過冇咗士氣系統,會見到兩個自己友俾一條友拖住腳步
佢地又殺唔到人,搞到殺人開路清兵乜都要自己做
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-18, 05:08 PM   #121
GOGamer

引用:
作者: sugoteam 查看文章
其實預咗唔多得,點知開出嚟真心唔知光榮攪乜,說實 Dock mode 同 Handheld mode 都 fixed 咗喺20 至 30fps 左右,感覺似之前真三八在第一日喺 PS4 度開出嚟嘅感覺,究竟廠方嘅接受程度有幾低呢⋯⋯,打完第一版感覺好唔掂,無雙順暢緊要過畫面,之前隻真田丸都冇問題,Zelda 無雙不知幾順暢,呢隻攪到得談笑,希望正日有 Day one path 啦,唔係就只好買番隻喺PS4 pro 玩算!有冇版友買咗兩個版本其中一個,講講大家評語吧!

P.S. 打多兩 round 其實手提 mode 還可接受的,不過 Dock mode 將解象度提高,fps 就更吃力,加上在 40 吋以上畫面程現,就顯得更不能接受,希望 Omega Force 可出一個 patch 可選流暢優先或畫面優先之類的選項啦⋯⋯

咁我都係等Ps4版,btw thanks for your reply
舊 09-23-18, 10:46 PM   #122
STRIFE

俾youtube劇透左娜姐除罩樣

舊 09-24-18, 04:29 PM   #123
STRIFE

行過見到行版番左大貨,$458
冇買

此篇文章於 09-24-18 04:31 PM 被 STRIFE 編輯。
STRIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-18, 06:12 PM   #124
GOGamer

引用:
作者: STRIFE 查看文章
行過見到行版番左大貨,$458
冇買
Where pls?
舊 09-24-18, 07:10 PM   #125
zero0417hk

註冊日期: Mar 2012
PSN  IDzero0417hk
信和同好景都見到有

歡迎加好友呀
zero0417hk 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] FIFA 19︱PS4/XB1/NS/PC 安安 電視遊戲討論版 12 10-18-18 07:38 AM
[多機種] V-Rally 4︱PC/PS4/XB1/NS 安安 電視遊戲討論版 7 09-08-18 03:24 AM
[多機種] Super Bomberman R | 1~8人 | NS, PS4, XB1, PC 6402oen 電視遊戲討論版 267 08-02-18 01:55 PM
[多機種] Nine Parchments︱NS/PS4/XB1/PC 安安 電視遊戲討論版 3 06-08-18 07:31 AM
[多機種] 9 Monkeys of Shaolin︱XB1/PS4/NS/PC/Mac 安安 電視遊戲討論版 1 03-22-18 01:46 AM

現在的時間是 09:10 PM

手機版 | APP版