Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 08-18-07, 11:27 PM   #1
steve
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
Prison Break Season 3

有宣傳片睇 http://www.youtube.com/watch?v=dpEMh4_17Nc

9月17號開始播

此篇文章於 09-18-07 05:54 PM 被 steve 編輯。
steve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-07, 11:33 PM   #2
nelson888
Banned

註冊日期: Jan 2007
我想知道會有咩舊角會活躍,例如t-back同法南。
nelson888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-07, 05:29 AM   #3
豆腐多
Crazy Gamer

睇左頭16分鐘
睇黎sona個大佬唔妥米高
e加睇米高頂唔頂到第一日
豆腐多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-07, 06:30 PM   #4
kain_plus
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
S3EP0, 正, 睇下bellick個死樣

US TV Series Fan: X-Files, Six Feet Under, CSI, Las Vegas, Monk, Nip Tuck, Hustle, Prison Break, Lost, Numb3rs, House, Supernatural, Heroes, Dexter, Vanished, Cold Case, Dresden Files, Cane, Big Bang Theory
kain_plus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-07, 04:01 PM   #5
hehe_li
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2002
聽日
再逃過!!!
hehe_li 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-07, 11:24 PM   #6
Anson225
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnson-225
XBox Live GamertagAnson225
Anyone watched?

舊 09-18-07, 03:01 PM   #7
hehe_li
Crazy Gamer

mahone 貫徹其作風
今次唔洗畫背脊喇 大把back up~
舊 09-18-07, 04:33 PM   #8
候鳥
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
究竟果張紙仔係咩料
sara同lj乜都冇交代無啦啦比人捉左有d過急

此篇文章於 09-18-07 04:48 PM 被 候鳥 編輯。
候鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-07, 05:35 PM   #9
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
睇左~都算唔錯~

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-07, 06:32 PM   #10
steve

ep1
叫 bellick 幫手個個應該就係 Michael 要救既 Whistler..
不過 Sara 同 LJ 咁就被人捉左,好似有d假,又冇交待 Sucre 有冇死...
steve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-07, 07:30 PM   #11
Anson225

引用:
作者: steve 查看文章
ep1
叫 bellick 幫手個個應該就係 Michael 要救既 Whistler..
不過 Sara 同 LJ 咁就被人捉左,好似有d假,又冇交待 Sucre 有冇死...
...
Bellick is so poor
And yeah... why didn't they mention about Sucre...

舊 09-18-07, 07:49 PM   #12
候鳥
Crazy Gamer

引用:
作者: Anson225 查看文章
...
Bellick is so poor
And yeah... why didn't they mention about Sucre...
可能下集講
bellick對住逃獄果個人嗌"no"嗌得好傷心
舊 09-18-07, 08:22 PM   #13
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
mahone真係好鬼型
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-07, 09:43 PM   #14
hehe_li
Crazy Gamer

SUcre 未交待到姐, 第1集就講晒d支線, 仲點引人睇

不過阿Linc話要michel 1星期break出黎, 而sucre女朋友又淨得7日糧食

所以sucre都應該好快出場

此篇文章於 09-18-07 09:46 PM 被 hehe_li 編輯。
舊 09-18-07, 11:24 PM   #15
FOKKIT
Banned

註冊日期: Apr 2002
Michael想用果兩個方法逃...可惜有眼睇,死路一條

Dexter
My Favorite Drama
FOKKIT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-07, 11:28 PM   #16
候鳥
Crazy Gamer

引用:
作者: hehe_li 查看文章
SUcre 未交待到姐, 第1集就講晒d支線, 仲點引人睇

不過阿Linc話要michel 1星期break出黎, 而sucre女朋友又淨得7日糧食

所以sucre都應該好快出場
應該係一星期搵果條友
然後再逃出黎
舊 09-18-07, 11:33 PM   #17
jingying
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDytss001
引用:
作者: 極真 查看文章
應該係一星期搵果條友
然後再逃出黎
電視劇既一星期咪就係下一集
比人亂槍殺死果個點解一滴血都見唔到?

此篇文章於 09-18-07 11:38 PM 被 jingying 編輯。
jingying 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-07, 12:18 AM   #18
Anson225

係預告已經見到 sucre同bellick傾計了 哈哈

舊 09-19-07, 01:09 PM   #19
候鳥
Crazy Gamer

引用:
作者: jingying 查看文章
電視劇既一星期咪就係下一集
比人亂槍殺死果個點解一滴血都見唔到?
我說個故事內
意思係
要一星期內搵條友出黎
定係要一星期內搵條友同埋救埋佢出黎
我見有人爭議過呢個問題
舊 09-19-07, 01:17 PM   #20
sigma
BAN!!BAN!!

引用:
作者: 極真 查看文章
我說個故事內
意思係
要一星期內搵條友出黎
定係要一星期內搵條友同埋救埋佢出黎
我見有人爭議過呢個問題
搵到條友冇乜難度喎 佢地是但搵條友都得啦

但係要救到佢出唻就係要搵scofield哩個人才先至做得到所以先安排佢入去

唔知條友俾beclick食既係d咩野呢

其實入得唻哩個topic既都睇左/想睇 都唔駛用spoiler啦~

網上女性權益守護神
sigma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-07, 01:29 PM   #21
nefrezx

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: sigma 查看文章
搵到條友冇乜難度喎 佢地是但搵條友都得啦

但係要救到佢出唻就係要搵scofield哩個人才先至做得到所以先安排佢入去

唔知條友俾beclick食既係d咩野呢

其實入得唻哩個topic既都睇左/想睇 都唔駛用spoiler啦~
睇個時覺得 Brad Bellick 食既係人肉

後尾先知d屍體佢地會搬出去, 原來唔係人肉
nefrezx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-07, 01:32 PM   #22
sigma
BAN!!BAN!!

引用:
作者: nefrezx 查看文章
睇個時覺得 Brad Bellick 食既係人肉

後尾先知d屍體佢地會搬出去, 原來唔係人肉
我都有一陣諗過會唔會係人肉 但係佢俾人關左起入面點整熟d肉呢

網上女性權益守護神
sigma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-07, 01:47 PM   #23
候鳥
Crazy Gamer

引用:
作者: sigma 查看文章
我都有一陣諗過會唔會係人肉 但係佢俾人關左起入面點整熟d肉呢
可能係老鼠肉
舊 09-19-07, 02:22 PM   #24
阿高
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
我既理解係一個禮拜要break埋
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-07, 03:14 PM   #25
cloud

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsteve_ho110
睇完........
好正......

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 05:30 AM

手機版 | APP版