Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-05-06, 05:30 PM   #51
沒名字的?君
God of Gamer
小牧 愛佳

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDMrNonameX
XBox Live GamertagMrNonameX
引用:
作者: BBQBBQ
個bomber man都攪笑...
咁Q既外表,咁英既眼神
好有型

舊 02-05-06, 06:19 PM   #52
Raze
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDRazeLok
o的泡泡龍好可愛~
Raze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-06, 06:28 PM   #53
Fio

註冊日期: Dec 2001
原來美版Rockman係拎死光槍,Bomberman其可愛外表之下係咁英,真係唔講唔知.....
e個已經唔係畫風o既問題....
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-06, 08:06 PM   #54
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
令到買game既意欲即時下跌

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-06, 08:10 PM   #55
oldletter
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDOldLetter
PSN  IDoldlet
XBox Live GamertagOldletter
引用:
作者: BeBop
有樣野都想講好耐...美版ICO個封面

班人真係食X大
可能我錯覺
個男主角個樣畫到有D似古巨肌

此篇文章於 02-05-06 08:12 PM 被 oldletter 編輯。
oldletter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-06, 09:08 PM   #56
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
這是真的嗎?||||||||

好似兩隻game咁...

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-06, 09:28 PM   #57
青頭仔
Senior Gamer
小可愛

註冊日期: Dec 2005
美版GAME又真係通常核凸少少既…

Nintendo ID:linkmodern

狂熱游戲中…
SWITCH:動物森友會
PS4:閃之軌跡4 、創之軌跡
青頭仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-06, 10:08 PM   #58
大企鵝
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2006
bomberman 咁歡樂o既game 美版d人咁嚴肅
大企鵝 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-06, 10:40 PM   #59
鬼怪
Game Master
(=´∇`=)にゃん

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDThe_Yasu
地區問題 ~ HK 始終都係buy 日本畫功多過歐美呢 ~

所以...... 我都覺得自己好幸福

黄公覆!生涯現役じゃぁぁぁぁあああああーーー(ノ ゜Д゜)ノ ヤライデカ
鬼怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-06, 01:40 AM   #60
大覺屋師真
The One

3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
救命....舊果d就話姐..... 連現代果d都係咁......
DS隻泡泡龍走晒樣........係就激d整到好似怒羅江門咁啦

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-06, 02:04 AM   #61
gc64
Crazy Gamer

引用:
作者: 小雨
完全唔覺有咩問題...
都係美國漫畫既 feel...
我以前睇 X-MEN 同 spider man 都係呢類型既畫...
美國人 buy 呢類 feel 多過日本 feel 既畫功的吧....

你真係覺得無問題~~?
gc64 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-06, 02:09 AM   #62
[KIT]

註冊日期: Sep 2002

笑左

[KIT] 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-06, 06:14 AM   #63
卯都木命
罰抄中

註冊日期: Aug 2002

Langrisser 1 的美版
卯都木命 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-06, 08:18 AM   #64
nick

註冊日期: Sep 2002
NEO大.做咩開個topic出來嚇人呀?

NDS GAME FC
mph FC: nick 0601-9706-0534
content fc:nick 3007-1618-1079
動森fc:5369-4190-3879

wii fc
3221-5238-1799-9879 //pm fc /4424-6802-0768 //mkwii fc 105.2621-2747-8510//日動物之森 fc: /3738-3048-3107 惡魔:3652-5761-5259

3ds:2363-5574-3483
nick 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-06, 07:42 PM   #65
用戶名稱
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005

雖然係日版 但我真係頂唔順哩種美國style
用戶名稱 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-06, 04:51 PM   #66
masaki
小峽谷肥安娜

我想問...你地有冇d日版既圖對照一下

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-06, 05:14 PM   #67
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
買左番屋企玩之後, 會唔會覺得貨不對辦?

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-06, 06:30 PM   #68
ToNg

註冊日期: Feb 2006
ROCKMAN果果令我對外國既封面設計質數抱有十分懷疑既態度
ToNg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-06, 07:11 PM   #69
bonedog
Crazy Gamer
變態少女+.+

註冊日期: Aug 2005
d 封面真係................
震~~~~~~~~睇見我都 驚
bonedog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-06, 09:23 PM   #70
咖哩魚蛋
Crazy Gamer
Chiyuu

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDkalubibi
XBox Live Gamertagkalubibi
那幾條泡泡龍成隻怪物咁
咖哩魚蛋 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-06, 01:23 AM   #71
卯都木命
罰抄中

引用:
作者: masaki
我想問...你地有冇d日版既圖對照一下
你想要乜game的圖?
卯都木命 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-06, 01:53 AM   #72
gc64
Crazy Gamer

真係好好睇,仲有無多d?好耐未試過睇網頁會笑到眼水標~~
gc64 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-06, 03:05 AM   #73
enilyks
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2005
炸彈人真係一個人

吹漲...
enilyks 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-06, 03:15 AM   #74
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-06, 07:07 AM   #75
masaki
小峽谷肥安娜

引用: